CoronaMens en Dier

Europarlementariër wil dat er koppen gaan rollen: ‘Stuur Kuipers, De Jonge en Van Dissel weg!’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Uit openbaar gemaakte documenten blijkt dat Hugo de Jonge, voormalig minister van Volksgezondheid, coronadata heeft laten manipuleren voordat deze openbaar gemaakt werden door het RIVM.

Deze manipulatie creëerde een beeld van een ‘pandemie van ongevaccineerden’ en dit bewust foutieve beeld droeg bij aan het draagvlak voor maatregelen zoals het coronatoegangsbewijs, waardoor rechten en vrijheden van burgers geschonden werden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Direct aftreden

“Ouderen en zieken stierven onmenswaardig alleen, kinderen op zwemles werden buiten in de kou afgedroogd, ongevaccineerden werden met ontslag bedreigd,” reageert FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff. “Er werd een tweedeling in de samenleving gecreëerd van gevaccineerden tegenover ongevaccineerden. En dat alles werd gestaafd met gemanipuleerde data en cijfers. Hugo de Jonge was hier verantwoordelijk voor en minister Kuipers is dat nu. Deze ministers moeten wat mij betreft direct aftreden.”

De Graaff wil van de Europese Commissie weten in hoeverre EU-beleid en de corona-aanpak gebaseerd zijn op gemanipuleerde data aangeleverd door Nederland.

Koppen rollen

“Het RIVM van Van Dissel heeft in opdracht van Hugo de Jonge de gepubliceerde cijfers over ziekenhuisopnames vervalst om burgers daarna onmenselijk te behandelen,” schrijft het Europarlementslid op Twitter.

“In een normaal democratisch land zouden nu koppen rollen! Kuipers, De Jonge en Van Dissel moeten weggestuurd worden!” benadrukt hij.


4.9 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
1 jaar geleden

normaal democratisch land…… tja helaas moet je nu buigen en slaafs meedoen anders ben je een terrorist tegenwoordig. Democratisch toch….

Wilma
Wilma
1 jaar geleden

Gelijk heeft hij, maar ja, zelfs rechters spreken de Jonge vrij van manipulatie, schending van de mensenrechten en bedreiging.

Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Ze blijven KNETTERGEK in NL en blijven liegen

Kundalini
Kundalini
1 jaar geleden

Nu pas?

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x