Buitenland

‘De Europese Unie is bijna de verwezenlijking geworden van Hitlers Derde Rijk’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Theatermaker George van Houts heeft een opmerkelijke tweet de wereld in geslingerd. “De EU is bijna de verwezenlijking geworden van Hitlers Derde Rijk. Leg de kaarten maar eens over elkaar heen. Veel overeenkomsten. Eén munt. Eén ondemocratische centrale regering. Eén bureaucratisch surveillance- en controlesysteem. Eén rijk dat niemand behalve de 0,01% elite wil. Eén mediamacht,” aldus Van Houts.

In 1942 maakten de nazi’s plannen over de manier waarop ze Europa na de oorlog wilden gaan besturen, zei de Britse Europarlementariër Gerard Batten (UKIP) in 2018 in het Europees Parlement. Ze wilden Europa verenigen in een Europese Economische Gemeenschap, en die kwam er in 1957 ook daadwerkelijk.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Verenigde Staten van Europa

“Walter Hallstein, de eerste voorzitter van de Europese Commissie, werkte met plezier voor de nazi’s,” zei de Europarlementariër. Batten merkte op dat we nu toewerken naar een Verenigde Staten van Europa. “De Europese Unie beïnvloedt inmiddels ieder aspect van het leven van Europese burgers.”

Datzelfde jaar viel te lezen in een ingezonden stuk in de Britse kwaliteitskrant The Times dat de belangrijkste grondlegger van het Europese Hof van Justitie Carl Friedrich Ophüls was, een Duitse advocaat die tussen 1933 en 1945 het naziregime had gediend.

Prominente nazifamilie

Op 17 december 1941 schreef het hoofdkantoor van de nazipartij in Frankfurt in een officiële brief aan de rector van de Universiteit van Frankfurt dat Ophüls ‘een politiek betrouwbare’ nazi was. Uit stukken bleek dat hij al in 1933 lid was geworden van de nazipartij, de NSDAP.

Entrust, het bedrijf dat vorig jaar een deal heeft gesloten met de Britse overheid voor de levering van vaccinpaspoorten, is eigendom van een familie die niet alleen naziwortels heeft, maar ook een hele prominente nazifamilie is.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Klaus Schwab en de rechterhand van Justin Trudeau.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dat zeg ik toch al de hele godganse tijd Führer Rüttler, Fräulein Lilith Kaag, Soldat Wöpke Eckestra, Gerhard-Johann SSegers & de rest van dat Haagse Nazi-Ongedierte zijn vuile Nazi-Landverraders in dienst van Das VIERTES Euro-Reich…..Wat weer onder Leiding staat vab een stelletje Gore AngloZioNazis met hun Cabal van IllumNazis…..

Dick.
Dick.
1 jaar geleden

Nazisme komt van nazies.
Rijkdom ook,

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

80% is daar vast niet mee eens, herinner dat ik me tegen eu wetgeving üitgesproken heb!

Hein
Hein
1 jaar geleden

De aarde is een proeftuin voor onze makers, en zijn niet vriendelijk.

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x