Homepagina » Het Complot » George van Houts gaat wereldwijd complot ontsluieren: “Ik vind dat de hele bevolking wakker geschud moet worden”
George van Houts gaat wereldwijd complot ontsluieren: "Ik vind dat de hele bevolking wakker geschud moet worden"

George van Houts gaat wereldwijd complot ontsluieren: “Ik vind dat de hele bevolking wakker geschud moet worden”

Acteur en cabaretier George van Houts bereikte de politiek met zijn toneelstukken over banken en de farmaceutische industrie.

Zijn nieuwste productie, Kom Plot, moet een wereldwijd complot gaan ontsluieren. Hij stelt dat we anno 2016-2017 met zijn allen worden meegezogen in De Samenzwering.

Van Houts stuitte tijdens zijn onderzoek voor zijn theaterproductie over het bankwezen en geldstelsel op theorieën dat geld uit het niets wordt gecreëerd.

Poorten van de hel

Tijdens dat onderzoek gingen voor hem ‘de poorten van de hel open’. “Ik leerde in een half jaar tijd dat de financiële wereld totaal anders in elkaar zit dan ik op de middelbare school had geleerd.”

Het publiek reageerde tijdens de voorstellingen geschokt. De hoofdeconoom van de Rabobank zette de theatermakers weg als rare komieken die niemand zou moeten geloven.

“Langzaam maar zeker bleek echter dat wij het bij het rechte eind hadden,” aldus Van Houts.

“De kennis over het geldstelsel zit wel degelijk aan de top van de financiële wereld en ze hebben er belang bij dat wij niet helemaal goed weten hoe het in elkaar zit,” vervolgt hij.

Inside job

Hij vindt dat we de term complottheorieën juist wel moeten gebruiken. Als je met de juiste informatie komt, kan blijken dat je het bij het rechte eind hebt.

Van Houts gaat vanaf volgend jaar een aantal complotten uitleggen. “Ik ga vertellen dat er wel degelijk complotten geweest zijn en waar gebleken zijn,” zegt hij.

“Ik ga vanuit de moorden op JFK en Robert Kennedy uitkomen bij 9/11,” vervolgt hij. “Ook ik raak er steeds meer van overtuigd dat het verhaal niet klopt en sterker nog: dat het een inside job is geweest.”

Wakker geschud

“Ik vind dit heel erg belangrijk omdat we een wereldoorlog ingezogen worden,” besluit Van Houts. “We worden gepusht tot moslimhaat. Dat wordt kunstmatig opgestookt en vindt zijn oorsprong in 9/11.”

“Ik vind dat de hele bevolking wakker geschud moet worden.”Vond je dit artikel leuk? Deel het dan met anderen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. wederom een cabaretier die de ogen geopend heeft

  43 likes
  • Daar had ik geen cabratier voor nodig… die mijne zijn al heel lang open… alleen waardeerde de maatschappij mijn opvattingen niet zo… als kind riep ik al dat het verhaal van de moord op JFK niet klopte… al kon ik het toen niet verklaren. Het zou gaver zijn als deze cabratier de ogen opend over het geloof der politiek. Dat regeren niets minder is dan gezag uitvoeren, mensen onderdrukken en bevelen op laten volgen. En dat het een verzonnen recht is, waar wij ons netjes aan houden… dat is pas ogen openen. Dan valt het complot bankwezen vanzelf weg.. ik denk alleen dat deze cabratier nog niet zover is om dat te kunnen vertalen…

   34 likes
  • Ben je je leven nog zeker na zo’n uitspraak? Zelfs hier in NL?

   9 likes
  • Wisten jullie dat George van Houts zelf tot het complot behoord? Aan het einde van de voorstelling zal hij vertellen dat de voorstelling is betaald door stichting ik hou van complotten.

   1 likes
 2. Een zeer….maar dan ook zeer lovenswaardig initiatief. Ik juich dit van ganser harte toe en zal zelf zeker met vrouw en zo mogelijk ook kinderen gaan kijken naar deze voorstelling.

  33 likes
 3. Źe is er ook een complot rondom de wereldĺeraar.

  4 likes
 4. Topper !!! Dit zou iedereen moeten gaan zien , het liefst voor 15 maart !!

  13 likes
 5. We worden gepushed tot moslimhaat…Ik denk dat het eerder omgekeerd is, er is al honderden jaren een haat vanuit de islam naar alles wat niet moslim is. Je ziet dat terug in de honderden jihadistische aanvallen op Europa en het midden oosten en ook in het gedrag van mohammed. Deze meneer ziet het ontzettend fout

  4 likes
 6. Die geldwereld is slechts een (verbijsterend zoals altijd als je onder de ‘mask of sanity’ kijkt) voortbrengsel van de ‘alien mindset’ van totaal ledige, onverantwoordelijke, als optelsom van WARE krankzinnigheid te beschouwen, op een volledig pervers soort macht en controle uitzijnde psychopaten.

  Eer dat deze cabaretier doorheeft dat hij nog maar in de periferie van ‘pure evil’ zit te prikken met een speldje, zijn we allang allemaal afgeslacht of tot vee gemaakt dat naar willekeur afgeslacht zal worden, zo valt te voorzien.

  3 likes
  • Hij begint in maart 2017, je kunt al kaartjes bestellen.

   George is een held die een manier heeft gevonden om de onderdrukte informatie onder het mom van cabaret naar voren te brengen. Hij verdient een standbeeld! Ik hoop dat alle zalen worden uitverkocht. Elke bezoeker kan de ontsluiering aan 3 anderen vertellen. Beetje bij beetje gaat het doordringen bij het volk dat het niet gaat om sprookjes van pubers, maar harde relateit. Dat is het begin van einde van onze nachtmerrie.

   8 likes
 7. Klasse. De rotte elite moet er uitgesnden worden om de wereld weer gezond te maken.

  10 likes
 8. Op z’n zachtst gezegd wist ik al jaren dat we met z’n allen werden gefopt!
  Overal zijn tekorten, maar bij de grote geldbuidel het meest.
  (Grote stelen en kleine stelen, grootten stelen het meest. Nee ik bedoel niet de bezemstelen.)

  En elke keer gaat de politiek de mensen weer foppen, je krijgt wat extra erbij, jullie gaan er op vooruit!
  En dan;
  Eigen Risico hoger, gas was al duurder, gister de aankondiging Electra wordt duurder.
  Nee het einde is nog niet in zicht…

  6 likes
 9. Grappig. We blijven toch wel achter de feiten aanlopen. Je kunt het(de agenda) niet voor zijn! En als je dat wel een keer lukt, dan verzint men wel weer een andere weg. Die Guidestones gaan uitkomen.(staat ook Russisch op) Hoe? Via hegeliaanse dialectiek/macht wereld zit onder 1 hoedje(hebben over alles kennis). Ons lot ligt in hun handen. Ik ben een puzzelaar/lees veel(weet ongeveer hoe ze te werk gaan) en ben nog geen 1 echte oplossing tegengekomen of zelf 1 kunnen bedenken. Het internet vormt sowieso al een probleem, want die legt alles vast.(coderen). Dus moet eerst de stekker eruit. Je hebt te maken met infiltratie/bestaande machthebbers/wetten enz.. En als je gewone mensen hebt verbonden(enorme klus), dan komt er weer een leider. Die leider krijgt weer informatie/kennis enz enz, Met andere woorden: het is te complex/te groot om er vat op te hebben. Welke kant je ook gaat/begint: de uitkomst blijft hetzelfde.
  Het enige wat je nu kunt doen is elkaar helpen waar nodig. Het is en blijft uitstel van executie door allerlei overnames op verschillende vlakken tegelijkertijd. Of je moet een dosis geluk bezitten om het te overleven. Maar de vraag is: wil je het wel overleven? Sowieso zie ik een totalitaire technologie wereld niet zitten. Daarvoor ben ik te aards/natuurmens/te vrij. Misschien hoef ik niet te beslissen en komt de natuur of iets mij zelf wel halen. Ach ja, het lot beslist.

  4 likes
 10. George,

  Goedemorgen, eindelijk wakker, en nu?

  Bovendien.com heeft het belangrijkste speurwerk al voor je gedaan. Maar liefst 20 jaar onderzoek zit er in onze website. Ja, complotten bestaan en worden beschremd door jouw collegae van de nieuwskanalen. Misschien moet George die eens persoonlojk aanspreken tijdens een can de vele spelprogramma’s op tv. Gewoon live!

  3 likes
 11. Wéér zo’n eenling die een handje vol mensen hopelijk wakker weet te schudden maar zal helaas niet afdoende zijn de satanische ptb te stoppen.Inmiddels gemaakt tot egocentrische zombies zal de meerderheid van de wereldbevolking zich als een mak schaap naar de slachtbank laten leiden….Helaas zijn we te laat gewekt om het tij nog te kunnen keren.George verkondigd immers ook alleen het woord tegen betaling en leent zich ook voor tv programma’s die alleen maar dienen om het volk slapende te houden.Contradictie pur sang!Tal van mensen die de samenzwering in de wereld door de elitaire psychopatische machtswellustellingen trachten te openbaren aan het gewone volk komen ook niet verder dan een zaaltje vol geïnteresseerden.De tijd van met z’n allen de straat op is allang voorbij en heeft plaats moeten maken voor het individuele protest vanachter het toetsenbord.Deze primitieve beschaving heeft gelukkig zijn langste tijd gehad.De mens hoort hier immers niet thuis.We zijn niet meer dan een mislukte creatie ontstaan uit een kunstmatigee inseminatie genetische manipulatie tussen een aapachtige en een hoger geëvolueerd interplanetair ruimtereiziger door ons aangeduid als god neergezet om als slaaf te dienen voor de goden.Goud is de essentie van dit alles……De naam der eerste rivier is Pison; deze is het, die het ganse land van Havila omloopt, waar het goud is….(Genesis2:11)

  12 En het goud van dit land is goed;

  3 likes
 12. Wij mensen hebben zelf alles uit handen gegeven. Wij accepteren dingen zonder na te denken over de gevolgen, verblind door gemakzucht en technologie.
  Iedereen koopt maar van die gadgets en moderne apparatuur, terwijl iedereen weet dat het de grootste spionnen zijn. En dan achteraf klagen hoe het toch komt dat anderen zoveel over ons weten! Hoe weet die werkgever wat ik allemaal uitgespookt heb? Dor die apparaten die wij kopen natuurlijk!
  Goed functionerende apparaten worden klakkeloos weggedaan voor de nieuwste snufjes met nog meer spionagemogelijkheden. wij spelen het spel zelf mee.

  2 likes
 13. Dit filmpje is van 2009. Deze voorstelling is inmiddels al in de bioscoop te zien, na succesvol op de planken te hebben gebracht. Ze hebben ook ‘Spuiten en stikken’ en ‘Opereren zonder verdoving’.

  De Verleiders: Door De Bank Genomen in de bioscoop!
  https://www.youtube.com/watch?v=K31IvR-FC1M

  https://www.ftm.nl/artikelen/de-verleiders-opereren-zonder-verdoving

  2 likes
 14. Inspirerende de man die zomaar enkel handig het sociale wapen “complotdenker” aan het aanvechten is. De beste politici en leaders in de wereld staan bijna allen aan wal

  1 likes
 15. ja wat een wereld wijsheid, we worden genaaid.
  wat veel erger is we weten het best al een tijdje en we zijn er nog dankbaar om ook.

  1 likes
 16. mooi om te lezen, respect ! inderdaad hoog tijd dat we inzien hoe we al vele jaren bedot worden

  0 likes
 17. Al beveiliging geregeld?

  0 likes
 18. Mario onze grote Goldman Sachs vriend laat onze Europese geldezel elke dag € 200.000.000 voor Nederland alleen uitwerpen. Een Digitale flappen machine waar zonder tegen waarde sinds begin 2015 reeds meer dan
  lees goed € 1.500.000.000.000 aan onze obligatie economie is toegevoegd. En Rutte maar roepen dat” Hij en zijn kabinet de crisis een halt heeft toegeroepen.Wat een grootspraak van een absoluut geen enkel invloed hebbend raar mannetje.De belangen van Unilever dienen ja dat is wat ie kan.
  Terwijl Goldman Sachs druk bezig is te speculeren op een spoedige collaps van de Europese Unie en € die waardeloooooozer wordt elke dag meer staan onze politici te huichelen. Mensen wij gaan het niet redden als de € instort en de macht die de banken hebben staat reeds ver ver boven onze “politieke invloed”. stemvee opgelet we zijn reeds in de vrachtwagen onderweg naar het slachthuis want dik gemest door leningen zijn we afgelopen decennia’s rijp gemaakt voorde slacht. nu komt de afrekening en Het begrip kapitalisme zal zijn ware aard laten zien, alles voor weinigen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

george van houts

George van Houts in Twitter-tirade: Onze overheid laat zich gijzelen

Vanaf oktober zullen De Verleiders in het ...

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild & Co. is aangeklaagd in de ...