Gezondheid

Experts: ‘Er worden doelbewust gevaarlijke vaccinbatches in omloop gebracht, dit is onomstotelijk bewijs’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Specifieke partijen coronavaccins zijn gevaarlijk en leiden tot verminkingen en sterfgevallen. Vaccinmakers stoppen deze batches doelbewust tussen de overige partijen en dit wordt gecoördineerd, zeggen experts.

De onthulling werd gedaan tijdens een zitting van de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich. Hij verwees naar een recente presentatie van Michael Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, die laat zien hoe ze verschillende batches gebruiken om een experiment binnen een experiment te creëren en te achterhalen welke dosering nodig is om – althans daar lijkt het op – mensen te doden en verminken, aldus Füllmich.

“Voor mij als advocaat is dit onomstotelijk bewijs van voorbedachtheid,” benadrukte hij. “Dat betekent ook dat je geen juridische immuniteit meer hebt.”


Dit is bewijs dat het gepland is

Longarts Wolfgang Wodarg wees er tijdens de zitting op dat de coronavaccins niet allemaal hetzelfde spul bevatten. “Er is hard bewijs dat de batches verschillende effecten hebben.”

Wodarg liet vervolgens grafieken zien waaruit blijkt dat de vaccinmakers om de beurt experimenteren. Dus als bijvoorbeeld Pfizer bezig is met een experiment, houden de overige farmaceuten zich afzijdig. Daarna start een andere vaccinmaker een experiment en stopt Pfizer.

“Dit is bewijs dat het gepland is,” zei de Duitse arts.

Hoe gevaarlijk is mijn partij?

“De farmaceutische bedrijven gebruiken doelbewust verschillende doseringen en coördineren alles zodat ze elkaar niet in de weg lopen, in een poging te achterhalen hoe ze mensen het beste kunnen doden of verminken,” voegde Füllmich toe.

Craig Paardekooper heeft een website gemaakt, www.howbad.info, waar je aan de hand van partijnummers kunt achterhalen hoe gevaarlijk bepaalde partijen vaccins zijn.

[Daily Exposé]

4.8 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
10 maanden geleden

Neeeee, het is nog steeds geen wereldwijd medisch experiment. </cognitieve dissonantie off>

Nog niet!
Nog niet!
10 maanden geleden

Moord en verderf.

h.keur
h.keur
10 maanden geleden

Omdat ik geen corona vaccin heb genomen en zal nemen, hoef me daar niet ongerust over te maken.
Voor de overheden moet dit echter een reactie oproepen. Zij zullen dit dus met aantoonbare bewijzen moeten weerleggen. Dat kan niet moeilijk zijn als de berichten niet kloppen. Er is voldoende controle op de batches, die immers verzegeld zijn. Als er niets verkeerds is, dan moet de overheid onmiddellijk een strafzaak aanspannen, die de overheid in een kwaad daglicht stellen en van massamoord beschuldigen. Tot zover de normale procedure in een rechtsstaat. Maar wat gebeurt er in dit geval? De beschuldigingen worden gewoon genegeerd. De overheid haalt de schouders op. Zo van ‘laat die wappie toch kletsen’. Zou u zich als massamoordenaar laten beschuldigen? Ik niet! Maar de overheid laat het gewoon gebeuren en verbiedt MSN hierover te berichten.
Dat iemand bij de minister met een brandende fakkel van alles loopt te roepen. Kijk dat is pas een misdaad. En waarom? Omdat iedereen het kan zien. Daarom

wakkere
wakkere
10 maanden geleden

Ja is al langer bekend, een aantal vaxers zal er goed vanaf komen, als ze maar geen booster nemen , een aantal is de klos

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x