CoronaMens en Dier

Verpleegkundige doet boekje open over vrouw die 2 dagen na boosterprik overleed

Help door dit met vrienden op je social media te delen!

Verpleegkundige Lynn kwam afgelopen week bij een klant en had gelezen dat zijn moeder onverwacht was overleden. “Hij was erg trots dat zijn moeder fysiek sterk en goed bij haar verstand was,” schrijft Lynn, die haar carrière begon in de psychiatrie, in een ervaringsverhaal dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd.

“Ik merkte dat hij erg stil was. Tijdens de zorg condoleerde ik hem met het verlies van zijn moeder. Hij vertelde me dat zijn moeder twee dagen na de boosterprik overleden was. Tranen sprongen in zijn ogen,” aldus de verpleegkundige.

Opvallend

“Zijn moeder is direct na de boosterprik onwel geworden. Familie werd erbij gehaald. Hij heeft de angst in de ogen van zijn moeder gezien en hield de hele avond haar hand vast. Dezelfde avond is zijn moeder in coma geraakt en ze is twee dagen later overleden,” schrijft Lynn, die de overstap heeft gemaakt naar de thuiszorg.

“Wat opvallend was, was dat de doodsoorzaak een hartinfarct zou zijn geweest. In het nieuwe normaal wordt het tegenwoordig ook wel ‘hartinfarct veroorzaakt door Pandemic Stress Disorder’ genoemd in plaats van overleden ten gevolge van de toegediende boosterprik,” merkt de verpleegkundige op.

En zo worden sterfgevallen door de prik verdoezeld.

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
5 maanden geleden

Alles melden via social media

ria
ria
5 maanden geleden

Heel veel oude mensen zijn van vrolijke opgewekte mensen veranderd in mensen die zich heftig duizelig voelen, onzeker en last van hartkloppingen hebben. En ze worden maar voorgelogen door mensen van de zorg.

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
5 maanden geleden

Het valt niet te verbloemen: een goede verstaander heeft maar een half woord nodig.

Jenny
Jenny
5 maanden geleden

Het is inmiddels wel bekend hoor. Als mensen nu toch nog die prik nemen is het voor mij eigen schuld. Ben er klaar mee.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x