Homepagina » Buitenland » Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’
kissinger
Foto: CC0

Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse politieke wereldje, waarschuwt in een opiniestuk dat geen enkel land Covid-19 alleen aankan. En dus moet er een Nieuwe Wereldorde komen, suggereert hij.

Als de Verenigde Staten niet toewerken naar een wereldregering, dan is de mensheid verloren, aldus Kissinger in zijn stuk voor de Wall Street Journal.

Hij pleit voor een wereldwijd programma gericht op de bestrijding van het virus.

Wereld in brand

Kissinger zegt dat de wereldleiders – zelfs nu ze hun handen vol hebben aan de pandemie – zich moeten voorbereiden op de overgang naar de ‘post-coronavirus order’ zoals hij het noemt.

“Als ze dat niet doen, kan de wereld in brand komen te staan.”

De man die nu pleit voor de creatie van een Nieuwe Wereldorde speelde een belangrijke rol bij de bombardementen in Vietnam, Cambodja en Laos, en hielp in Argentinië en Chili brute dictators aan de macht.

In een rapport voor de regering-Ford riep hij op de ‘bevolkingsgroei in ontwikkelingslanden drastisch terug te dringen’.

Je zou dus verwachten dat Kissinger blij is met het virus.

Zeer bezorgd

De ontvanger van de Nobelprijs voor de Vrede presenteert zich nu als een staatsman die zeer bezorgd is over de toekomst van de mensheid.

Diezelfde Kissinger adviseerde de regering van George W. Bush alles uit de kast te trekken voor de oorlog tegen het terrorisme.

Enkele dagen na 9/11 schreef hij een stuk waarin hij opriep ‘ieder land aan te vallen dat groepen herbergt die in staat zijn om een dergelijke aanval uit te voeren’.

Het gevolg was dat de VS bankroet ging en een bananenrepubliek werd. Het land blijft geld bijdrukken terwijl de infrastructuur langzaam vergaat en burgers steeds meer moeite hebben om een dak boven hun hoofd te houden.

[Townhall, RT]


Vond je dit interessant? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Je ziet dat al die engnekken zich goed in de kaart laten kijken, ze klampen zich vast aan wéér een mislukte depopulatie aanval en zullen net zo lang spartelen tot ze er zelf bij neervallen. Wat denken die lui hier mee te winnen, Kissinger is bijna 100, waarschijnlijk door kinderbloed/hormoon te drinken denken ze en meer van die smerige zooi die ze uithaalden, zou toch lachen zijn als er werkelijk een oordeel zou zijn als ze eenmaal de pijp uit zijn, wat zouden ze schrikken. Walgelijk zooitje.

  44 likes
  • @Willem. Er is wel een soort oordeel, alleen niet zoals oordelen hier in de wereld gezien worden. Ik las eens een stuk waarin geschreven werd dat je, als je dood gaat, alles te voelen krijgt wat je anderen aan hebt gedaan. En als ik het goed begrepen heb dan krijgen alles te voelen wat ze iedereen hebben aangedaan van wie ze het leven verziekt of vernietigd hebben. Dat speelt zich af rond hun ziel en daar ontkom je niet aan. Ze zijn niet voor niets zo duister. Het is hun geloof, het satanisme, van waaruit er een redder zou komen en dat schemert in elk geloof door. Maar er komt geen redder, er komt niemand wie dan ook redden. Als je een redder nodig hebt dan heb je er een flinke ‘teringzooi’ van gemaakt. Dit soort types zien de mens als het virus, niet Covid-19. Als zij zeggen dat geen enkel land dat virus alleen aan kan dan zijn ze uit op totale controle en de daarbij horende depopulatie agenda. Er zijn er zelfs die hebben beweerd dat deze planeet hun eigendom is en dat de mens hier geen bestaansrecht heeft. Ik zou dat moment van dood gaan persoonlijk geen oordeel noemen maar rechtvaardigheid. Zelf voelen wat je iedereen aan hebt gedaan maakt het tastbaar en da gaat hun ziel het nog heel erg zwaar krijgen.

   10 likes
   • Dat is een mooie verklaring Rob, hier reageren uitsluitend behoorlijk slimme mensen die buiten “the box” kunnen en durven denken dat is mij wel duidelijk. Ja als je een redder denkt nodig te hebben ben je ook vrij zwak natuurlijk, een soort pappie die de meester wel even een draai om zijn oren geeft omdat het kind niet mee kan komen.

    2 likes
    • @Willem. Ja, je kan het als een soort pappie zien. Persoonlijk heb ik meer het gevoel dat ze uit hun eigen gecreëerde ‘teringzooi’ gered zouden moeten worden. Het schijnen zelfbenoemde verkozenen te zijn, die top figuren. Zij menen dat zij uitverkorenen zijn maar zo zal het op een veel hoger niveau niet werken. Wat ik zo begrepen heb geven ze op dat hoger niveau (van duisternis) net zoveel om hen als zij om de mens geven: nul, nada, zip, niente. In duisternis is men op elk niveau alleen maar met eigen belang bezig en geeft men totaal niks om de onderliggende lagen. Dat zie je hier op de planeet ook gebeuren op alle niveau’s. of lagen in de macht structuur. Het idee van een redder is alleen maar geloofsovertuiging, wat ook uit macht is om controle over mensen te hebben.

     0 likes
   • Beste Rob,

    Ik vrees dat de machtselite en dat soort figuren als Kissinger overal mee wegkomen; Zij voeren zelf niet werkelijk iets uit, daar hebben zij ‘mannetjes’ voor en ons: de massa.

    Even simpel en kort gezegd: Hitler zou na de dood in de hemel kunnen komen daar hij zelf nooit iemand heeft vermoord noch zelf zijn regime heeft uitgevoerd; Daar had hij zijn onderdanen voor.

    De touwtjestrekkers achter de Cabal zijn wel wijzer, zij zitten volop in de esoterie en weten wat zij kunnen doen en laten, zij spelen met de kosmische krachten van licht en duisternis (dualiteit).

    Het is de verdeelde massa in de hierarchie met of zonder een status van ‘need to know’ die het allemaal uitvoerd; Het zijn wij de MASSA die elkaar dit aandoet onder het mom ‘just following orders’. Het zijn wij die dit karma oplopen en niet zij!

    1 likes
 2. Carona gaat mij de geschiedenis in als de grootste valsevlag operatie ooit !

  Bill Cate is de spil in dit web vol list , bedrog en vele vele doden !!

  32 likes
  • Cabal zit hierachter om trump niet zijn tweede termijn in te laten gaan en weinig mensen zien wat er echt gebeurd.
   Hij is juist die satanaanbidders aan het opruimen.

   4 likes
 3. Na deze gecreëerde hype zit de mensheid op slot.
  Blijf thuis.
  Apps die je doen en laten gaan registreren.
  Blijf op afstand van je medemens, anderhalve meter minimaal.

  Alle tekortkomingen van de Linkse overheid, zijn met deze weggepoetst.
  Als er problemen zijn komen ze door dat de burgers niet goed luisteren, zijn de woorden van Rutte.

  Voor de goede orde de afspraak is, de Zuidelijke landen gaan Miljarden Euro’s ontvangen.
  Nederland is al bijna bereid om hun fiat te geven, dag pensioenpot van 1600 Miljard Euro.

  Bedankt Links Nederland.
  Bedankt Rutte.
  RUTTUP en NEXIT.

  28 likes
  • Ja maart van die apps dat ligt aan de mensen zelf H.J. Iedereen (althans de meesten) wilden maar al te graag zo’n smartphone hebben en gingen er s’nachts zelfs voor is de rij staan, heeft mij nooit getrokken want ik wist 20 jaar terug ook wel dat het niet voor ons aller heil werd bedacht. Ik heb nog steeds de nokia uit 1999 met 10 euro prepaid per 2 of 3 maanden, alleen sms en bellen. Ik snap dat heel veel mensen het nodig hebben met hun werk maar nog niet zo lang geleden hadden we die dingen niet en werd ook al het werk gedaan. Als iedereen nou die smartphone (en tv) wegdeden, in de kliko ermee dan was er al een heel groot probleem minder.

   11 likes
 4. Kissinger staat met twee benen in -zijn- graf, de stinkende en rottende hel wacht op hem en maakt zich in z’n laatste ronde nog druk om een nieuwe wereld orde? De man heeft lef, alleen geen goed werkende brains. Binnenkort mag hij alle miljoenen mensenzielen ontmoeten die dankzij de inzet van hem zijn verkracht, gemarteld en vermoord. God zal een bijzonder plekje voor hem hebben gereserveerd. Niemand wordt overgeslagen en hij zeker niet.

  28 likes
  • Zoveelste poging om een wereldorde af te dwingen. Ik hoop de climax nog mee te maken. Het wordt een opstand van het land en het verstand. Die van Bl¤f zijn toekomst voorspellers. Ik hoop dat het een vreedzame strijd wordt, burgers tegen de elite, ahum.

   8 likes
  • klinkt als muziek in de oren.
   mocht er al ooit een NWO komen,wat ik betwijfel,dan hoop ik dat deze minion dat niet meer meemaakt.

   fff

   5 likes
 5. Al die oude fossielen zijn aan t verliezen het is gewoon de laatste staatsgreep proberen .( macht) te houden..
  We krijgen heus een andere samenleving maar dat gaat niet van de een op andere dag, dit is pas het begin..
  Er is veel mis in de wereld, dus moet er nogal wat puin geruimd worden….
  De laatste 40 jaar was het ego, egoïsme, materialistisch, en een graaicultuur , en een gerenzeloze nivellering van het onderwijs, veel gebrek aan kennis ( domheid )… misschien nog erger emotionele verwaarlozing , hele generatie ‘s die niet op eigen benen kunnen staan, niet emotioneel volwassen worden……..
  Natuurlijk vind ik het vreselijk voor de mensen die ziek zijn en naar het ziekenhuis moeten, maar het drama er omheen is stuitend Al waar het om draait is dat we te weinig IC bedden hebben en te weinig personeel , daarom moet alles onder controle ….In plaats van te klappen zou je de beleidsmakers een rot schop moeten geven richting Mars…
  Duitsland heeft in verhouding genoeg IC bedden en personeel , dus alles beter onder controle……
  Ook is het van de gekke dat je besmettelijke mensen in een gewoon ziekenhuis legt, er staan in Nederland diverse ziekenhuizen leeg. Amsterdam , Rotterdam en Den haag…….ok het is een organisatie , maar het lijkt me beter bij een uitbraak te isoleren ………Nu gaan de andere patiënten ook niet meer uit angst naar een ziekenhuis………….We zijn er dus nog lang niet………
  Ook

  19 likes
 6. Dit is een van de allerergsten.
  Brrr….

  18 likes
 7. Een vriendje van Bill Gates.
  Nou, dan weet je het wel.

  13 likes
 8. Mensen, blijken dus van alles en nog wat op te willen geven, doordat ze totaal en continu met angst opgezadeld worden. Het gebeurt ook nog open en bloot en men trap er met de ogen geopend gewoon in.

  Mij interesseert het allang niet meer om de WOII zo te gedenken zoals de politiek en de media dat willen, 1 grote schijnvertoning.

  Zelf geef ik les, er is ook geen kritische leerling meer te vinden. Schoolsysteem ook totaal verrot.

  en dan kunnen alle site van Hoezithetdanecht, van alles roepen, maar als hun exposere 200.000 op 16.000.000, redt je het niet echt. Als blijkt dat Wilders en Baudet ook maar marionetten zijn, wordt het allemaal wel erg eng.

  Het mannetje die de apps voorstelde aan de regering, wilde samen met Rutte de mensen doen laten geloven, dat je toch wil weten via je app, wie besmet is. Ik dacht gelijk, waarom ze geen gele ster opplakken.

  Het is een eng spel, dat al heel lang speelt dat met WOI en WOII hele erge vormen aannam, dat leek weg te zijn na 1945 maar altijd via Koude oorlog en de vele oorlogen van de zionistische VS op de achtergrond rommelde. Sinds 9/11 is het hevig naar de voorgrond getreden en is het geïntensiveerd via false flag terrorische aanslagen,, midden Oosten oorlogen, Economische crises, klimaathoaxen, Rusland bashen, Oekraïne debacle, en nu coronavirus.

  Alleen hier op deze sites wordt dit grote plaatje geschilderd.

  ik zo zeggen deel het.

  9 likes
 9. Hahaha we hebben je dor, Kissinger.
  Je ben een NWO clown en die pruimen we niet.

  Wegwezem met je vrienden.
  Tijd voor licht na decennia duisternis!

  7 likes
 10. Een Nederlandse huisarts lijkt een eenvoudig medicijn gevonden te hebben.
  https://youtu.be/3EGmwG-BjPY‬

  6 likes
 11. Dat deze man de Nobelprijs voor de vrede heeft gehad geeft het failliet aan van die prijs. Deze man is een manipulator pur sang met veel bloed aan zijn handen en verdient in de bak te zitten tot een miserabele dood hem wacht.

  6 likes
 12. alle wegen leiden naar .. ROME (is mijn mening)

  handje-terug-trekken van die artgentijnse vissenkop onlangs was het begin van de uitbraak op werelds niveau, de lafheid ten top ( verleden jaar zijn alle ” grote ” der aarde op visite geweest bij menner de Vorst, ook de o r a n j e baard met modepop aan zijn zijde ..

  kissinger is een oorlogs havik met kornuiten die over lijken gaan voor de duiten, en werken de opdracht uit vanuit het roomse-pedofilie-instituut

  maar goed, maakt niet uit waar ze voor ” pleiten .. de wereld zou een stuk beter af zijn als die lui allemaal PLEITE waren! Wat is dit nu toch voor een vertoning om de hele weteld op slot te zetten omdat het niet snel genoeg naar hun zin gaat, wordt het laatste ` machtsmiddel ` ingezet, in de vorm van een NEP virus, ook over 5G hoor je geen moer, misschien een keer bij Zembla, maar heel weinig mensen weten dat het `FEAR/US ` – virus wel eens stralingsbesmetting kan zijn en meer niet, we worden allemaal genaaid, en onze kinderen en kleinkinderen gaan de hel tegemoet

  voorlopig ” mag ” men opa en oma niet bezoeken die liggen weg te kwijnen en te sterven van eenzaamheid, ook volop in de luier, straks denken die oudjes nog dat zij de schuld zijn.. KUTZOOI is het

  4 likes
 13. @willem ze moeten veel meer weten dan wij over het ‘eindoordeel’. kan niet anders. blijkbaar weet de ‘happy few’ een manier om onder de wet van karma uit te komen

  3 likes
  • Ze komen onder hun karma uit omdat ze je precies vertellen wat ze gaan doen… in films, kranten, advertenties of besprekingen .

   Bill Gates wil de wereldbevolking halveren met behulp van vaccinaties… maar Bill Gates wil nu eerst de wereldbevolking redden met een vaccin.

   Het is aan jou welke Bill Gates je ziet… en of je hem vertrouwd. Bill Gates zelf maakt er namelijk zelf geen geheim van zijn plannen.

   13 likes
  • Dat denken ze te weten wolfje, ze zijn echt niet zo slim. Er leeft heel wat meer tussen hemel en hel of aarde. De grote architekt of Mogül het maakt niet uit, iets wat aanbeden wil/moet worden deugt niet.

   1 likes
 14. Kissinger, leeft dat parasitair, misselijkmakend gedrocht nog ?

  3 likes
  • Cabal zit hierachter om trump niet zijn tweede termijn in te laten gaan en weinig mensen zien wat er echt gebeurd.
   Hij is juist die satanaanbidders aan het opruimen.

   3 likes
 15. Ik zeg enten die handel, rifd chip erin en cash bannen alles in 1 keer goed doen!

  2 likes
 16. Een kat in het nauw maakt rare sprongen , nu zie je wie er achter zitten de ene na de andere.
  Het is de endgame van de slavernij 80 % belasting uitbuiting
  Een mens heeft bijna niets nodig om te leven het word mensen onthouden al eeuwen lang
  De aarde bied ruim voldoende voor iedereen plant 1 zaadje en je krijgt er duizenden voor terug
  Water is er genoeg in de zee, met de juiste kennis simpel zoet te maken.
  Patenten in handen van die ratten houden alles tegen, er is gratis energie genoeg voor iedereen.
  Nikola Tesla was te vroeg geboren maar nu komt het.
  De natuur laat zich niet tegen te houden om te groeien, want leven dat is groeien

  2 likes
 17. :adrianus-johannes.

  beste lezer,

  ik vraag mij af wat dit soort onderdelen in rijdens naam in de elektrische auto doen.. onder het motto, er is nog zo veel wat we niet weten..

  https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/corona/33613/tesla-corona?q=%2Fcorona%2F33613%2Ftesla-corona&utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail&utm_campaign=Daily+Focus+7+April

  Tesla werkt aan ademapparaten gemaakt van auto-onderdelen

  net de persconferentie op nos gekeken.. en

  valt mij iets vreemds op niet de straks verplichte corona gezondheids app zal daardoor het niet systeem alles over ook jou prive bewegingen weten of is de app dan uitgeschakeld..

  https://detheorist.nl/nieuws/in-china-zijn-sinds-corona-21-miljoen-mobiele-gebruikers-verdwenen

  https://barendrechtinhetnieuws.nl/coronavirus-is-china-wel-zo-eerlijk-over-corona-doden/

  nee niet dit maar het je corona laten testen: tot je het heb???????

  test 1 test op of je wel corona heb, de normale test (snel test) die je net zo lang dagelijks moet doen tot je hem heb!

  test 2 test dat je corona heb gehad is maar een keer nodig maar dan weet je het ook ook?

  dit weet ieder ook na test 1 maar ja het is de overheid ze willen wel veel weten

  test 3 te bedenken een test of je weer corona kan krijgen (en wanneer) om het gevaar te elimineren? denk ik maar

  test 4 te bedenken een test of je corona gaat krijgen? zeg maar een toekomstige test..

  test 5 de app die test of jij al wel getest ben en alle mensen die in jou 1.5 meter waren ook getest zijn.. zo dat er geweten wordt dat jij corona gaat krijgen

  laten we het maar niet over de resultaten hebben..

  het valt mij gelukkig op dat we geen griep doden hebben dit seizoen, tevens ook geen mensen meer die van ouderdom sterven, verkeers doden die op de ic overlijden, wiegen dood, hart infarcten etc.etc… dit is toch wel de goede kant van corona..

  die cijfers wordt nog hersenen kraken voor ambtenaren hoe dat in elkaar te vlechten is..

  mooi bijzonder jaar wordt 2020..

  maar of je ooit nog (corona)app vrij wordt… dan maar mijn mobiel de hoop op van 17 miljoen nederlandse mobielen die niet meer in gebruik zijn net als de 21 miljoen in china… komen dan mogelijk weer in een stukje van ons paradijs…

  weesgegroet van,

  :adrianus-johannes..

  2 likes
 18. We krijgen allemaal een chip in ons hoofd geplaatst en daarna zullen we afgevoerd worden naar de werkkampen om ons dood te werken voor de elite.

  2 likes
 19. Kissinger is een fossiel van het politiek-militair-industrieel complex in de Verenigde Staten.
  Hij staat een zionistische wereldoverheersing voor.
  De benoeming van de dreiging van het coronavirus door China, Rusland, VN/WHO wordt gedaan om de aandacht af te leiden van de onmacht van de VS om de pandemie te bestrijden.
  Gezondheidszorg is in Amerika slechts voor mensen die het kunnen betalen en vele tientallen miljoenen zijn er zelfs helemaal van verstoken. Vandaar de massa besmettingen en doden met name in het overwegend straatarme New York.

  2 likes
 20. Je krijgt van Bill een certificaat, als je gezond bent…….zucht

  2 likes
 21. Als er een wereldregering komt, wil ik Jong Un Kim van Noord-Korea als de leider ervan.

  1 likes
 22. Waar bemoeid dit fossiel zich mee ???

  1 likes
 23. als dit soort figuren zich er mee beginnen te bemoeien begint mijn maag prompt overgeef verschijnselen te krijgen. dit soort figuren hadden ze beter in Guatemala bay gedumpd.

  1 likes
 24. Bas van Stapelberg

  Waarom zit deze griezel nog niet in de hel?

  1 likes
 25. Nobelprijswinnaar voor de Vrede in 1973 ( met de Vietnamees Le Duc Tho) Henry Kissinger is een trouwe dienaar van de familie Rockefeller en sinds 1973 betrokken bij de Trilateral Commission. Hij is medeverantwoordelijk voor de staatsgreep tegen de democratisch gekozen president van Chili Salvador Allende op 11 september 1973! President Bush, vice-president Cheney en minister van Defensie Donald Rumsfeld wilden Kissinger op het schild hijsen om de officiële commissie voor te zitten, die onderzoek zou doen naar de aanslagen van 11 september 2001. Blessing in disguise heeft dit geen doorgang gevonden.

  0 likes
 26. Het grootste land. Het land dat andere landen in onnoemelijke miserie stort en zijn eigen bevolking ieder recht ontzegd op sociale zekerheid en diegene die het niet kunnen betalen gewoon laat stikken gaat nu de passie preken het is net als de voetbalclub Anderlecht die in het verleden iedereen afmaakte en geen solidariteit betoonde bedelt nu ze niet meespelen in de Champions league voor de herverdeling van het geld.
  Dat zogenaamde land van de dromen is nu blijkt één grote leugen de kwaliteit van een derde wereldland waardig. Prease the Lord en geef de armen een aalmoes zodat uw geweten gesust is en u in de illusie achterlaat de hemel verdient te hebben.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavaccin

Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...