CoronaMens en Dier

Grapperhaus loog over onderzoek naar avondklok: ‘Waarom is hij nog niet gearresteerd?’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

In 2021 beweerde toenmalig minister Grapperhaus van Justitie in de Eerste Kamer dat het RIVM een onderzoek naar de effectiviteit van de avondklok aan het uitvoeren was en dat dit wat langer zou duren.

“Nu blijkt dat er helemaal geen onderzoek plaatsvond. De Kamer is verkeerd geïnformeerd!” stelt Eerste Kamerlid Alexander van Hattem (PVV). Hij heeft Kamervragen gesteld.

Op 23 november 2021 stelde Van Hattem Grapperhaus vragen over het door de minister aangekondigde RIVM-onderzoek naar de effectiviteit van de avondklok. “Dat onderzoek van het RIVM loopt. En dat duurt wat langer, begrijp ik. Daar zijn nu nog geen concrete resultaten van te geven. Dat komt ook omdat het RIVM op dit moment nog wat andere prioriteiten heeft op dat gebied,” antwoordde Grapperhaus.

Onjuist geïnformeerd

Uit de kabinetsreactie op het tweede OVV-rapport over de coronamaatregelen blijkt dat dit onderzoek nooit heeft plaatsgevonden. “Het onderzoek in kwestie, waar tijdens het debat van 23 november aan werd gerefereerd, was een mogelijk onderzoek van het RIVM naar de effectiviteit van de avondklok. Een specifiek onderzoek naar de effectiviteit van de avondklok als individuele maatregel heeft niet plaatsgevonden.”

Het kabinet kwam nooit op het onderzoek terug. Van Hattem vraagt de minister van Justitie of zij de conclusie van de PVV-fractie deelt dat op deze manier de Kamer onjuist is geïnformeerd.

Waarom is Grapperhaus nog niet gearresteerd?

Historicus Quinten Weeterings vraagt zich af: “Waarom is Ferd Grapperhaus nog niet gearresteerd? Zou voor iedereen beter zijn.”

“Verkeerd geïnformeerd is in onze volkstaal gewoon voorgelogen,” voegt schrijver en columnist Ernst van Damme toe.

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Nog zo’n clown die denkt dat de meridiaan door zijn navel loopt.

John Kuhles
John Kuhles
1 maand geleden

Hoeveel meer moet er nog bewezen worden dat we geregeerd worden door psychopaten?

Greet Resist
Greet Resist
1 maand geleden

hij had al veel eerder moeten worden opgesloten voor het in bescherming nemen van kinderverkrachters

Bezorgde burger
Bezorgde burger
1 maand geleden

In plaats deze vraag te stellen waarom hij nog niet gearresteerd is kan je ook aangifte doen. Dat is het probleem vandaag. We vinden van alles maar we doen niks.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

125
0
We lezen graag je reactie!x