Mens en DierCorona

Nieuw boek onthult: hierom zijn coronavaccins gevaarlijk

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In zijn nieuwste boek ‘Corona Ontmaskerd’ geeft professor Sucharit Bhakdi antwoord op de vraag hoe het nieuwe coronavaccin zou kunnen reageren op de cellen in ons lichaam. De microbioloog vreest dat deze nieuwe vaccins ervoor kunnen zorgen dat ons bloed gaat stollen. In onderstaande video bespreekt hij met professoren Andreas Sönnichsen en Martin Haditsch wat de verwoestende gevolgen kunnen zijn van dit gigantische menselijke experiment.

Een Amerikaanse arts vergeleek de bloedwaarden van patiënten voor en na de vaccinatie. De foto’s die hij zag, waren alarmerend. Bij ruim de helft van de mensen die na toediening van het coronavaccin op de IC belandden, waren de stollingsfactoren sterk verhoogd. Als het bloed gaat samenklonteren kan dat leiden tot verlamming, beroertes, blindheid en sterfte, legt professor Bhakdi uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Absurd

Professor Haditsch is een voorstander van vaccinaties en runt zelf een vaccinatiecentrum, maar hij is uiterst sceptisch over de coronavaccinatie. Volgens hem zijn de mRNA-vaccins onvoldoende onderzocht. Dierproeven, die normaal gesproken in een vroeg stadium van het vaccinonderzoek worden uitgevoerd, zijn simpelweg achterwege gelaten. In plaats daarvan wordt het vaccin nu op mensen getest. Hij hekelt ook het gebrek aan transparantie.

“We weten niets over de langetermijneffecten van deze vaccinatie,” waarschuwt professor Sönnichsen van de Medische Universiteit Wenen. Tijdens de vaccintesten is niet onderzocht wat het effect is op 70-plussers, die tot de risicogroep behoren. Daarnaast hebben jonge mensen ook last van bijwerkingen, terwijl ze meestal niets merken van een coronabesmetting. Sönnichsen vindt het ‘absurd’ om op basis hiervan een indirecte vaccinatieplicht in te voeren.

De ondertitelingsknop vind je rechtsonder (vierkant met streepjes).

[Wochenblick]

4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Ik begrijp het wel! Driekwart van de wereldbevolking moet verdwijnen, na zyclon-B is er nu zyclon-C….

Nelis.
Nelis.
3 jaren geleden

Het is echt ongelofelijk wat hier gaande is. Ik kan er ook met niemand over praten. Niet met fam. Niet met vrienden. Ik word aangekeken alsof ik gek ben. Ze wachten met smart op de spuit , domme schapen. Ongelofelijk!!!

rop
rop
3 jaren geleden

Ach, als het aan de regeringen ligt ,verwijzen ze het naar het rijk van fabels,

Waldemar
Waldemar
3 jaren geleden

mRNA vaccinatie= GENTHERAPIE
De mens is proefkonijn.
Dit is misdaad van de bovenste plank.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x