Buitenland

De geest uit de fles: Zoon van Biden zit diep in de Oekraïense biolabs

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Westerse leiders en media buitelden over elkaar heen om verhalen over Amerikaanse biolabs in Oekraïne naar het rijk der fabelen te verwijzen. De Russen krijgen nu opnieuw gelijk.

De Britse Daily Mail, die inzage heeft gekregen in mails op de laptop van Hunter Biden, bericht dat de zoon van de Amerikaanse president miljoenen heeft ingezameld voor een Amerikaanse aannemer in Oekraïne die gespecialiseerd is in het onderzoek naar dodelijke ziekteverwekkers.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Russen hielden donderdag een persconferentie waarin ze beweerden dat Hunter Biden heeft geholpen bij het financieren van een Amerikaans militair onderzoeksprogramma naar biowapens in Oekraïne. Bij dat programma zou ook miljardair George Soros betrokken zijn.

Beweringen kloppen

De beschuldigingen werden in eerste instantie afgedaan als Russische propaganda, maar de e-mails waar de Daily Mail de hand op heeft weten te leggen, laten zien dat de beweringen kloppen.

Uit de e-mails blijkt namelijk dat Hunter miljoenen dollars heeft ingezameld voor Metabiota, een aannemer van het ministerie van Defensie die gespecialiseerd is in onderzoek naar pandemieën.

Hij bracht Metabiota ook in contact met het corrupte gasbedrijf Burisma voor een ‘wetenschappelijk project’ in Oekraïense biolabs. De zoon van de president en zijn collega’s investeerden een half miljoen dollar in Metabiota via hun firma Rosemont Seneca Technology Partners en haalden miljoenen op bij investeringsreuzen waaronder Goldman Sachs.

Het is nog erger

“De laptop van Hunter Biden was Russisch nepnieuws, weet u nog? De biolabs van het Amerikaanse ministerie van Defensie in Oekraïne was Russisch nepnieuws, weet u nog? Het bleek allemaal waar. En het is nog erger: de zoon van Biden zit diep in de biolabs,” reageert journalist Eric van de Beek.

“Wacht, dit was tot gisteren toch ‘Russische propaganda en een complottheorie’?” vraagt onderzoeksjournalist Dilyana Gaytandzhieva, die jarenlang onderzoek heeft gedaan naar Amerikaanse biolabs in onder meer Oekraïne.

“Alle journalisten die hierover schreven, zijn weggezet als ‘fake news’ en onze websites werden door Twitter aangemerkt als ‘onveilig en spam’,” verzucht ze.

4.8 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcow
Marcow
1 jaar geleden

Kom maar op met harde bewijzen.
Kan niet snel genoeg gaan.
Ben het helemaal zat.

Jeroen
Jeroen
1 jaar geleden

Kijk. Lekker in de zon zitten en afwachten. De tijd gaat alles oplossen.

Maria
Maria
1 jaar geleden

Dit wordt hier gegarandeerd in kranten en nieuwsuur verzwegen.
Want dan barst de bom en wordt de hele WEF kliek lelijk in zijn hemd gezet..

Wakkere
Wakkere
1 jaar geleden

Nieuws word met de dag idioter

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x