UFO

“Google Maps toont cirkelvormige UFO in Area 51”

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dankzij Google Maps weten we nu zeker dat het Amerikaanse leger buitenaards leven heeft ontdekt. Dat zegt althans UFO-jager Scott Waring. Dankzij een nieuwe update is hij ervan overtuigd dat de Amerikanen een UFO hebben liggen in het gebied.

In 2010 merkte Waring voor het eerst bijzondere activiteit op rond de installatie S4 in Area 51. Hij spotte een cirkelvormige UFO met een doorsnee van ongeveer 30 meter, die door de Nevadawoestijn vloog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Toen hij onlangs de locatie van zijn vondst op Google Maps bekeek, zag hij dat de Amerikanen slechts een paar kilometer verderop een cirkelvormige hangar hebben gebouwd. Volgens Waring is dit het bewijs dat de Amerikanen de UFO verborgen willen houden voor het volk.

Critici stellen dat het puur toeval is dat er in het gebied een cirkelvormige hangar is gebouwd. Waring beargumenteert dan weer dat de hangar een paar jaar geleden nog in aanbouw was en toen al op Google Maps was te vinden. Volgens hem is de hangar speciaal gebouwd voor de UFO.

In de loop der jaren werden ook een landingsbaan en kleinere gebouwen en hangars toegevoegd aan de basis. Waring krijgt bijval van de bekende klokkenluider Bob Lazar. Volgens hem wordt in S4 door wetenschappers gewerkt aan buitenaardse technologie.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Men houdt de UFO-doofpot in stand ivm. machtsbelangen.

Coeus
Coeus
8 jaren geleden

Niet de meest snuggere, deze meneer. Het valt hem niet op dat alles een schaduw werpt, behalve die halve cirkel op het asfalt, die volgens hem een buitenaards ruimteschip is. Vier gebouwen vindt hij airconditioners en hij meent dat dit S4 is, waar Bob Lazar het in de jaren ’80 al over had, maar in 1998 stond er nog niets op deze plek. Wel heel erg een gevalletje: “I want to believe”. Wel grappig dat dit precies de basis is die in een recent artikel ‘area 6’ wordt genoemd.

Luc
Luc
8 jaren geleden

Over welke ufo????

Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

“Critici stellen dat het puur toeval is dat er in het gebied een cirkelvormige hangar is gebouwd.”

Inderdaad, misschien past die mega-jacuzzi er dan beter in!

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x