Natuur en Milieu

Aarde gaat over 3 dagen ten onder, als we tenminste deze vooraanstaande klimaatdeskundigen mogen geloven

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse website Alles Schall und Rauch herinnert ons eraan dat ‘vooraanstaande experts’ in 2004 waarschuwden dat de aarde in 2020 hoogstwaarschijnlijk ten onder zou gaan.

We hebben dus nog maar enkele dagen te gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 2004 publiceerden ‘klimaatdeskundigen’ een rapport waarin ze waarschuwden voor ‘klimaatcatastrofes’ in 2020. Het werd destijds gretig overgenomen door de media.

Een ‘dreigend en realistisch’ scenario

Als gevolg van klimaatverandering ‘zullen rond 2020 voedsel- en drinkwatertekorten zijn ontstaan en zal de zeespiegel aanzienlijk zijn gestegen’.

Der Spiegel schreef over de studie, die op 22 februari 2004 werd gepresenteerd door George W. Bush:

Dit scenario is dreigend en realistisch: de Golfstroom stort in, verwoestende stormen en overstromingen vernietigen kusten. Bossen sterven. De olie raakt op. Er breken oorlogen uit. Binnen enkele jaren zal er totale anarchie uitbreken op aarde.

Op dezelfde dag schreef de Britse Guardian:

Klimaatverandering kan in de komende 20 jaar tot een wereldwijde catastrofe leiden, waarbij miljoenen mensen omkomen als gevolg van oorlogen en natuurrampen.

Een geheim rapport dat onder het tapijt is geveegd door Amerikaanse defensiechefs waarschuwt dat grote Europese steden zullen overstromen als Groot-Brittannië in 2020 een ‘Siberisch’ klimaat krijgt. Met als gevolg nucleaire conflicten, megadroogtes, hongersnood en wijdverbreid geweld.

Niets

Wat is er van de voorspellingen terechtgekomen? Niets.

Na 16 jaar is er niets terechtgekomen van de doemvoorspellingen van ‘klimaatdeskundigen’.

Eén van deze zogenaamde deskundigen is de Duitse ‘klimatoloog’ Hans Joachim Schellnhuber, directeur van het Potsdam Institute for Climate Impact Research.

Jarenlang adviseerde deze klimaatleugenaar bondskanselier Merkel over de klimaatcrisis.

Doemscenario’s

In 2004 werd hij daarnaast samen met een aantal andere ‘klimaatwetenschappers’ uitgenodigd in het Witte Huis om president Bush bij te praten over het klimaatonderzoek.

Met hun doemscenario’s hoopten ze Bush er vervolgens van te overtuigen dat klimaatverandering echt is en dat de mens hier de oorzaak van is.

Ze hoopten ook dat de Verenigde Staten verdragen zouden ondertekenen om de CO2-uitstoot terug te dringen.

Volop

De media citeren Schellnhuber nog altijd volop.

Zo schreef de BBC in juli dit jaar op basis van uitspraken van Schellnhuber dat we niet 12 jaar, maar 18 maanden hebben om de aarde te redden.

Hoelang krijgen dergelijke eindtijdprofeten nog een podium?

[Alles Schall und Rauch]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lambertus
Lambertus
4 jaren geleden

Profeten die brood eten…

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
4 jaren geleden

je heb wel meer op feetjes en bijeenkomsten dat iemand liever dood dan levend wordt gewenst toch..
maar om als parasiet over deze gastwereld te zeggen dat die ook dood moet, ben je wel de domste parasiet van deze wereld; als je al van deze wereld bent..

René
René
4 jaren geleden

‘WE” zijn al lang vergaan maar zitten nog in de ontkenningsfase.

Bas
Bas
4 jaren geleden

Ik word binnenkort 40 en ik hoor deze klimaatpropaganda al mijn hele leven, nooit maar ook nog nooit is er 1 voorspelling uitgekomen. Heel Afrika zou een woestijn worden, alle kustprovincies/landen zouden onder water staan of overstromen. Zure regen zou alle plantleven vernietigen. Antarctica zou ik 2020 ijsvrij zijn,door het gat in de ozonlaag. Australiërs zouden in 2020 in maanpakken rondlopen. De gletsjers in Amerika zouden in 2020 verdwenen zijn. Het gas zou op zijn in 2030. Massale vissterfte zou ons voedselvoorraad zwaar decimeren. Een overschot aan kern afval waar we geen raad mee wisten.
Dit is wat ik zo even uit mijn mouw schudt en er zijn nog veel meer van dat soort loze voorspellingen die nooit uit zijn gekomen of uit zullen komen.

Al tientallen jaren is bekend dat de kapitalistische wereld compleet uitgemolken is en het einde heeft bereikt. Dit gebeurd zo ongeveer iedere 50-100 jaar. (lees de geschiedenisboeken er maar op na) Dat was ook de reden voor de 1ste wereldoorlog. Er was weer een monetaire reset nodig. Eigenlijk zijn we allang over het punt heen maar dit probeert de wereldelite uit te stellen door via greenbond’s e.d. uit te stellen zodat wij de burgers dit kunnen betalen wat gewoon uitstel voor executie is. De vraag is niet of maar wanneer stort dit kapitalistische systeem opnieuw in elkaar maar wanneer is de vraag.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x