UFO

Jongetje uit India legt ‘vliegende schotel’ vast op camera

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een jongetje uit de stad Kanpur in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh heeft op woensdagochtend met zijn smartphone een ongeïdentificeerd vliegend object gefotografeerd. Dat melden Indiase media.

Het jongetje was foto’s aan het bekijken die hij van de wolken had gemaakt, toen hij op foto’s met daarop een ‘vliegende schotel’ stuitte. Hij riep gelijk zijn ouders. “Ik houd ervan om de natuur te fotograferen,” zei Abhijit. “Ik zag verschillende vormen in de wolken en begon foto’s te maken met mijn telefoon. Toen ik ze bekeek zag ik een cirkelvormig object. Ik begon in te zoomen en zag dat het een UFO was.”

Jongetje uit India legt 'vliegende schotel' vast op camera
‘UFO’ in de lucht boven Kanpur

Zijn vader, Santosh Gupta, bevestigde dat het object op een UFO lijkt. “Toen we de foto’s bekeken die mijn zoon heeft gemaakt, zagen we een rood licht rond een wit cirkelvormig object. Het lijkt alsof er witte rook uit het centrum van het object komt,” zei Gupta.

Gupta, die in de wijk Shyam Nagar woont, claimt dat de foto’s echt zijn en dat de authenticiteit kan worden vastgesteld door een laboratorium. Hij wil graag dat wetenschappers de foto’s gaan analyseren.

[The Indian Express via Dainik Bhaskar]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JansTerZeijle
JansTerZeijle
7 jaren geleden

Bestaat er al een UFO app?

Westbound
Westbound
7 jaren geleden

Goh… wéér een UFO. Het begint zo langzamerhand een triviale gebeurtenis te worden. Zolang die dingen niet landen en de aliëns publiekelijk kennis met ons maken, heeft dit bericht generlei nieuwswaarde.

br
br
7 jaren geleden

Malware exploit in flash fimpje….

Peter C.
Peter C.
7 jaren geleden

Foto analyseren om wat te bewijzen, dat ufos bestaan? Zullen we een druppel water ontleden om te bewijzen dat oceanen bestaan?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x