Het Complot

Man (30) beschuldigt medewerkers Sandy Hook van in scène zetten schietpartij in 2012

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten is een man gearresteerd omdat hij herhaaldelijk de Sandy Hook Elementary School heeft gebeld om medewerkers te beschuldigen van het in scène zetten van het bloedbad op de basisschool in 2012.

Timothy Rogalski uit Connecticut liet op het antwoordapparaat van de school vier berichten achter. De vijfde keer sprak hij met een medewerker. De 30-jarige man beschuldigde de medewerkers van de school ervan achter de dodelijke schietpartij te zitten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Hij zei ook dat de bomaanslagen tijdens de marathon van Boston in 2013 in scène zijn gezet, zo liet de politie weten. Rogaliski woont bij zijn vader, op ruim 60 kilometer van de plek waar het drama zich afspeelde.

“Ik heb volgens mij geen hele erge dingen gezegd,” zei Rogalski in de rechtbank, zo meldde NBC Connecticut. Hij moet zich laten onderwerpen aan een psychisch onderzoek en mag geen contact meer opnemen met de school. Op 22 april moet hij opnieuw voor de rechter verschijnen.

Sandy Hook Elementary staat tijdelijk in de plaats Monroe, terwijl het oude schoolgebouw en twee nabijgelegen scholen worden vervangen. Het oorspronkelijke gebouw is een jaar na de schietpartij gesloopt. Het huis van de dader is eerder dit jaar ook met de grond gelijk gemaakt.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Buddy
Buddy
8 jaren geleden

Je mag er vooral niets over zeggen, anders komt de politiestaat wel even op je af om je de mond te snoeren of erger.
Angst regeert, dat is het spel wat de cabal met ons speelt, totdat de Liefde zal overheersen.

Remember: Ye are many – they are few!!

Tink
Tink
8 jaren geleden

Het is nu eenmaal spannender om te geloven dat alles het gevolg is van een wereldomvattend complot van “de elite” dan dat er af en toe een compleet doorgedraaide gek onschuldige mensen vermoord.

Mono
Mono
8 jaren geleden

de waarheid/je mening mag niet gezegd worden, want dan ben je psychisch niet helemaal in orde..
we leven nu eenmaal in een demon-cratie, een aftakking van satanisch communisme, waar demon-streren ook een psychische stoornis is..
alles word gecreerd door de lui achter de schermen zelf, van neerstortende vliegtuigen tot instortende gebouwen , bombing,s shootings enz enz..
zodat iedereen in een low level staat blijft , das wel zo gemakkelijk te beheersen..
maar zoals Buddy al zegt, wij zijn met velen en als het los gaat, ben ik bang dat het geen geweldloze los gaan zal zijn, maar dat dan de hel ook echt zal losbreken..
we weten de namen en gezichten van vele marrionetten en puppets, en mede standers, en ik ben er van overtuigd dat die allemaal neergehaald zullen worden..
een mens die niets meer te verliezen heeft, die is het gevaarlijkste dier op deze ontaardbol…
you are with us, or you are against us, be sure which side you choose, we will not forget and not forgive…. the fight to Liber8 Humanity
GRT Mono

Roy
Roy
8 jaren geleden

Er is niets mis met je mening zeggen (de waarheid zeggen heb ik maar weggelaten), maar het wordt anders als je mensen gaat stalken/lastig vallen met je op het internet vergaarde hersenspinsels, dan wordt je terecht opgepakt..

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x