BuitenlandCorona

Corona-expert: ‘Dit virus kan uit een biolab in Wuhan zijn gelekt’

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Corona-expert Richard Ebright heeft in niet mis te verstane woorden laten weten dat het coronavirus uit een laboratorium in Wuhan kan zijn gelekt.

“Er is een mogelijkheid dat het virus als gevolg van een ongeval in het lab de burgerbevolking heeft besmet,” zei professor Ebright tegen de Daily Caller News Foundation.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op de vraag of hij gelooft dat het virus is ontsnapt uit het lab van de Chinese topviroloog Shi Zhengli van het Wuhan Institute of Virology, antwoordde hij: “Ja.”

Niet uitsluiten

We kunnen en mogen deze mogelijkheid niet uitsluiten, benadrukte de moleculair bioloog.

Shi, die vanwege haar onderzoek naar vleermuizen ook wel ‘vleermuisvrouw’ wordt genoemd, ontkent in alle toonaarden dat het virus uit haar lab is ontsnapt.

Volgens haar wil de natuur op deze manier het menselijk ras straffen.

Smerige muil

“Ik, Shi Zhengli, zweer op mijn leven dat het virus niets te maken heeft met mijn laboratorium,” schreef ze in februari.

“En mensen die de geruchten geloven of verspreiden, moeten hun smerige muil houden,” voegde ze eraan toe.

Verdacht

Vooral deze ontkenning is erg verdacht, stelt professor Ebright, die overigens niet gelooft dat het virus een biowapen is.

Richard Ebright is eerder door onder andere de Washington Post en MSNBC opgevoerd als corona-expert.

[Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Als ik mensen hoor praten over “lekken” krijg ik altijd een beetje vies plaatje in mijn hoofd, die heeft gelekt en zij heeft gelekt wij lekten wij hebben gelekt. Dan zie ik ook Bert Visser in zijn sketch over reclame van Allways, ik heb gelékt, met vleugels, ik ben er zo blij mee echt waar…
Het maakt in principe (of in de grond van de zaak) toch niks uit waar het vandaan komt, het is er en het stelt niks voor…in principe. De hype en de verrotte msm die maken het zo, is het geen klimaat of genderzooi dan is het weer dit. Las van de week weer over een gat in de ozonlaag pffff alwéér?? Heb dat gezeik 40 jaar geleden ook jaren aan moeten horen, het houdt nooit op want veel mensen hebben geen leven, dat is het probleem.

Eppo
Eppo
4 jaren geleden

moeten hun smerige muil houden,”

Vandaar dat ze hier natuurlijk overal nu extra hun handen moeten wassen en alles ontsmet wordt .

Willem
Willem
4 jaren geleden

Het woord corona is net zo irritant geworden als klimaat, duurzaam, gender enz, weet je wat nog irritanter is? Overal lees je dat mensen elkaar “een hart onder de riem steken” zouden ze daar eens mee op willen houden alstublieft. “Waarschijnlijkste” verklaring: hart staat voor moed, riem voor soldatenkoppel. Dus iemand moed inpraten die iets moeilijks moet doen = iemand een hart onder de riem steken. Maar het wordt te pas en te onpas gebruikt en het raakt dus kant noch wal, dus hou er mee op. Vroeger had je in Rotterdam ook een gezegde, ja het is een fijne gozer met een goed hart maar het moest gekookt op zijn rug hangen en zo laag dat de honden er bij kunnen. Kijk daar hebben we wat aan en niet aan die bloemzoeterij.

Elise
Elise
4 jaren geleden

Als er echt een virus is, dan hebben ze die verspreidt via de lucht, want een virus kan zo snel niet gaan.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x