Homepagina » Mens en Dier » Nieuw boek onthult: hierom zijn coronavaccins gevaarlijk
corona
Foto: Unsplash

Nieuw boek onthult: hierom zijn coronavaccins gevaarlijk

In zijn nieuwste boek ‘Corona Ontmaskerd’ geeft professor Sucharit Bhakdi antwoord op de vraag hoe het nieuwe coronavaccin zou kunnen reageren op de cellen in ons lichaam. De microbioloog vreest dat deze nieuwe vaccins ervoor kunnen zorgen dat ons bloed gaat stollen. In onderstaande video bespreekt hij met professoren Andreas Sönnichsen en Martin Haditsch wat de verwoestende gevolgen kunnen zijn van dit gigantische menselijke experiment.

Een Amerikaanse arts vergeleek de bloedwaarden van patiënten voor en na de vaccinatie. De foto’s die hij zag, waren alarmerend. Bij ruim de helft van de mensen die na toediening van het coronavaccin op de IC belandden, waren de stollingsfactoren sterk verhoogd. Als het bloed gaat samenklonteren kan dat leiden tot verlamming, beroertes, blindheid en sterfte, legt professor Bhakdi uit.

Absurd

Professor Haditsch is een voorstander van vaccinaties en runt zelf een vaccinatiecentrum, maar hij is uiterst sceptisch over de coronavaccinatie. Volgens hem zijn de mRNA-vaccins onvoldoende onderzocht. Dierproeven, die normaal gesproken in een vroeg stadium van het vaccinonderzoek worden uitgevoerd, zijn simpelweg achterwege gelaten. In plaats daarvan wordt het vaccin nu op mensen getest. Hij hekelt ook het gebrek aan transparantie.

“We weten niets over de langetermijneffecten van deze vaccinatie,” waarschuwt professor Sönnichsen van de Medische Universiteit Wenen. Tijdens de vaccintesten is niet onderzocht wat het effect is op 70-plussers, die tot de risicogroep behoren. Daarnaast hebben jonge mensen ook last van bijwerkingen, terwijl ze meestal niets merken van een coronabesmetting. Sönnichsen vindt het ‘absurd’ om op basis hiervan een indirecte vaccinatieplicht in te voeren.

De ondertitelingsknop vind je rechtsonder (vierkant met streepjes).

[Wochenblick]
4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Ik begrijp het wel! Driekwart van de wereldbevolking moet verdwijnen, na zyclon-B is er nu zyclon-C….

Harry
Harry
Reactie op  Arnie
2 maanden geleden

Ik voel echt een morele plicht om campagne mee te voeren met de FvD. Ben ik fan van Thierry Baudet? Nee niet echt, maar dat is ook totaal niet relevant. FvD is de enige partij die strijdt tegen de corona maatregelen. Dat is relevant! Steun Baudet en/of van Haga. Doe wat u kunt om een ommekeer te kunnen bewerkstelligen. Zegt het voort! Het is keihard nodig en nu of nooit!
En als u zegt: “stemmen heeft toch geen zin” houdt dan verder ook uw mond svp.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Harry
2 maanden geleden

Klopt precies, het is er op of er onder. Dat mensen niet gaan stemmen, heeft ons mede in deze nare situatie gebracht. Het gaat op dit moment om het principe en ik heb goede hoop dat de partij die het daadwerkelijk goed met de Nederlanders voor heeft, gaat winnen. Wat mij betreft onmiddellijk stoppen met testen mondkapjes, avondklok en al die andere onzinnige maatregelen en natuurlijk weer terug naar een normaal leven, zonder inmenging van Gates, Rutte, de Jonge, van Dissel en Schwab, om maar wat te noemen.

Vandaag mee gedaan aan een peiling op Telegram en Baudet ingevuld. Het resultaat was verrassend. Blijkt hij toch hoog te scoren met zijn reclamecampagne en dat is te begrijpen, want Nederlanders hebben de buik vol na vele jaren Rutte en komen er achter dat er mensen in onze regering zijn die doen alsof zij het goed met de burgers voor hebben, maar in werkelijkheid een heel andere programma hebben. Ik hoop dan ook dat deze trend zich doorzet, want anders zijn wij als complotdenkers de pineut en wordt permanente opsluiting, zoals in het plan van Lockstep 2010, een feit.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Zo maar iets dat mij te binnen schiet. Wanneer de PCR-test een verkapte vaccinatie is, dan is de echte vaccinatie de 2e vaccinatie, en zou die dus een reactie met de 1e vaccinatie kunnen aangaan.

Is dat dan de reden waarom er zoveel mensen sterven en ziek worden na de zogenaamde 1e vaccinatie?

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Die testen en ook de thuistesten straks vertrouw ik voor geen meter. In mijn lijf geen test. Ik doe niet mee aan dit gekkenhuis. Rutte kan de rest en spuit in zijn reet steken.

boze oma
boze oma
Reactie op  Boze Moeder
2 maanden geleden

ja vint ik ook

Nefertiti
Nefertiti
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

De derde golf komt door de vaccinatie dan valt het niet zo op dat het door het vaccin komt.

Er bestaat overigens geen corona virus.

https://www.facebook.com/melissa.hoodocallaghan/videos/3737189153025406/

Sjefke
Sjefke
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Het Forum voor Democratie is de enige kans dat we onder deze ellende uitkomen. Op alle goed gemotiveerde Vragen van Wybren van Haga hebben ze geen antwoord.
daarbij heeft het FORUM ook nog een eigen visie over het volgende probleem het milieu.
Zodat we niet zoals Texas een tijd zonder stroom komen zitten.
Het is alleen te hopen dat de vuilspuiterij van de media geen kans krijgt om hier een stokje voor te steken.
Met al die windmolens en zonnepanelen mogen wij de stroom 2 maal betalen, eerst de subsidie, later de hogere elektriciteits prijs.
Dat is ook hetgeen waar Bill Gates in Amerika mee bezig is, hij heeft honderden hectaren landbouwgrond gekocht.
Liefst wil hij daar dus duurzame energie, dus zwaar gesubsidieerde, energie gaan opwekken. De bevolking mag ook hier weer dubbel betalen. Het is na de vaccins zijn volgende verdienmodel en weer ten koste van de consument.
Die mag straks ook zijn kunstmatig geproduceerd vlees gaan eten.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Sjefke
2 maanden geleden

Bill Gates is een gevaar voor de hele wereld en dan wil hij ook nog de atmosfeer vervuilen. De enige agenda die hij heeft is die om mensen uit te roeien en financieel een poot uit te trekken. Veel politici hebben vertrouwen in zijn ideeën, maar worden uiteindelijk ook zelf de dupe.

Wat stroom betreft, vindt ik het wereldwijde beleid niet goed.

Veel apparatuur die wij gebruiken werkt op 12 Volt en dat betekent dat de aansluiting op 220 Volt eigenlijk helemaal niet nodig is. Ik denk dat je met enkele zonnepanelen en kleine windmolens, per huis of enkele huizen, en accu’s de meeste apparatuur in huis kunt laten werken, gewoon door de 220 Volt schakeling er af te halen. LED-lampen bieden veel mogelijkheden.

Dan zou het stroomnet veel efficiëntere zijn en mensen minder onafhankelijk en kan er wereldwijd een groot probleem worden opgelost. Tevens is het veel goedkoper, omdat er dan maar over een kleiner gedeelte belasting betaald gaat worden.

Ineke
Ineke
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Helemaal waar

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Zeker onzinnige maatregelen ten top, zat zaterdag in vliegtuig naar Spanje. Allemaal een negatieve test formulier op zak anders kom je er niet in. Wat denk je? Toch allemaal een mascarilla op terwijl niemand dus corona heeft. Nou vraag ik je, is dat gek, of is dat nog gekker. Maar ach toen ben ik maar schaapjes gaan tellen. Ze willen gewoon niet wakker worden.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Harry
1 maand geleden

Ik lees wat je schrijft. Mijn gevoel neigt ook zeer naar jouw mening. Mijn oudste zoon volgt alle stemmingen van de 2e kamer. In de praktijk is het zo dat FVD met bijna alles van VVD moties meestemt. Dit vind ik dus erg verontrustend. Hoeveel heeft Vvd niet Geschreeuwd vóór elke verkiezing en komt vervolgens overal op terug.
Mijn punt is: je kunt wel op een partij gaan stemmen maar op zóveel punten maken ze niet waar wat ze beloven..
Wat moet je dan..

Simon
Simon
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Vredewold verzorgingsthehuis in Leek: nu al 10 doden na corona uitbraak. Zeer ernstig, maar….er wordt op RTV Noord niet bij vermeld dat ze op 18 Januari zijn gevaccineerd.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Ik snap het wel dat je bloed kan stollen na DE PRIK. Aangetoond is dat bloed agv straling van bijv mobieltjes, veel stroperiger door je lichaam stroomt.
Er is al de link gelegd tussen DE PRIK en 5G. Nou…1 en 1 is 2 hè?
CROWDCONTROL dus!!!
We zullen het afwachten..eerst iedereen een prik…dan de eerste demonstratie…

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Mikkie
1 maand geleden

Hallo Mikkie.

Hoge gebouwen worden gebruikt om 5G antennes er op te zetten. Daarvoor zouden dus ook ziekenhuizen en bejaardentehuizen gebruikt kunnen worden. Is dat dan een bewuste keuze om zieke en oude mensen als 1e weg te werken. Dat zijn vaak de mensen met een zwak immuunsysteem en laat die mensen nou toevallig tot de risicogroep behoren.

Nelis.
Nelis.
2 maanden geleden

Het is echt ongelofelijk wat hier gaande is. Ik kan er ook met niemand over praten. Niet met fam. Niet met vrienden. Ik word aangekeken alsof ik gek ben. Ze wachten met smart op de spuit , domme schapen. Ongelofelijk!!!

Lies
Lies
Reactie op  Nelis.
2 maanden geleden

Je kunt met ons komen praten hier wil niemand die spuit meer tegen als voorstanders, de koffie staat klaar.

Bibi
Bibi
Reactie op  Nelis.
2 maanden geleden

Sterkte Nelis!!
Hier hetzelfde maar we moeten moed houden, hoe moeilijk soms ook. . . . .

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Nelis.
2 maanden geleden

Ik schud je de hand! Hier exact hetzelfde. Geen idee wanneer iedereen aan de beurt is maar dat zal niet meer lang duren.

levitas
levitas
Reactie op  Nelis.
2 maanden geleden

maak ik hier ook mee,die troep is dodelijk ongezond.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  levitas
2 maanden geleden

Ja. Ver weg van blijven en gewoon je verstand volgen.

Mario
Mario
Reactie op  levitas
2 maanden geleden

Ik ben er vrij nuchter onder, ben geen voorstander om me te laten vaccineren. en draag nergens mondkapje, wat misschien in mijn voordeel is, ik ga rollend door het leven. Je kan je fam. en vrienden tegen geluid geven en laten zien van informatie, als ze het niet willen zien dan is het hun eigen keuze, dan komen ze er zelf wel achter.

Mario
Mario
Reactie op  Mario
2 maanden geleden

Mijn bovenste reactie ook voor  Nelis. en de rest.
Had de verkeerde gedrukt :))

Nelis.
Nelis.
Reactie op  Mario
2 maanden geleden

Inderdaad beste reageerders, ze zoeken het maar uit . Ik ga mijn eigen weg !!!!! het helpt toch niet. ze willen niet luisteren.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Nelis.
2 maanden geleden

beste Nelis, laat je niet langer frustreren door mensen in je directe omgeving. Ga nieuwe contacten leggen op fora, demonstraties, want niet alleen wordt er op zondag ‘koffie gedronken’ op het Amsterdamse museumplein, maar ook elders in het land.
Ook iemand als de reeds lang wakkere Jaap Rameijer (Van Annunaki to Illuminati) leeft in onmin met z’n zoon over vaccinaties.

Jean-Marie
Jean-Marie
Reactie op  Nelis.
2 maanden geleden

Zelfs met je echtgenote!!! Kan niet absurder.
Red pill iedereen.

Steven
Steven
Reactie op  Nelis.
2 maanden geleden

Dat probleem heb ik ook. Broers die gewoon straks een spuit gaan halen terwijl ik ze heb verteld dat ze met hun gezondheid gaan spelen. Maar dat is jouw mening uiteraard hoor je dan. Ik werd grieperig, mij ziek gemeld..werkgever weigerde mij ziek te melden omdat ik mij absoluut niet wilde laten testen. Dus kost het nu mijn vakantiedagen. En schreeuwen dat hij deed aan de telefoon als een woeste hond. En dan tegen anderen vertellen dat ik knettergek ben en mij niet wil laten testen. De hele wereld is totaal MAF geworden! Ik hoop dat deze satanische droom snel uit elkaar spat voordat straks iedereen vermoord is!

Ruudnim
Ruudnim
Reactie op  Steven
1 maand geleden

Sterkte Nelis, ik heb het stukken makkelijker, want ben met pensioen.
Als je werkt, vooral in bepaalde sectoren, is het veel lastiger.
Volhouden, misschien liegen en bedriegen.

rop
rop
2 maanden geleden

Ach, als het aan de regeringen ligt ,verwijzen ze het naar het rijk van fabels,

Waldemar
Waldemar
2 maanden geleden

mRNA vaccinatie= GENTHERAPIE
De mens is proefkonijn.
Dit is misdaad van de bovenste plank.

Petrus
Petrus
2 maanden geleden

Er komen steeds meer berichten met maar één conclusie voor jong en oud: neem géén vaccin tegen Covid19!!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

En ook niet laten testen, want de test is een addertje onder het gras. Hier wordt een vuil spelletje gespeeld en ik heb al diverse mensen (inclusief vrienden en kennissen) gesproken die zich hebben laten testen. Ik heb tot nu toe mij nog kunnen inhouden, maar misschien moet ik die mensen toch zeggen, dat zij in de val zijn gelopen en hoogstwaarschijnlijk geen lang leven meer beschoren is. Volgens een artikel dat ik gisteren gelezen heb, maximaal 5 jaar. Vertel het voort.

Jensie
Jensie
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Graag delen dat artikel.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Shit, mijn man heeft onze dochter ook laten testen…toen ik niet thuis was en ze wat grieperige klachten had. Kind was uiteraard negatief. Ik kan dat niet meer terugdraaien.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Welk artikel was het en waar kan ik het vinden? Ik wil het ook lezen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Boze Moeder
1 maand geleden

Helaas, ik heb het artikel niet meer gevonden, maar ik noteer wel veel. Misschien dat deze informatie helpt.

Beforeit’snews.com/prophecy/2021/02/exposed-cows-are-vaccinated-with-a-swab-in-the-nose-dr-carrie-madej-dr-lorraine-they-both-cofirm-that-covid-19-test-could-technically-be-vaccinating-you-throuhg-your-nose-live-nanotechno-2518707.html

Op YouTube: The Truth About Bill Gates

stateofthenation.co/?page_id=31131 met 3 uitzonderlijke video’s

CSTV: Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van COVID-vaccin

Voor de mensen die op Telegram zitten: Project Camelot.

Bij herhaling: mensen bekijk de documentaire op Spacebusters: Hippocratic Hypocrisy, dan begrijp je dat de elite van de wereld al meer dan een eeuw bezig is om mensen ziek te maken, er veel geld aan te verdienen en op die manier de hoeveelheid mensen in de wereld wil reguleren.

Bekijk dan de site: http://www.stopworldcontrol.nl/com

Duidelijker kan ik het op dit moment niet uitleggen. Neem de tijd hiervoor, want vele mensenlevens staan op het spel.

De verkiezingen in Nederland zijn ook onderdeel van het spel dat nu gespeeld wordt. Bij verlies van Rutte, zal de “scam” aan het licht komen en daarom is het heel belangrijk om vooral niet op de VVD te stemmen. Dan blijft er maar 1 partij over die tegen inentingen is.

Petrus
Petrus
2 maanden geleden

De bijwerkingen zijn gevaarlijker dan geen vaccinatie.

Otto
Otto
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

Dood gaan is geen bijwerking eerder moord

Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

Na 15 jaar neem ik hem nog steeds niet al dat vergif in je lijf!!!.

andré
andré
2 maanden geleden

Oftewel wat er overblijft zijn de “opstandelingen” zal een feest worden …Als de nood het hoogst is is de redding nabij , nooit vergeten !

Raymond
Raymond
2 maanden geleden

Voor corona was ik gekant tegen vaccinaties. Net als medicijnen troep voor je lichaam. Je neemt chemie. Wat kan daar goed aan zijn. De remedies komen uit de natuur zelf. Maar ja, daar verdien je geen klote aan. En je wordt niet nog zieker, om nog meer te kunnen verdienen. Wij zijn niet meer dan vee voor ze.

Piet
Piet
Reactie op  Raymond
2 maanden geleden

Rockefeller medicine

jeanette
jeanette
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

gewoon de wetten van de natuur,de sterke blijven. ik ben risico groep. maar nooit ergens last van dan juist inenting gevaarlijk

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Of dit vaccin gevaarlijk, is moeilijk te zeggen.
Wat vast staat is het wij als volk onvolledig en niet juist worden geïnformeerd.

A.s. woensdag, 14:00, vindt een kort geding plaats tussen viruswaarheid en de staat inzake de vaccins.
Ik meen te hebben begrepen dat de staat de zaak moet rectificeren en het volk juist en volledig moet informeren.

De volledige dagvaarding staat hier:
https://www.advocaatvanderweijst.nl/kort-geding-viruswaarheid-vs-de-staat-der-nederlanden/

Het wordt weer smikkelen en smullen.

Edwin
Edwin
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

hoe komt viruswaarheid aan al dat geld om die rechtszaken aan te spannen, eerst was het met die pcr test voor als je uit het buitenland kwam, dan met die avondklok en nu dit weer, andere partijen kunnen niets anders meer doen want dan is het bij de wet geregeld, ik weet het niet, beetje apart

Jan Smelik
Jan Smelik
Reactie op  Edwin
2 maanden geleden

Jij kunt ook doneren via hun website om te helpen…

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Edwin
2 maanden geleden

Edwin, je mag blij zijn dat er tenminste nog 1 groep van mensen is die zich inzet om de belangen van onschuldige en onwetende Nederlanders op rechtsniveau te behartigen en daar bereid zijn geld in te steken.

En dan vraag jij je af waar al dat geld vandaan komt! Ze komen ook voor jou op, je moet je diep schamen. Misschien ben jij wel apart? Nee, ik weet het wel zeker!

Otto
Otto
Reactie op  Edwin
2 maanden geleden

Rijke geld schieters tegen de establishment

Nick
Nick
Reactie op  Otto
2 maanden geleden

Nee hoor gewone mensen zoals ikzelf! Velen kleine beetjes helpen echt.

Tom
Tom
Reactie op  Edwin
2 maanden geleden

De stichting heeft gewoon een doneer knop, niet prominent zoals het hoort. Van mij hebben ze al een substantieel bedrag gekregen, zonder voorwaarden. Er zijn best wel een groot aantal mensen die de acties van viruswaarheid een warm hart toedragen, gelukkig maar.

Nick
Nick
Reactie op  Edwin
2 maanden geleden

Donaties, ik geef ook geld ook al heb ik heel weinig inkomen.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Vergeet viruswaarheid ook maar. Dat is ook gewoon ‘een speler’ in de strijd. Als die een rechtzaak beginnen dan wordt het dezelfde dag nog afgewimpeld. Eigenlijk geeft die club de politiek daar juist de gelegenheid voor. Die club is ook al ontmaskerd. Als er iets wil veranderen dan zou het volk zelf (in zijn geheel) het leven weer op moeten pakken zodat het volk geen onderdeel van de het macht spel meer is. Er wordt veel te veel afhankelijkheid getoond van partijen, cllubjes enz. Dat is allemaal de macht strijd. Als je wilt leven dan moet jejuist niet mer strijden. Zolang er strijd gaande is leef je (andersom) ook niet. Het is OF strijden OF leven. De keus is aan ieder zelf. Velen zitten alleen verstrikt in de slachtofferrol, zijn vatbaar voor de angst zaaierij enz. Dan leef je ook niet en ben je nog steeds onderdeel van het macht spel, ook als je juist onmachtig bent. Maar de enige manier om uit de onmacht te komen is kracht. Dat is iets heel anders dan macht. Kracht gaat om het leven, macht gaat over vernietiging van het leven. Geen enkele strijdende partij is met het leven zelf bezig maar is alleen onderdeel van het macht spel. Dan gaat het leven aan je voorbij.

Simon
Simon
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Helemaal juist Rob. Maar iedereen speelt zijn rol in dit grote spel, want zo moet je er naar kijken.

Miami
Miami
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Ze moeten iets op het spoor zijn…
Een gevallen engel met vinger aan de Pols wat is er aan de hand, welke wet gaat daar uit voortkomen. Die viruswaanzin zorgt voor een hoop trammelant

Jean-Marie
Jean-Marie
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Rechterlijke macht is door en door corrupt.

Vlrdngr
Vlrdngr
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Viruswaarheid (en soortgelijke organisaties) worden juist aangemoedigd om hun rechtszaken te voeren. Daarmee worden gaten in de rechtsgeldigheid opgespoord en meteen gedicht door onze dictatuur.

x

Check Also

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

arts

Arts doorbreekt spreekverbod en slaat alarm: coronavaccins richten ravage aan

De Canadese arts Charles Hoffe uit Lytton ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x