Buitenland

‘De Europese Unie heeft ons land in een bureaucratische coma gebracht’

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, hekelt de steeds verder reikende lange arm van Brussel, die Nederland haar soevereiniteit afneemt en steeds meer regels oplegt. De EU heeft ons land in een bureaucratische coma gebracht, aldus de partij.

Het kabinet maakt volgend jaar bijna 12 miljard euro over naar Brussel. Elk jaar groeit de Nederlandse afdracht aan de EU en per hoofd van de bevolking zijn wij de grootste nettobetaler.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Almachtige superstaat

Het enige wat de Nederlander ervoor terugkrijgt is verstikkende Europese regelgeving, die ons land volledig platlegt. De EU groeit uit tot een almachtige superstaat, aan wie wij ons dienen te onderwerpen, stelt BVNL.

De Green Deal en Digital Services Act verplichten ons onrealistische klimaatdoelen te halen en een Europese identiteit aan te nemen, met lak aan onze privacy. BVNL wil deze ongebreidelde Europese bemoeienis stoppen. “Wij moeten onze soevereiniteit terugwinnen.”

Braafste jongetje van de klas

BVNL wil bovendien dat minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken de sancties tegen Rusland tegen het licht gaat houden en de enige mogelijke conclusie trekt: dat wij niet Rusland, maar onszelf hiermee in de voet geschoten hebben.

Nederland moet stoppen met het braafste jongetje van de klas te willen zijn, benadrukt BVNL.

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bwahahaha…Das Viertes Euro-Reich heeft toch al volkomen economische zelfmoord gepleegd & is op sterven na dood…gauw een Nexit, wegwezen uit die rokende puinhoop…Dan is het wel te hopen dat we het beter treffen dan Groot-Brittannië met hun Brexit…want die zitten volkomen aan de grond op dit moment, behalve die AngloZioNazi Elite-Parasieten natuurlijk:

https://twitter.com/QQHaseena/status/1589967768601780224

Mrblue
Mrblue
1 jaar geleden

Het is allemaal gewoon corrupt. Wat ik niet snap is dat de bevolking nog altijd niet opstaat en een eind brengt aan deze era. Steeds meer mensen raken in de problemen door onze fucked up roverheden. En heel de EU wordt bestuurd door criminelen niet meer en niet minder.

pierre
pierre
1 jaar geleden

nu pas hadden ze al lang moeten doen die hele zooi weg

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Helemaal mee eens! 12 miljard per jaar afdracht aan Brussel, te gek voor woorden, en inderdaad wat krijg je er voor terug, verstikkende ondemocratische regels! Je vrijheid 🗽 kwijt! 😡

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x