CoronaMens en Dier

Reiner Füllmich: ‘Corona werkt niet echt meer, de volgende angsttactiek is oorlog’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

De Anglo-Amerikaanse financiële maffia – de City of London en hun vijfde colonne in de Verenigde Staten, Wall Street – is van plan om de ene paniekmodus te vervangen door een andere. Dat zei advocaat Reiner Füllmich woensdag in gesprek met Maria Zeee.

“Corona werkt niet echt meer,” benadrukte hij. “De meeste mensen beginnen vragen te stellen. En dus wordt de volgende angsttactiek ingezet, en dat is oorlog.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij voegde toe dat er waarschijnlijk meer bij komt kijken. “Als gevolg van een mogelijke oorlog of de angst voor een mogelijke oorlog in Oekraïne, Polen en Duitsland – dat is het slagveld – zijn logistieke ketens ontregeld,” legde Füllmich uit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Chaos

Experts hebben tegen ons gezegd dat veel landbouwproducten die uit Oekraïne en Polen komen, waaronder kunstmest, niet worden geleverd. Dat zal volgens deze experts in de herfst leiden tot voedseltekorten en stijgende voedselprijzen.

“Dat is wat ze willen,” zei de advocaat. “Ze willen chaos creëren, want alleen op die manier kunnen ze ervoor zorgen dat mensen geen idee hebben wat er werkelijk speelt.”

Psychopaten

Het gaat hier niet over Amerikanen tegen Russen, niet over groen tegen wit, rood tegen blauw, gevaccineerd tegen ongevaccineerd. We hebben te maken met een klein groepje psychopaten dat hier achter zit. En als mensen dat eenmaal doorhebben, zullen er geen oorlogen meer zijn, benadrukte Füllmich, die op dat moment nog dacht dat er geen oorlog zou uitbreken in Oekraïne.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
buddy
buddy
2 jaren geleden

als hij nu eens opschiet om iedereen te berechten want dat duurt ook maar zo lang hij weet toch wat er speelt en hoe langer het duurd hoe meer dat de wereld kapot gaat

anti-globalist
anti-globalist
2 jaren geleden

Als Nederland dit WHO verdrag tekent, dan is Bill Gates de baas.
https://twitter.com/patricksavalle/status/1491736414458982400

Robert
Robert
2 jaren geleden

Nothing to fear but fear itself. Maar maak dat de schaaaaaaaaaapjes maar wijs. die weten het zoals gebruikelijk natuurlijk weer beter.

Janosch
Janosch
2 jaren geleden

Dit is wat ik op dit moment ook al denk en zeg.
Vervang de ene angst door de andere.
Dat houdt mensen in de angstgreep.
Dan stoppen ze met kritisch na te denken.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x