CoronaMens en Dier

CU-leider Mirjam Bikker ‘steekt qua hypocrisie haar voorganger naar de kroon’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

De Belgische minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke zei in 2021 in het tv-programma Terzake dat je mensen die zich niet laten vaccineren ‘rustig een aantal vrijheden mag ontzeggen’.

“We gaan voor een verplichting voor mensen die werken in de zorg, maar de algemene verplichting is een debat dat ons niet vooruit helpt. Wat doen we met mensen die het niet willen? Ze in de gevangenis gooien of onder verdoving vaccineren?” De manier om hen te overtuigen is via de coronapas, beweerde Vandenbroucke.

Hij noemde ongevaccineerden ‘mensen die zware fouten hebben gemaakt’. “Als een jongeman met 160 per uur over de snelweg raast en een zwaar ongeval heeft, dan gaan we eerst zijn leven proberen te redden. Daarna pas zijn rijbewijs afpakken,” zei de minister. “Het leven redden van iemand die een fout heeft gemaakt, dat doen we. Dat moeten we blijven doen. Je redt ook het leven van mensen die zware fouten hebben gemaakt.”

Moeras van diep moreel verval

Schrijver Hans Siepel brengt de uitspraken van de minister nog eens over het voetlicht ‘nu de ongekroonde koningen van de haattaal en de symbolen van het totale morele verval voorzichtig proberen terug te krabbelen van hun coronamisdaden tegen corona-critici en niet-gevaccineerden’.

Siepel vindt het eigenlijk te schandelijk voor woorden hoe deze westerse leiders zich in deze duistere dagen hebben gedragen. “Zonder enige schaamte werd de dehumaniseringskaart getrokken. Zonder enige compassie zijn mensen uitgescholden en tot maatschappelijke paria’s gemaakt. Zonder enige blik op de geschiedenis riepen bestuurders – met Halsema en het duivels D66-volk in de eerste linies – op mensen te verklikken,” schrijft hij op social media.

Hij noemt het debat over de evaluatie van het coronabeleid ‘een dieptepunt in de parlementaire geschiedenis’. Vooral het optreden van ChristenUnie-leider Mirjam Bikker liet volgens hem zien hoever de (christelijke) politieke elite in dit land […] is weggezakt in een moeras van diep moreel verval.

Dodelijk medicijn

Ze kwam hypocriete tranen tekort toen ze sprak over de coronadoden, maar geen traantje kon ze wegpinken over het immense leed in evenzovele huiskamers waar het vaccin een dodelijk medicijn bleek, aldus Siepel.

Hij verwacht niet dat de politici en bestuurders excuses gaan aanbieden. “Dit moreel verknipt gezelschap is daar niet toe in staat. Die voeren als ‘beschaafden’ liever een barbaarse oorlog.”

Neuroloog Jan Bonte haalt na het lezen van het bericht van Siepel hard uit naar de ChristenUnie: “De bijdrage van jullie voorvrouw Mirjam Bikker wordt niet door iedereen even goed gewaardeerd. Door mij overigens ook niet. Deze dame steekt qua hypocrisie haar voorganger naar de kroon.”


4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Gedurig aan tweedracht gezaaid, ook in België, hiervoor moeten de plegers wel degelijk gestraft worden, ongeacht hun vermeende positie in de samenleving. Allen overtraden ze art.1 van de code van Nurenberg, de straf kan niet zwaar genoeg zijn voor dit soort misdrijven!

Mar
Mar
1 maand geleden

gewoon een vervelende hypocriete piskut die de ziel op zondag schoon koopt met een duit in het kerkzakje

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 maand geleden

💑 👍👌😀 geweldig goed omschreven.

manon
manon
1 maand geleden

Deze vrouw is dus volledig gehersenspoeld door het nieuwe onderwijs en evangelie. Dit is inderdaad een ramp deze vrouw, verschrikkelijk, ze heeft zich al zeer expliciet uitgelaten over het toelaten van asielzoekers dat zij niet van plan is om de VVD hierin te steunen om minder asielzoekers toe te laten, de hypocrisie ten top, een ramp in de 2e kamer. Kijk ook maar eens hoe zij steeds meent de FvD onderuit te haen met haar schijnheiligheid, echt weer zo’n vrouw waarvan er veel te veel in de 2e kamer zitten, leeghoofden

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

149
0
We lezen graag je reactie!x