CoronaMens en Dier

CU-leider Mirjam Bikker ‘steekt qua hypocrisie haar voorganger naar de kroon’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Belgische minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke zei in 2021 in het tv-programma Terzake dat je mensen die zich niet laten vaccineren ‘rustig een aantal vrijheden mag ontzeggen’.

“We gaan voor een verplichting voor mensen die werken in de zorg, maar de algemene verplichting is een debat dat ons niet vooruit helpt. Wat doen we met mensen die het niet willen? Ze in de gevangenis gooien of onder verdoving vaccineren?” De manier om hen te overtuigen is via de coronapas, beweerde Vandenbroucke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij noemde ongevaccineerden ‘mensen die zware fouten hebben gemaakt’. “Als een jongeman met 160 per uur over de snelweg raast en een zwaar ongeval heeft, dan gaan we eerst zijn leven proberen te redden. Daarna pas zijn rijbewijs afpakken,” zei de minister. “Het leven redden van iemand die een fout heeft gemaakt, dat doen we. Dat moeten we blijven doen. Je redt ook het leven van mensen die zware fouten hebben gemaakt.”

Moeras van diep moreel verval

Schrijver Hans Siepel brengt de uitspraken van de minister nog eens over het voetlicht ‘nu de ongekroonde koningen van de haattaal en de symbolen van het totale morele verval voorzichtig proberen terug te krabbelen van hun coronamisdaden tegen corona-critici en niet-gevaccineerden’.

Siepel vindt het eigenlijk te schandelijk voor woorden hoe deze westerse leiders zich in deze duistere dagen hebben gedragen. “Zonder enige schaamte werd de dehumaniseringskaart getrokken. Zonder enige compassie zijn mensen uitgescholden en tot maatschappelijke paria’s gemaakt. Zonder enige blik op de geschiedenis riepen bestuurders – met Halsema en het duivels D66-volk in de eerste linies – op mensen te verklikken,” schrijft hij op social media.

Hij noemt het debat over de evaluatie van het coronabeleid ‘een dieptepunt in de parlementaire geschiedenis’. Vooral het optreden van ChristenUnie-leider Mirjam Bikker liet volgens hem zien hoever de (christelijke) politieke elite in dit land […] is weggezakt in een moeras van diep moreel verval.

Dodelijk medicijn

Ze kwam hypocriete tranen tekort toen ze sprak over de coronadoden, maar geen traantje kon ze wegpinken over het immense leed in evenzovele huiskamers waar het vaccin een dodelijk medicijn bleek, aldus Siepel.

Hij verwacht niet dat de politici en bestuurders excuses gaan aanbieden. “Dit moreel verknipt gezelschap is daar niet toe in staat. Die voeren als ‘beschaafden’ liever een barbaarse oorlog.”

Neuroloog Jan Bonte haalt na het lezen van het bericht van Siepel hard uit naar de ChristenUnie: “De bijdrage van jullie voorvrouw Mirjam Bikker wordt niet door iedereen even goed gewaardeerd. Door mij overigens ook niet. Deze dame steekt qua hypocrisie haar voorganger naar de kroon.”


4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Gedurig aan tweedracht gezaaid, ook in België, hiervoor moeten de plegers wel degelijk gestraft worden, ongeacht hun vermeende positie in de samenleving. Allen overtraden ze art.1 van de code van Nurenberg, de straf kan niet zwaar genoeg zijn voor dit soort misdrijven!

Mar
Mar
1 jaar geleden

gewoon een vervelende hypocriete piskut die de ziel op zondag schoon koopt met een duit in het kerkzakje

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 jaar geleden

💑 👍👌😀 geweldig goed omschreven.

manon
manon
1 jaar geleden

Deze vrouw is dus volledig gehersenspoeld door het nieuwe onderwijs en evangelie. Dit is inderdaad een ramp deze vrouw, verschrikkelijk, ze heeft zich al zeer expliciet uitgelaten over het toelaten van asielzoekers dat zij niet van plan is om de VVD hierin te steunen om minder asielzoekers toe te laten, de hypocrisie ten top, een ramp in de 2e kamer. Kijk ook maar eens hoe zij steeds meent de FvD onderuit te haen met haar schijnheiligheid, echt weer zo’n vrouw waarvan er veel te veel in de 2e kamer zitten, leeghoofden

Back to top button
147
0
We lezen graag je reactie!x