Binnenland

Veiligheidsdienst afgestuurd op journalisten van Ongehoord Nederland: ‘Diep schokkend’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Staatssecretaris Gunay Uslu (D66) heeft veiligheidsdienst NCTV laten rapporteren inzake journalisten van omroep Ongehoord Nederland.

Nu wordt er in D66-kringen veel gesproken over hoe erg het is in Hongarije en Polen, maar dat ik nog eens mocht meemaken dat een veiligheidsdienst wordt afgestuurd op journalisten vind ik een algeheel dieptepunt in de geschiedenis van de naoorlogse media, zei PVV-Kamerlid Martin Bosma in de Tweede Kamer.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grens overschreden

“Mevrouw Uslu heeft een grens overschreden en die toont maar weer eens aan hoezeer het vrije woord in Nederland bedreigd wordt,” aldus Bosma. “Er is een pad waar we niet op moeten gaan en deze staatssecretaris doet dat wel. Dat vind ik diep schokkend.”

Voormalig politiewoordvoerder Klaas Wilting zei in het tv-programma Ongehoord Nieuws dat je geen veiligheidsdienst hoort af te sturen op journalisten.

Nieuw dieptepunt in overheidsradicalisatie

Journalist Joost Niemoller vraagt zich hardop af: “In wat voor land leven we tegenwoordig?” Privacyexpert Bas Filippini voegt toe: “Het wordt steeds meer een echt regime, dit kabinet-Rutte 4. Een nieuw dieptepunt in overheidsradicalisatie.”

Gisteren had Ongehoord Nieuws meer dan twee keer zoveel kijkers als de NOS. “Wat een vernedering voor de journalistieke elite,” schrijft Gabriel van de Bloemfontein van Ongehoord Nederland.


4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fr4nk
Fr4nk
2 maanden geleden

en we staan erbij en kijken er naar…….. en verder niets…….

Helga
Helga
2 maanden geleden

Ach, zolang de meederheid van het Nederlandse volk dit wil weten, horen of zien, en zijn verantwoordelijkheid niet neemt, is het logisch dat de situatie in Nederland van kwaad tot erger wordt. Lang leve de bananenrepubliek met dictator Trutte..

plopper
plopper
2 maanden geleden

Wanneer zegt het volk genoeg is genoeg?

luisa
luisa
2 maanden geleden

Wij zijn zat van de VVD, D66, CDA marketing verkopers presentators van de NOS

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x