CoronaMens en Dier

Europarlementariër wil dat er koppen gaan rollen: ‘Stuur Kuipers, De Jonge en Van Dissel weg!’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Uit openbaar gemaakte documenten blijkt dat Hugo de Jonge, voormalig minister van Volksgezondheid, coronadata heeft laten manipuleren voordat deze openbaar gemaakt werden door het RIVM.

Deze manipulatie creëerde een beeld van een ‘pandemie van ongevaccineerden’ en dit bewust foutieve beeld droeg bij aan het draagvlak voor maatregelen zoals het coronatoegangsbewijs, waardoor rechten en vrijheden van burgers geschonden werden.

Direct aftreden

“Ouderen en zieken stierven onmenswaardig alleen, kinderen op zwemles werden buiten in de kou afgedroogd, ongevaccineerden werden met ontslag bedreigd,” reageert FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff. “Er werd een tweedeling in de samenleving gecreëerd van gevaccineerden tegenover ongevaccineerden. En dat alles werd gestaafd met gemanipuleerde data en cijfers. Hugo de Jonge was hier verantwoordelijk voor en minister Kuipers is dat nu. Deze ministers moeten wat mij betreft direct aftreden.”

De Graaff wil van de Europese Commissie weten in hoeverre EU-beleid en de corona-aanpak gebaseerd zijn op gemanipuleerde data aangeleverd door Nederland.

Koppen rollen

“Het RIVM van Van Dissel heeft in opdracht van Hugo de Jonge de gepubliceerde cijfers over ziekenhuisopnames vervalst om burgers daarna onmenselijk te behandelen,” schrijft het Europarlementslid op Twitter.

“In een normaal democratisch land zouden nu koppen rollen! Kuipers, De Jonge en Van Dissel moeten weggestuurd worden!” benadrukt hij.


4.9 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
2 maanden geleden

normaal democratisch land…… tja helaas moet je nu buigen en slaafs meedoen anders ben je een terrorist tegenwoordig. Democratisch toch….

Wilma
Wilma
2 maanden geleden

Gelijk heeft hij, maar ja, zelfs rechters spreken de Jonge vrij van manipulatie, schending van de mensenrechten en bedreiging.

Jos Veraart
Jos Veraart
2 maanden geleden

Ze blijven KNETTERGEK in NL en blijven liegen

Kundalini
Kundalini
2 maanden geleden

Nu pas?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

115
0
We lezen graag je reactie!x