Homepagina » Mens en Dier » Expert: ‘Reactie op virus is grotesk, absurd en heel erg gevaarlijk’
coronavirus
Foto: YouTube/Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi

Expert: ‘Reactie op virus is grotesk, absurd en heel erg gevaarlijk’

De reactie op het virus is grotesk, absurd en heel erg gevaarlijk. Dat zegt de vooraanstaande professor Sucharit Bhakdi. Hij was onder meer hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz.

Dr. Bhakdi legde in een recent interview uit dat coronavirussen de oorzaak zijn van veelvoorkomende luchtwegaandoeningen.

“In de meeste gevallen leidt besmetting niet tot klachten. In veruit de meeste gevallen vertonen alleen ouderen met onderliggende aandoeningen symptomen.”

Nog een stuk lager

De professor wees erop dat de voorspelde sterftecijfers – 4, 5 of zelfs 6 procent – uitbleven.

“In Zuid-Korea stierf uiteindelijk 1 procent van de patiënten,” zei hij.

En het is goed mogelijk dat de sterfte in werkelijkheid nog een stuk lager zal uitvallen, aangezien je niet met zekerheid kunt zeggen of een patiënt aan het virus of aan de onderliggende aandoening is overleden.

Dat zou kunnen verklaren waarom er relatief veel coronapatiënten zijn overleden in Noord-Italië en China.

Verschrikkelijke luchtvervuiling

“Wat hebben Noord-Italië en China met elkaar gemeen?” vroeg hij. “Verschrikkelijke luchtvervuiling. Noord-Italië is het China van Europa.”

“De longen van de lokale bewoners zijn in de afgelopen decennia ernstig aangetast,” zei hij.

De extreme maatregelen die zijn genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, zijn volgens hem zinloos.

“99,5 procent van de mensen die besmet raken, krijgt geen of milde klachten,” zei Bhakdi.

2200 per dag

Hij benadrukte dat het om die reden onjuist en gevaarlijk is om ze ‘patiënten’ te noemen.

“Besmetting staat niet gelijk aan ziekte,” aldus dr. Bhakdi.

De Duitse autoriteiten houden rekening met een worstcasescenario van 1 miljoen gevallen en 3000 doden in 100 dagen.

“Dat betekent 30 doden per dag,” zei Bhakdi. “30 doden per dag lijkt veel, maar iedere dag overlijden er in Duitsland 2200 65-plussers.”

Grotesk, absurd en heel gevaarlijk

We beseffen niet dat iedere dag sowieso al 20, 30, 40 of 100 patiënten sterven die een coronavirus bij zich dragen.

Volgens de professor wordt er onterecht gesproken van ‘coronadoden’ omdat virussen normaal gesproken niet de uiteindelijke doodsoorzaak zijn.

Hij vindt de extreme maatregelen die zijn afgekondigd dan ook grotesk, absurd en heel erg gevaarlijk.

“We verkorten de levensverwachting van miljoenen mensen en de verwoestende impact op de wereldeconomie vormt voor talloze mensen een bedreiging.”

“Al deze maatregelen leiden tot zelfvernietiging en collectieve zelfmoord,” besloot Bhakdi.

Bekijk het interview met professor Bhakdi hieronder:

[Mail on Sunday]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Doornbos
Jan Doornbos
1 jaar geleden

Welnu, dat maar duidelijk is waar we over praten… Ondertussen gaat de tot in de haarvaten geregisseerde massahysterie ‘gewoon’ door. Eigenlijk is het oorlog. De opmaat naar WO3 ?

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Volgende week gaan de grenzen open voor al die zielige gelukszoekers, die in Griekenland verblijven en de gratis veerboten gaan ook weer volop varen, deel 1 van de opzet is dan al geslaagd.

Het knijpen van de lonen en de pensioenen is het volgende en daarna weer volop aan de gang met de klimaat hysterie.

Het verbloemen van de gigantische puinhoop die Links heeft gecreeerd, wordt zo verdonkeremaand.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Eigenlijk zijn de mensen die nu nog hersenloos achter de mainstream media en NL politici aanlopen en geen zelf onderzoek doen van hetzelfde type dat in WWII stonden te kijken hoe de Duitse bezetter allerlei NL volledige en semi overheidsorganisaties en bestuurslagen overnamen. Ze waren of zelf fout of ze keken liever de andere kant op. Want ja de waarheid was immers zo oncomfortabel. Het kon toch niet waar zijn dat ze die Joden wat zouden aandoen, die werden alleen herplaatst. En vervolgens gingen de treinen netjes op tijd.
Ik vraag me af wanneer ze een avondklok gaan instellen en op voedselbonnen ons een rantsoen gaan toekennen. Het NL parlement heeft van links tot rechts (ook Wilder en Baudet) zijn ware gezicht laten zien. Ze voeren geen socialistische, geen communistische en ook geen fascistische agenda uit. Nee, de ergste van allemaal een GLOBALISTISCHE agenda.

rop
rop
1 jaar geleden

Deze man heeft volkomen gelijk,, de angst maakt de economie stuk, al is deze niet volmaakt ,bij niet beter weten werd zij gevormd,de menselijke samen leving vervuilt zichzelf en de aarde in een onwetende blinde ratrace van maar Meer en Meer, Groei en Groei, het gaat net zolang door tot het zichzelf verstikt, een economie die daar op is gebaseerd zal uiteindelijk zichzelf vernietigen,,als men een stuk land volbouwd met bomen en men zal de groei niet temperen zal het zichzelf verstikken heel simpel, men heeft een heel ander kijk en een zienswijze nodig om de groei te temperen, maar dat is niet gelukt tijdens de vele vergaderingen omtrent het milieu, de groei is nu er even uit door deze virus ,misschien is de opzet ervan bewust gecreëerd en het is ook beter voor de vervuiling van de mens en de natuur, om angst te zaaien ,dat heeft deze economie nu goed onder te leiden, als men niet veranderd en niet een economie bouwt gericht op evenwicht van geen groei maar gewoon naar behoefte de materie te verdelen op basis van niet Meer en Meer, maar net voldoende voor een ieder,maar daar kan deze economie niet meer zo gouw naartoe, er zijn nog te veel mensen die deze virus zo gouw mogelijk weer weg willen hebben zodat ze weer in het oude kunnen oppakken, in China was heel veel smog en smerigheid door het virus verdwenen door de hele economie plat te leggen ,en dan roepen ze we willen zo gouw van deze virus af dan kunnen we het ouden weer oppakken ,met natuurlijk de aankomende vervuiling ook die dan weer terug komt waardoor vele mensen meer dan deze virus zullen sterven ,deze virus is bedoelt om de mens wakker te maken ,en een geheel ander economie op te zetten, zo niet zal de volgen nog wel eens catastrofaal kunnen zijn, dit is een waarschuwing voor de gehele mensheid een geheel ander zienswijzen omtrent deze nu vervuilende economie om het totaal anders te gaan doen,maar mensen willen weer naar het oude ,het oude bekende van maar Meer En Meer. de mens heeft een zelf vernietigde aspect in zich en als men zo door gaat zal deze ook de overwinnaar kunnen van zelf vernietiging..en dat alles uit een onbewust domme handels wijze..

x

Check Also

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

protest

Massale protesten laten zien: wereld heeft buik vol van coronapas en vaccinatieplicht

In allerlei landen gaan mensen massaal de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x