Spiritueel

Colton Burpo: “Ik was écht in de hemel”

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de bekentenis van de Amerikaanse jongen Alex Malarkey dat zijn boek ‘The boy who came back from heaven’ een verzonnen verhaal is, laat Colton Burpo weten dat zijn hemelse ervaring wel klopt. “Ik sta achter het verhaal dat beschreven is in mijn boek ‘Heaven is for Real’,” zegt hij. “Ik herinner me nog steeds wat er gebeurd is.”

Colton schrijft op zijn Facebookpagina:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ik weet dat er de afgelopen dagen veel gesproken is over de ervaringen die verschillende mensen hebben gehad in de hemel. Bij deze wil ik iedereen laten weten dat ik volledig achter mijn verhaal sta dat is beschreven in het boek ‘Heaven is for Real’. Ik herinner me nog steeds dat ik daar geweest ben. Ik wil doorgaan met het vertellen van mijn verhaal omdat het al zoveel mensen heeft geholpen.

Mensen twijfelen misschien aan mijn verhaal, maar het is goed om te weten dat ik niet ben gedwongen of overgehaald om mijn ervaringen te delen. Ik wilde mensen mijn verhaal vertellen. Ik deelde het zelfs eerst met mijn vrienden en inwoners van het dorp voordat het boek er was.

Colton Burpo: "Ik was écht in de hemel"De reactie komt voort uit de bekentenis van Malarkey, die zegt dat hij gelogen heeft over zijn bezoek aan de hemel. In het boek dat hij daarover samen met zijn vader schreef, beweert hij dat hij stierf en naar de hemel ging. Het boek werd een Amerikaanse bestseller.

Het boek van Alex verscheen in Nederland onder de titel ‘De jongen die uit de hemel terugkwam’. Het verhaal over de 4-jarige Colton is verwerkt in het boek De jongen die in de hemel was.

Wanneer Colton ternauwernood een zware operatie overleeft, is de familie dolgelukkig. Groot is hun verbazing als hij maanden later begint te vertellen over de tijd die hij in de hemel heeft doorgebracht: dat hij zijn zusje, van wie het leven na twee maanden eindigde in een miskraam en over wie nooit werd gesproken, heeft gezien. Ook zei hij dat hij zijn overgrootvader en Jezus heeft ontmoet.

[EO]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janssen
Janssen
9 jaren geleden

Zoek een doel in je leven ! Geklets over de hemel moet je in de hemel doen,maar ja veel mensen bestaan bij de gratie van de illusie. Er wordt ook veel geld mee en aan verdient !

Liquid
Liquid
9 jaren geleden

Haha als ik met alleen al de verfilming van een boek meer dan 100 miljoen (!) zou verdienen zou ik me ook in de hemel wanen. 😉
http://boxofficemojo.com/movies/?id=heavenisforreal.htm

Het joch heeft een slimme vader. De man is priester en heeft heel goed door hoe hij met zijn zoon rijk kan worden. Het boek was een bestseller, de film bracht een fortuin op, dat hebben ze handig aangepakt.

Audrey
Audrey
9 jaren geleden

Ik ben elke avond in de 7e hemel…….Wat vinden jullie daarvan!!!!

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Het leven is eeuwig en oneindig, dus zou alles kunnen (in princiepe).

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x