Homepagina » Spiritueel » Colton Burpo: “Ik was écht in de hemel”

Colton Burpo: “Ik was écht in de hemel”

Na de bekentenis van de Amerikaanse jongen Alex Malarkey dat zijn boek ‘The boy who came back from heaven’ een verzonnen verhaal is, laat Colton Burpo weten dat zijn hemelse ervaring wel klopt. “Ik sta achter het verhaal dat beschreven is in mijn boek ‘Heaven is for Real’,” zegt hij. “Ik herinner me nog steeds wat er gebeurd is.”

Colton schrijft op zijn Facebookpagina:

Ik weet dat er de afgelopen dagen veel gesproken is over de ervaringen die verschillende mensen hebben gehad in de hemel. Bij deze wil ik iedereen laten weten dat ik volledig achter mijn verhaal sta dat is beschreven in het boek ‘Heaven is for Real’. Ik herinner me nog steeds dat ik daar geweest ben. Ik wil doorgaan met het vertellen van mijn verhaal omdat het al zoveel mensen heeft geholpen.

Mensen twijfelen misschien aan mijn verhaal, maar het is goed om te weten dat ik niet ben gedwongen of overgehaald om mijn ervaringen te delen. Ik wilde mensen mijn verhaal vertellen. Ik deelde het zelfs eerst met mijn vrienden en inwoners van het dorp voordat het boek er was.

Colton Burpo: "Ik was écht in de hemel"De reactie komt voort uit de bekentenis van Malarkey, die zegt dat hij gelogen heeft over zijn bezoek aan de hemel. In het boek dat hij daarover samen met zijn vader schreef, beweert hij dat hij stierf en naar de hemel ging. Het boek werd een Amerikaanse bestseller.

Het boek van Alex verscheen in Nederland onder de titel ‘De jongen die uit de hemel terugkwam’. Het verhaal over de 4-jarige Colton is verwerkt in het boek De jongen die in de hemel was.

Wanneer Colton ternauwernood een zware operatie overleeft, is de familie dolgelukkig. Groot is hun verbazing als hij maanden later begint te vertellen over de tijd die hij in de hemel heeft doorgebracht: dat hij zijn zusje, van wie het leven na twee maanden eindigde in een miskraam en over wie nooit werd gesproken, heeft gezien. Ook zei hij dat hij zijn overgrootvader en Jezus heeft ontmoet.

[EO]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Audrey schreef:

  Ik ben elke avond in de 7e hemel…….Wat vinden jullie daarvan!!!!

  8 likes
 • Liquid schreef:

  Haha als ik met alleen al de verfilming van een boek meer dan 100 miljoen (!) zou verdienen zou ik me ook in de hemel wanen. 😉
  http://boxofficemojo.com/movies/?id=heavenisforreal.htm

  Het joch heeft een slimme vader. De man is priester en heeft heel goed door hoe hij met zijn zoon rijk kan worden. Het boek was een bestseller, de film bracht een fortuin op, dat hebben ze handig aangepakt.

  12 likes
 • Janssen schreef:

  Zoek een doel in je leven ! Geklets over de hemel moet je in de hemel doen,maar ja veel mensen bestaan bij de gratie van de illusie. Er wordt ook veel geld mee en aan verdient !

  3 likes
 • Kalki schreef:

  Het leven is eeuwig en oneindig, dus zou alles kunnen (in princiepe).

  6 likes
 • redice schreef:

  jezus heeft nooit bestaan, is fictief persoon.. elke religie is gebaseerd op dezelfde verhalen, die dienen om de mensheid in iets te laten geloven zodat ze onder controle te houden waren..

  dus dit boek is je reinste nonsens

  0 likes
 • Ferry schreef:

  Ik heb ook al veel over soortgelijke hemel ervaringen en coma back to earth gelezen maar mijn bedenking hierbij is: “als het daar zoveel beter is dan hier waarom dan terug komen naar deze hel ?”.

  Het lijkt zo een beetje over de opmerkingen van veel buitenlandse emigranten die hier ook komen beweren dat het in hun land zoveel beter is dan hier maar toch verkiezen die om hier te mogen blijven.
  Hypocrieter dan dat kan echt niet meer.

  1 likes
 • wolfje schreef:

  van timmerfrans zou je het toch ook weer gezegd hebben gisteren

  0 likes
 • wolfje schreef:

  @redice: leven na dit leven bestaat niet? bedoel je dat wij ooit écht vrij zijn?

  0 likes
  • redice schreef:

   wat ik zeg is dat jezus en het hele bijbelverhaal niet correct geïnterpreteerd wordt, dit zijn fictieve karakters en fictieve verhalen. een hemel zoals u denkt dat die bestaat met rijstepap en jezus naast uw zijde is BS.
   denk eerder dat je bewustzijn overgaat in een andere dimensie, zonder lichaam in het allesomvattende veld terug naar de bron van waaruit de kosmos ontstaan is, namelijk bewustzijn

   0 likes
 • x

  Check Also

  jezus

  Jezus was een islamitische martelaar en een Palestijn, zegt deze leider

  Tijdens de kerst claimden diverse Palestijnse leiders ...

  Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

  Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

  De Amerikaanse professor Nancy Murphy heeft in ...

  >