Homepagina » Buitenland » Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’
kissinger
Foto: CC0

Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse politieke wereldje, waarschuwt in een opiniestuk dat geen enkel land Covid-19 alleen aankan. En dus moet er een Nieuwe Wereldorde komen, suggereert hij.

Als de Verenigde Staten niet toewerken naar een wereldregering, dan is de mensheid verloren, aldus Kissinger in zijn stuk voor de Wall Street Journal.

Hij pleit voor een wereldwijd programma gericht op de bestrijding van het virus.

Wereld in brand

Kissinger zegt dat de wereldleiders – zelfs nu ze hun handen vol hebben aan de pandemie – zich moeten voorbereiden op de overgang naar de ‘post-coronavirus order’ zoals hij het noemt.

“Als ze dat niet doen, kan de wereld in brand komen te staan.”

De man die nu pleit voor de creatie van een Nieuwe Wereldorde speelde een belangrijke rol bij de bombardementen in Vietnam, Cambodja en Laos, en hielp in Argentinië en Chili brute dictators aan de macht.

In een rapport voor de regering-Ford riep hij op de ‘bevolkingsgroei in ontwikkelingslanden drastisch terug te dringen’.

Je zou dus verwachten dat Kissinger blij is met het virus.

Zeer bezorgd

De ontvanger van de Nobelprijs voor de Vrede presenteert zich nu als een staatsman die zeer bezorgd is over de toekomst van de mensheid.

Diezelfde Kissinger adviseerde de regering van George W. Bush alles uit de kast te trekken voor de oorlog tegen het terrorisme.

Enkele dagen na 9/11 schreef hij een stuk waarin hij opriep ‘ieder land aan te vallen dat groepen herbergt die in staat zijn om een dergelijke aanval uit te voeren’.

Het gevolg was dat de VS bankroet ging en een bananenrepubliek werd. Het land blijft geld bijdrukken terwijl de infrastructuur langzaam vergaat en burgers steeds meer moeite hebben om een dak boven hun hoofd te houden.

[Townhall, RT]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
9 maanden geleden

Je ziet dat al die engnekken zich goed in de kaart laten kijken, ze klampen zich vast aan wéér een mislukte depopulatie aanval en zullen net zo lang spartelen tot ze er zelf bij neervallen. Wat denken die lui hier mee te winnen, Kissinger is bijna 100, waarschijnlijk door kinderbloed/hormoon te drinken denken ze en meer van die smerige zooi die ze uithaalden, zou toch lachen zijn als er werkelijk een oordeel zou zijn als ze eenmaal de pijp uit zijn, wat zouden ze schrikken. Walgelijk zooitje.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

@Willem. Er is wel een soort oordeel, alleen niet zoals oordelen hier in de wereld gezien worden. Ik las eens een stuk waarin geschreven werd dat je, als je dood gaat, alles te voelen krijgt wat je anderen aan hebt gedaan. En als ik het goed begrepen heb dan krijgen alles te voelen wat ze iedereen hebben aangedaan van wie ze het leven verziekt of vernietigd hebben. Dat speelt zich af rond hun ziel en daar ontkom je niet aan. Ze zijn niet voor niets zo duister. Het is hun geloof, het satanisme, van waaruit er een redder zou komen en dat schemert in elk geloof door. Maar er komt geen redder, er komt niemand wie dan ook redden. Als je een redder nodig hebt dan heb je er een flinke ‘teringzooi’ van gemaakt. Dit soort types zien de mens als het virus, niet Covid-19. Als zij zeggen dat geen enkel land dat virus alleen aan kan dan zijn ze uit op totale controle en de daarbij horende depopulatie agenda. Er zijn er zelfs die hebben beweerd dat deze planeet hun eigendom is en dat de mens hier geen bestaansrecht heeft. Ik zou dat moment van dood gaan persoonlijk geen oordeel noemen maar rechtvaardigheid. Zelf voelen wat je iedereen aan hebt gedaan maakt het tastbaar en da gaat hun ziel het nog heel erg zwaar krijgen.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
9 maanden geleden

Dat is een mooie verklaring Rob, hier reageren uitsluitend behoorlijk slimme mensen die buiten “the box” kunnen en durven denken dat is mij wel duidelijk. Ja als je een redder denkt nodig te hebben ben je ook vrij zwak natuurlijk, een soort pappie die de meester wel even een draai om zijn oren geeft omdat het kind niet mee kan komen.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

@Willem. Ja, je kan het als een soort pappie zien. Persoonlijk heb ik meer het gevoel dat ze uit hun eigen gecreëerde ‘teringzooi’ gered zouden moeten worden. Het schijnen zelfbenoemde verkozenen te zijn, die top figuren. Zij menen dat zij uitverkorenen zijn maar zo zal het op een veel hoger niveau niet werken. Wat ik zo begrepen heb geven ze op dat hoger niveau (van duisternis) net zoveel om hen als zij om de mens geven: nul, nada, zip, niente. In duisternis is men op elk niveau alleen maar met eigen belang bezig en geeft men totaal niks om de onderliggende lagen. Dat zie je hier op de planeet ook gebeuren op alle niveau’s. of lagen in de macht structuur. Het idee van een redder is alleen maar geloofsovertuiging, wat ook uit macht is om controle over mensen te hebben.

Tetragrammaton
Tetragrammaton
Reactie op  Rob
9 maanden geleden

Beste Rob,

Ik vrees dat de machtselite en dat soort figuren als Kissinger overal mee wegkomen; Zij voeren zelf niet werkelijk iets uit, daar hebben zij ‘mannetjes’ voor en ons: de massa.

Even simpel en kort gezegd: Hitler zou na de dood in de hemel kunnen komen daar hij zelf nooit iemand heeft vermoord noch zelf zijn regime heeft uitgevoerd; Daar had hij zijn onderdanen voor.

De touwtjestrekkers achter de Cabal zijn wel wijzer, zij zitten volop in de esoterie en weten wat zij kunnen doen en laten, zij spelen met de kosmische krachten van licht en duisternis (dualiteit).

Het is de verdeelde massa in de hierarchie met of zonder een status van ‘need to know’ die het allemaal uitvoerd; Het zijn wij de MASSA die elkaar dit aandoet onder het mom ‘just following orders’. Het zijn wij die dit karma oplopen en niet zij!

H.J.
H.J.
9 maanden geleden

Na deze gecreëerde hype zit de mensheid op slot.
Blijf thuis.
Apps die je doen en laten gaan registreren.
Blijf op afstand van je medemens, anderhalve meter minimaal.

Alle tekortkomingen van de Linkse overheid, zijn met deze weggepoetst.
Als er problemen zijn komen ze door dat de burgers niet goed luisteren, zijn de woorden van Rutte.

Voor de goede orde de afspraak is, de Zuidelijke landen gaan Miljarden Euro’s ontvangen.
Nederland is al bijna bereid om hun fiat te geven, dag pensioenpot van 1600 Miljard Euro.

Bedankt Links Nederland.
Bedankt Rutte.
RUTTUP en NEXIT.

Willem
Willem
Reactie op  H.J.
9 maanden geleden

Ja maart van die apps dat ligt aan de mensen zelf H.J. Iedereen (althans de meesten) wilden maar al te graag zo’n smartphone hebben en gingen er s’nachts zelfs voor is de rij staan, heeft mij nooit getrokken want ik wist 20 jaar terug ook wel dat het niet voor ons aller heil werd bedacht. Ik heb nog steeds de nokia uit 1999 met 10 euro prepaid per 2 of 3 maanden, alleen sms en bellen. Ik snap dat heel veel mensen het nodig hebben met hun werk maar nog niet zo lang geleden hadden we die dingen niet en werd ook al het werk gedaan. Als iedereen nou die smartphone (en tv) wegdeden, in de kliko ermee dan was er al een heel groot probleem minder.

ChiXiStigma
ChiXiStigma
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

En zelfs met je Nokia wordt je locatie 30000 keer per maand tot op de meter vastgelegd via een simpele driekhoeksmeting tussen de antennes.

Willem
Willem
Reactie op  ChiXiStigma
9 maanden geleden

Ja maar de mijne is niet op naam, ik heb ook geen apps, ik bewaar er ook niks op

wolfje
wolfje
9 maanden geleden

@willem ze moeten veel meer weten dan wij over het ‘eindoordeel’. kan niet anders. blijkbaar weet de ‘happy few’ een manier om onder de wet van karma uit te komen

Henk
Henk
Reactie op  wolfje
9 maanden geleden

Ze komen onder hun karma uit omdat ze je precies vertellen wat ze gaan doen… in films, kranten, advertenties of besprekingen .

Bill Gates wil de wereldbevolking halveren met behulp van vaccinaties… maar Bill Gates wil nu eerst de wereldbevolking redden met een vaccin.

Het is aan jou welke Bill Gates je ziet… en of je hem vertrouwd. Bill Gates zelf maakt er namelijk zelf geen geheim van zijn plannen.

Willem
Willem
Reactie op  wolfje
9 maanden geleden

Dat denken ze te weten wolfje, ze zijn echt niet zo slim. Er leeft heel wat meer tussen hemel en hel of aarde. De grote architekt of Mogül het maakt niet uit, iets wat aanbeden wil/moet worden deugt niet.

Willem
Willem
9 maanden geleden

Carona gaat mij de geschiedenis in als de grootste valsevlag operatie ooit !

Bill Cate is de spil in dit web vol list , bedrog en vele vele doden !!

Wim
Wim
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Cabal zit hierachter om trump niet zijn tweede termijn in te laten gaan en weinig mensen zien wat er echt gebeurd.
Hij is juist die satanaanbidders aan het opruimen.

Petrus
Petrus
9 maanden geleden

Dit is een van de allerergsten.
Brrr….

Petrus
Petrus
9 maanden geleden

Een vriendje van Bill Gates.
Nou, dan weet je het wel.

man ó man
man ó man
9 maanden geleden

Kissinger staat met twee benen in -zijn- graf, de stinkende en rottende hel wacht op hem en maakt zich in z’n laatste ronde nog druk om een nieuwe wereld orde? De man heeft lef, alleen geen goed werkende brains. Binnenkort mag hij alle miljoenen mensenzielen ontmoeten die dankzij de inzet van hem zijn verkracht, gemarteld en vermoord. God zal een bijzonder plekje voor hem hebben gereserveerd. Niemand wordt overgeslagen en hij zeker niet.

vladi
vladi
Reactie op  man ó man
9 maanden geleden

klinkt als muziek in de oren.
mocht er al ooit een NWO komen,wat ik betwijfel,dan hoop ik dat deze minion dat niet meer meemaakt.

fff

Johan
Johan
Reactie op  man ó man
9 maanden geleden

Zoveelste poging om een wereldorde af te dwingen. Ik hoop de climax nog mee te maken. Het wordt een opstand van het land en het verstand. Die van Bl¤f zijn toekomst voorspellers. Ik hoop dat het een vreedzame strijd wordt, burgers tegen de elite, ahum.

Louise
Louise
9 maanden geleden

Al die oude fossielen zijn aan t verliezen het is gewoon de laatste staatsgreep proberen .( macht) te houden..
We krijgen heus een andere samenleving maar dat gaat niet van de een op andere dag, dit is pas het begin..
Er is veel mis in de wereld, dus moet er nogal wat puin geruimd worden….
De laatste 40 jaar was het ego, egoïsme, materialistisch, en een graaicultuur , en een gerenzeloze nivellering van het onderwijs, veel gebrek aan kennis ( domheid )… misschien nog erger emotionele verwaarlozing , hele generatie ‘s die niet op eigen benen kunnen staan, niet emotioneel volwassen worden……..
Natuurlijk vind ik het vreselijk voor de mensen die ziek zijn en naar het ziekenhuis moeten, maar het drama er omheen is stuitend Al waar het om draait is dat we te weinig IC bedden hebben en te weinig personeel , daarom moet alles onder controle ….In plaats van te klappen zou je de beleidsmakers een rot schop moeten geven richting Mars…
Duitsland heeft in verhouding genoeg IC bedden en personeel , dus alles beter onder controle……
Ook is het van de gekke dat je besmettelijke mensen in een gewoon ziekenhuis legt, er staan in Nederland diverse ziekenhuizen leeg. Amsterdam , Rotterdam en Den haag…….ok het is een organisatie , maar het lijkt me beter bij een uitbraak te isoleren ………Nu gaan de andere patiënten ook niet meer uit angst naar een ziekenhuis………….We zijn er dus nog lang niet………
Ook

pjoter
pjoter
9 maanden geleden

Ik zeg enten die handel, rifd chip erin en cash bannen alles in 1 keer goed doen!

johan den haag
johan den haag
9 maanden geleden

Mensen, blijken dus van alles en nog wat op te willen geven, doordat ze totaal en continu met angst opgezadeld worden. Het gebeurt ook nog open en bloot en men trap er met de ogen geopend gewoon in.

Mij interesseert het allang niet meer om de WOII zo te gedenken zoals de politiek en de media dat willen, 1 grote schijnvertoning.

Zelf geef ik les, er is ook geen kritische leerling meer te vinden. Schoolsysteem ook totaal verrot.

en dan kunnen alle site van Hoezithetdanecht, van alles roepen, maar als hun exposere 200.000 op 16.000.000, redt je het niet echt. Als blijkt dat Wilders en Baudet ook maar marionetten zijn, wordt het allemaal wel erg eng.

Het mannetje die de apps voorstelde aan de regering, wilde samen met Rutte de mensen doen laten geloven, dat je toch wil weten via je app, wie besmet is. Ik dacht gelijk, waarom ze geen gele ster opplakken.

Het is een eng spel, dat al heel lang speelt dat met WOI en WOII hele erge vormen aannam, dat leek weg te zijn na 1945 maar altijd via Koude oorlog en de vele oorlogen van de zionistische VS op de achtergrond rommelde. Sinds 9/11 is het hevig naar de voorgrond getreden en is het geïntensiveerd via false flag terrorische aanslagen,, midden Oosten oorlogen, Economische crises, klimaathoaxen, Rusland bashen, Oekraïne debacle, en nu coronavirus.

Alleen hier op deze sites wordt dit grote plaatje geschilderd.

ik zo zeggen deel het.

x

Check Also

huisarts

Deze huisarts vaccineert zijn patiënten liever niet tegen corona: ‘Onvoldoende getest’

Huisarts Symen Tol uit Volendam wil zijn ...

ondernemer

Vlammend betoog noodlijdende ondernemer: ‘Er moet echt iets gaan gebeuren’

Ondernemer Tommy Dieckmann is hard getroffen door ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x