Homepagina » Buitenland » Corona-expert: ‘Dit virus kan uit een biolab in Wuhan zijn gelekt’
corona

Corona-expert: ‘Dit virus kan uit een biolab in Wuhan zijn gelekt’

Corona-expert Richard Ebright heeft in niet mis te verstane woorden laten weten dat het coronavirus uit een laboratorium in Wuhan kan zijn gelekt.

“Er is een mogelijkheid dat het virus als gevolg van een ongeval in het lab de burgerbevolking heeft besmet,” zei professor Ebright tegen de Daily Caller News Foundation.

Op de vraag of hij gelooft dat het virus is ontsnapt uit het lab van de Chinese topviroloog Shi Zhengli van het Wuhan Institute of Virology, antwoordde hij: “Ja.”

Niet uitsluiten

We kunnen en mogen deze mogelijkheid niet uitsluiten, benadrukte de moleculair bioloog.

Shi, die vanwege haar onderzoek naar vleermuizen ook wel ‘vleermuisvrouw’ wordt genoemd, ontkent in alle toonaarden dat het virus uit haar lab is ontsnapt.

Volgens haar wil de natuur op deze manier het menselijk ras straffen.

Smerige muil

“Ik, Shi Zhengli, zweer op mijn leven dat het virus niets te maken heeft met mijn laboratorium,” schreef ze in februari.

“En mensen die de geruchten geloven of verspreiden, moeten hun smerige muil houden,” voegde ze eraan toe.

Verdacht

Vooral deze ontkenning is erg verdacht, stelt professor Ebright, die overigens niet gelooft dat het virus een biowapen is.

Richard Ebright is eerder door onder andere de Washington Post en MSNBC opgevoerd als corona-expert.

[Daily Caller]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
9 maanden geleden

Als ik mensen hoor praten over “lekken” krijg ik altijd een beetje vies plaatje in mijn hoofd, die heeft gelekt en zij heeft gelekt wij lekten wij hebben gelekt. Dan zie ik ook Bert Visser in zijn sketch over reclame van Allways, ik heb gelékt, met vleugels, ik ben er zo blij mee echt waar…
Het maakt in principe (of in de grond van de zaak) toch niks uit waar het vandaan komt, het is er en het stelt niks voor…in principe. De hype en de verrotte msm die maken het zo, is het geen klimaat of genderzooi dan is het weer dit. Las van de week weer over een gat in de ozonlaag pffff alwéér?? Heb dat gezeik 40 jaar geleden ook jaren aan moeten horen, het houdt nooit op want veel mensen hebben geen leven, dat is het probleem.

Eppo
Eppo
9 maanden geleden

moeten hun smerige muil houden,”

Vandaar dat ze hier natuurlijk overal nu extra hun handen moeten wassen en alles ontsmet wordt .

Elise
Elise
Reactie op  Eppo
9 maanden geleden

Je zult maar de schuld krijgen van iets wat je niet gedaan hebt. Heb ik ook vaak meegemaakt. Als je een eerlijk mens bent, dan is dat echt op je ziel trappen.
Ik geloof haar. Er zijn teveel dingen gebeurt die “toevallig” goed uitkwamen/uitkomen.
Dit “virus” wordt gebruikt om allerlei dingen door te voeren.
Qua zorg/politie/brandweer: het opzetten van wereldwijde 5g communicatie middel/via satellieten. Het is dus een oefening, met uiteindelijk de bedoeling om AI rond te krijgen.
Qua systeem: 1 Wereldregering, 1 religie, 1 wereldbank/munt, wereldrechtbank(die banken zijn er al)
Totale controle!

Willem
Willem
9 maanden geleden

Het woord corona is net zo irritant geworden als klimaat, duurzaam, gender enz, weet je wat nog irritanter is? Overal lees je dat mensen elkaar “een hart onder de riem steken” zouden ze daar eens mee op willen houden alstublieft. “Waarschijnlijkste” verklaring: hart staat voor moed, riem voor soldatenkoppel. Dus iemand moed inpraten die iets moeilijks moet doen = iemand een hart onder de riem steken. Maar het wordt te pas en te onpas gebruikt en het raakt dus kant noch wal, dus hou er mee op. Vroeger had je in Rotterdam ook een gezegde, ja het is een fijne gozer met een goed hart maar het moest gekookt op zijn rug hangen en zo laag dat de honden er bij kunnen. Kijk daar hebben we wat aan en niet aan die bloemzoeterij.

Philip
Philip
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Ik werk in de zorg en ben thans zelf een risico patiënt en doe het met heel veel plezier, anders hou je het ook niet vol.
Ik zit er dus midden in en het is hartverscheurend om die mensen waar je een band mee hebt opgebouwd te zien lijden, sommige zijn zelfs al overleden.
Maar ik besef ook meer dan ooit, dat die mensen ook zouden overlijden met een flinke griep, sommige zelfs binnen een paar maanden, andere dan weer zo al binnen een paar jaar (de gemiddelde leeftijd is er 85 jaar en de meeste zijn al zwaar ziek)
Dus met of zonder dat coronavirus, zouden de meeste het einde van het jaar ook al niet gehaald hebben, dat is de keiharde realiteit in de gezondheidszorg.

Dus die bedankjes en een hart onder de riem te steken, daar hebben de mensen in de zorg niet veel aan, ook al doet het wel in zekere zin ook deugd.
Want die mensen met die hartjes en die beren etc…zijn vaak de eerste geweest die zijn beginnen te hamsteren en rondlopen met mond maskers, maskers die brood nodig zijn in de algemene zorg.

Voor die ministers het zelfde, zij hebben jaren heel de gezondheidszorg zitten kapot te besparen, zodat zij hun riante lonen kunnen behouden, dat is de keiharde realiteit!!

Maar de gehele gezondheidszorg gaat ook niet geheel vrij uit, iedere euro word tien keer omgedraaid voor dat die word uitgegeven.
Hierdoor is er vooral een nijpend te kort aan personeel en het personeel dat er is, doet echt maar dan ook heel echt hard hun best om de mensen zo goed en zo kwaad als het kan te verplegen/verzorgen, met de middelen die ze hebben.

Dus hartjes en beertjes, bedankjes, ja maar niet van die hypocrieten!!

Elise
Elise
9 maanden geleden

Als er echt een virus is, dan hebben ze die verspreidt via de lucht, want een virus kan zo snel niet gaan.

Nico
Nico
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

Vandaar al die kleine propeller vliegtuigjes die constant maar heen en weer vliegen boven bepaalde gebieden. Kijk maar op flightradar e.d. Ze maken hele rare vluchten boven Nederland.

Elise
Elise
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

En de volgorde van besmetting klopt ook al niet. Als het virus in china ontstaan is, dan zouden de landen erom heen ook als eerste mega besmettingen moeten hebben en dat is niet gebeurt.

Aad
Aad
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

Wat denk je van vliegverkeer?

vladi
vladi
Reactie op  Aad
9 maanden geleden

de landen er omheen lijken me primair slachtoffer,vliegverkeer secundair,maar zorgt er wel voor dat het globaal word.

persoonlijk geloof ik niet een een virus besmettelijk is.
influenza wel.
met 5G is een besmetting niet nodig want is ”globaal” al geïmplementeerd.

uiteindelijk komen we achter de qaarheid wat die ook mogen zijn.

blijf researchen mensen.

fff

Philip
Philip
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

Nagenoeg alle landen zijn hun eigen landgenoten daar gaan ophalen, besmette en niet besmette, op die manier gaat het heel snel.

exegese
exegese
9 maanden geleden

Ik ben pislink op iedere naïeve goedgelovige sukkel die hier op basis van overduidelijke leugens en propaganda zich zo bang laat maken dat men massaal onze vrijheid en belangrijk deel van onze mensenrechten klakkeloos en vrijwillig te grabbel gooit. En dat zijn er nogal wat. Bijna iedereen in mijn omgeving loopt te bibberen van angst en is meer dan gehoorzaam aan die hele bende van criminele en notoire leugenaars in Den Haag en Brussel. die zouden nu plotseling wel deugen en de waarheid spreken ? Laat je even massaal nakijken zou ik zeggen. Overheden wereldwijd zijn criminele organisaties, het leger en politie hun bendes en huurlingen om hun snode plannen helpen uit te voeren. Een ieder die daar nu nog geloof aan hecht is het leven niet waard en de vrijheid al helemaal niet. Onze vrijheid en verworven mensenrechten, waar zo onnoemelijk veel bloed voor gevloeid is, waar mensen voor door het vuur zijn gegaan in het verleden, wordt hier even achteloos bij het vuil gezet omdat we uit pure irreële angst niet meer na kunnen denken, en niet kunnen zien dat ons een nep pandemie wordt voorgespiegeld waar de doden die daar logischerwijs bij moeten horen niet blijken te bestaan. Die zijn in hun eigen statistieken en gegevens absoluut niet terug te vinden zijn.Bovendien denkt men natuurlijk dat die vrijheden ons weer in de schoot geworpen worden als het boze virus weer is vertrokken. Wederom, een ieder die dat denkt, laat je massaal nakijken want eens gegeven blijft gegeven. Die vrijheden krijgen we niet meer terug zonder daar een gigantische prijs voor te betalen en dan nog zal het NOOIT meer worden zoals het was. Een van de weinige waarheden die Mark Rutte ooit uit zijn strot heeft kunnen krijgen.
Nu gaat de overheid hun spionagedrang botvieren met een tweetal apps waar ze ons constant mee kunnen volgen, zogenaamd om te kijken of we in de buurt zijn geweest bij een besmet persoon. Maar, zo wordt beweert de privacy zal niet in gevaar komen. Een ieder die dat gelooft, wederom laat je massaal nakijken. Dit is vragen of je je vrijwillig laat bespioneren bij alles wat je doet, waar je bent en bij wie precies. Laat je mobieltje thuis of neem hem mee in een blik zodat er alleen info aan ontrokken kan worden als je hem zelf wilt gebruiken en je je daar ook van bewust bent op dat moment. Als we het als mens op zouden kunnen brengen terug te gaan naar puur het gebruik van het vaste telefoonnet zouden we die kwaadwillige bende een gigantische klap uitdelen en hun plannen in ernstige problemen brengen. We zullen nu meer dan ooit snel moeten gaan beseffen dat ze onze vrijwillige medewerking nodig hebben om dit onnoemelijke rampscenario te voltrekken, zonder onze medewerking gaat het hen niet lukken. Laat dat nou eens bezinken en ga het beseffen ! Zonder 5G is het kansloos, dan zal hun plan volledig mislukken.

Jerrel
Jerrel
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

Die bewust onwetende mensen, zijn een extreem gevaar voor onze vrijheid. Klakkeloos aannemen is klakkeloos instemmen. De macht van deze massa doet eigenlijk het werk. Heel erg triest voor diegenen die bewust zijn en willen terugvechten.

vladi
vladi
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

ze beweren dus dat 5G uit een lab ‘ontsnapt KAN’ zijn.
nee 5G is in een technisch laboratorium gecreëerd en daarna op kleine maar effectieve schaal geïmplementeerd.
daarna heeft de uitvoering plaatsgevonden.
het virus is ontstaan toen cellen vergiftigd werden en er een afscheiding plaatsvond.
die afscheiding is een virus.

ik vraag me af dat als men hersteld is,men immuun is voor 5G of dat de intensiteit en het directe signaal cellen kan blijven vergiftigen waardoor er virussen blijven ontstaan?

veel vragen van veel mensen die allemaal beantwoord gaan worden.
er mag gewoonweg geen wifi zijn.
alles moet aan goed geisoleerde kabels onder de grond.

fff

Harry
Harry
9 maanden geleden

De media wil alleen vaccinaties al gaat de economie kapot. Echter deze professor legt uit wat er wel moet gebeuren, het beleid van Rutte voordat dit plan gesaboteerd werd door de media:

https://www.iceagenow.info/dr-knut-wittkowski-debunks-the-coronavirus-frenzy-important-video/

Professor Wittkowski, PhD, for twenty years head of The Rockefeller University’s Department of Biostatistics, Epidemiology, and Research Design, says that social distancing and lockdown is the absolutely worst way to deal with an airborne respiratory virus.

(…)
Children do very well with these diseases,” says Dr Wittkowski. “They should be continuing to go to school and infecting each other. That contributes to herd immunity. This means that after 4 weeks – at the most – the elderly people could start joining their families, because then the virus would have been extinguished.

“With all respiratory diseases, the only thing that stops the disease is herd immunity. About 80 percent of the people need to have had contact with the virus, and the majority of them won’t even know they were infected, or they had very, very mild symptoms, especially if they are children.”

De media vindt dat zij meer verstand heeft van virussen dan onafhankelijke virologen. De media baseert dit op virologen die veel geld verdienen als er geen oplossing komt, de media aanbidt die mensen zelfs

Philip
Philip
Reactie op  Harry
9 maanden geleden

Door die lockdowns, gaat dat virus nog voor vele jaren circuleren en ga je nog veel pieken en dalen moeten aanhoren.
Maar toegeven, zonder die lockdowns, kwam de gezondheidszorg nog meer onder hoge druk te staan en dat konden ze echt niet aan…juist is juist.
Dus is het kwestie van alles te wikken en te wegen, maar de lockdowns zoals nu, hebben/doen meer kwaad dan goed..juist is juist.

vladi
vladi
Reactie op  Philip
9 maanden geleden

zonder 5g waren er geen lockdowns

fff

Philip
Philip
Reactie op  vladi
9 maanden geleden

Je moet de G5 uitrol en het coronavirus van elkaar gescheiden houden, ze hebben niets met elkaar te maken.

Het Virus is in een lab in elkaar geflats en al dan niet bewust ontsnapt/los gelaten.
Er zijn genoeg landen/steden/dorpen die geen 5G hebben en toch worden daar ook mensen besmet met het coronavirus..dat is nu eenmaal de realiteit.

De enige correlatie is misschien (misschien) dat de straling van al die masten/inclusief elektriciteits masten, de mensen hun afweer zwakker word.
Want medisch gezien, is iedere vorm van straling een aanslag op het menselijk lichaam (het veranderd zelfs ons DNA/RNA) maakt niet uit hoe groot of klein die dosis is.
Zelfs de straling van onze eigenste ster, veranderd het genoom van alles hier op Aarde, mensen maar ook andere dieren en zelfs planten.

Trouwens, genetisch gezien is de mens al over tijd wat de houdbaarheid’s datum betreft, we moesten allang uitgestorven zijn.
Op genetisch vlak zijn we op sterven na al dood, we zijn op genetisch vlak watjes geworden.
We hebben zoveel fouten in ons DNA, het is zo erg gesteld dat we nog amper gezonde kinderen op de wereld kunnen zetten.
Dus is het niet meer dan normaal, dat we met de eerste de beste nieuw virus massaal het loodje leggen en dan vooral de ouderen en zwakkeren.
We zijn niet gemaakt om zo oud te worden, mensen worden in principe ook niet ouder dan pakweg 100/500 jaren gelden, we worden alleen langer in leven gehouden…wereld van verschil.

Met natuurlijk selectie valt niet te rotzooien, alles heeft zijn prijs, je moet je zelf alleen afvragen of het die prijs waard is, want die betaal je dubbel en dik.

jack kerst
jack kerst
9 maanden geleden

de Amerikaanse main stream media is goed bezig als ik dit allemaal lees. !!

Gijs Meulenmeesters
Gijs Meulenmeesters
9 maanden geleden

valt het niet op dat de economische gezonden landen er last van hebben en midden Afrika waar zoiets normaal ontstaat er geen last van heeft of nog niet

vladi
vladi
9 maanden geleden

inderdaad ,Gijs.
goed gezien.

fff

Ron
Ron
9 maanden geleden

Mogen we de factuur voor onze ellende naar CHINA sturen? Een land dat een ander land schade berokkend moet dat land vergoeden. Net als ik mijn medemens schade toebreng moet ik die vergoeden.
Natuurlijk een land dat de goedkoopste brol leverd om de minst verdienende klasse stil te houden, technologie steelt als de raven en andere landen economisch kapot maakt door bedrijven op te kopen of kapot te concurreren in samenwerking met onze politici kan je niet veel vragen, laat staan dat je het durft.
Nog geen enkele stem van onze zakkenvullers heb ik zich horen verheffen

Philip
Philip
Reactie op  Ron
9 maanden geleden

Wij gaan die prijs zelf mogen betalen, nog langer werken en nog meer belastingen gaan betalen..you wane bett!!

x

Check Also

verpleegkundige

IC-verpleegkundige AMC: ‘Drukte valt heel erg mee’

Deze week plaatste Rutger Hempel een opmerkelijke ...

kroatische

Kroatische vrouw overlijdt dag na coronavaccin

Een oudere vrouw uit de Kroatische stad ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x