CoronaBuitenland

Coronacijfers: Aantal ziekenhuisopnames schiet omhoog onder gevaccineerden

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Het aantal coronagevallen onder volledig gevaccineerde mensen is tussen 11 december 2021 en 8 januari dit jaar met meer dan 1000 procent gestegen, blijkt uit cijfers van het CDC, het Amerikaanse RIVM. Merk daarbij op dat het CDC iemand pas 14 dagen na de laatste prik meetelt als ‘volledig gevaccineerd’.

Het aantal coronagevallen onder mensen die een boosterprik hebben gekregen, is ook omhooggeschoten, met maar liefst 2400 procent, schrijft de krant The Epoch Times.

Tweede booster

Daarnaast is het aantal ziekenhuisopnames onder de gevaccineerden in diezelfde periode gestegen, van 1,4 per 100.000 naar 35,2 per 100.000, blijkt uit de gegevens. Er kwamen ook meer geboosterden in het ziekenhuis terecht. En ook de coronasterfte onder gevaccineerden, inclusief de geboosterden, nam in die periode toe.

Stéphane Bancel, de directeur van vaccinmaker Moderna, heeft tegen investeerders gezegd dat een tweede booster nodig is vanwege afnemende bescherming van het vaccin en de eerste booster. Deze vierde dosis zou in de tweede helft van dit jaar toegediend moeten worden.

Minder sterk

Ook onder de ongevaccineerden steeg tussen 11 december vorig jaar en 8 januari het aantal gevallen, ziekenhuisopnames en overlijdens, maar minder sterk dan onder de gevaccineerden.

De afgelopen weken zijn de coronacijfers juist gedaald, wat ertoe heeft geleid dat veel Amerikaanse staten coronamaatregelen hebben afgeschaft.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
11 maanden geleden

De aap komt uit de mouw, wanneer worden de Nederlandse cijfers bekent gemaakt.

Wok
Wok
11 maanden geleden

Ze zullen het de komende jaren druk gaan krijgen met de gevaccineerde ze zullen met bosjes om gaan vallen. Maar daar is en was het nepvaccin voor bedoelt om er voor te zorgen dat er binnen 5 a 6 jaar miljarden de pijp uit gaan, het gaat lekker rustig worden!!

Koddebeier
Koddebeier
11 maanden geleden

Uiteraard niet in Nederland, want dan zou het Nep nieuws zijn.

levitas
levitas
11 maanden geleden

het is allemaal duidelijk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x