Het Complot

George van Houts gaat wereldwijd complot ontsluieren: “Ik vind dat de hele bevolking wakker geschud moet worden”

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur en cabaretier George van Houts bereikte de politiek met zijn toneelstukken over banken en de farmaceutische industrie.

Zijn nieuwste productie, Kom Plot, moet een wereldwijd complot gaan ontsluieren. Hij stelt dat we anno 2016-2017 met zijn allen worden meegezogen in De Samenzwering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Van Houts stuitte tijdens zijn onderzoek voor zijn theaterproductie over het bankwezen en geldstelsel op theorieën dat geld uit het niets wordt gecreëerd.

Poorten van de hel

Tijdens dat onderzoek gingen voor hem ‘de poorten van de hel open’. “Ik leerde in een half jaar tijd dat de financiële wereld totaal anders in elkaar zit dan ik op de middelbare school had geleerd.”

Het publiek reageerde tijdens de voorstellingen geschokt. De hoofdeconoom van de Rabobank zette de theatermakers weg als rare komieken die niemand zou moeten geloven.

“Langzaam maar zeker bleek echter dat wij het bij het rechte eind hadden,” aldus Van Houts.

“De kennis over het geldstelsel zit wel degelijk aan de top van de financiële wereld en ze hebben er belang bij dat wij niet helemaal goed weten hoe het in elkaar zit,” vervolgt hij.

Inside job

Hij vindt dat we de term complottheorieën juist wel moeten gebruiken. Als je met de juiste informatie komt, kan blijken dat je het bij het rechte eind hebt.

Van Houts gaat vanaf volgend jaar een aantal complotten uitleggen. “Ik ga vertellen dat er wel degelijk complotten geweest zijn en waar gebleken zijn,” zegt hij.

“Ik ga vanuit de moorden op JFK en Robert Kennedy uitkomen bij 9/11,” vervolgt hij. “Ook ik raak er steeds meer van overtuigd dat het verhaal niet klopt en sterker nog: dat het een inside job is geweest.”

Wakker geschud

“Ik vind dit heel erg belangrijk omdat we een wereldoorlog ingezogen worden,” besluit Van Houts. “We worden gepusht tot moslimhaat. Dat wordt kunstmatig opgestookt en vindt zijn oorsprong in 9/11.”

“Ik vind dat de hele bevolking wakker geschud moet worden.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter Berwald
Walter Berwald
7 jaren geleden

wederom een cabaretier die de ogen geopend heeft

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Źe is er ook een complot rondom de wereldĺeraar.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Een zeer….maar dan ook zeer lovenswaardig initiatief. Ik juich dit van ganser harte toe en zal zelf zeker met vrouw en zo mogelijk ook kinderen gaan kijken naar deze voorstelling.

Johanna58
Johanna58
7 jaren geleden

Topper !!! Dit zou iedereen moeten gaan zien , het liefst voor 15 maart !!

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x