CoronaBuitenland

Vaccinexpert EMA: we verzwegen dat groepsimmuniteit onmogelijk was omdat we zoveel mogelijk mensen moesten vaccineren

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

De coronavaccinatiecampagnes hebben geleid tot veel gemelde bijwerkingen, meer dan bij andere medicijnen, zei Jean-Michel Dogné, expert vaccinveiligheid bij het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA), in een interview met Doorbraak Magazine.

Voor elke melding kun je ervan uitgaan dat er minstens 10 soortgelijke bijwerkingen zijn die niet gemeld zijn, voegde hij eraan toe. De vaccinexpert vindt dat mensen beter geïnformeerd moeten worden over de risico’s en baten van vaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
De overheid loog de mensen dus bewust voor

Verder onthulde Dogné, hoofd van het departement farmacie aan de Universiteit van Namen in België, dat het EMA al vroeg beschikte over gegevens dat de vaccins niet 100 procent efficiënt waren.

“Al in maart 2021 verschenen er wetenschappelijke artikelen die ons vertelden dat groepsimmuniteit door vaccinatie niet mogelijk was,” zei hij. Op de vraag waarom we dat niet benadrukt hebben aan het begin van de vaccinatiecampagne antwoordde Dogné: “Omdat we niet ‘100 procent vaccinatie’ konden eisen, want dat impliceert dat kinderen jonger dan vijf mee moesten gevaccineerd worden. We moesten zoveel mogelijk mensen vaccineren.”

Advocaat Michael Verstraeten reageert: “Wat een schande is dit! Verzwijgen is voorliegen. De overheid loog de mensen dus bewust voor.”

Onder grote druk gezet

Begin vorig jaar bleek dat het EMA in november 2020 door Brussel onder grote druk is gezet om het coronavaccin van Pfizer goed te keuren. De toezichthouder had echter nog serieuze vragen over de zuiverheid van het vaccin, bleek uit gelekte interne EMA-documenten.

De gelekte documenten geven geen uitsluitsel over de vraag of de twijfels uiteindelijk zijn weggenomen.

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

Wat een imbeciel. Als je dat weet waarom dan nog steeds pleiten om ja dan nee dit killshot (want dat is het) te nemen. het maakt verdorie mensen massaal af! Zo mensen effe voorstellen..de hooggeschoolde elite van onze(?) uniefs!!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Die hele COVID-1984-PSYOPs draaide alleen maar om die QR-Code-Totale-Controle-Social-Credit-System erdoorheen te drukken & een Operatie-Depopulatie….alle Hersenloze Schapen & Useless Eaters moeten geruimd worden…dat lukt aardig met al die Kwaadaardige Uitzaaiingen, Hartaanvallen,Herseninfarcten, Bloedklonters & HIV/AIDS….In 2021 was er 10% MÉÉR OVERSTERFTE dan in 2020, toen er nog geen Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Nood-VaxxiNazis waren….eehmm…wat snap ik niet? Waren die VaxxiNazis niet juist om Sterfgevallen te voorkomen?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Verzwijgen is voorliegen, dat niet alleen, de hele COVID-19 is een leugen, maar dat heeft ongeveer 80% van de bevolking niet door.

Lekker testen en prikken want dan kunnen ze weer op vakantie.

Bij die 80% is de intelligentie tot op het nulpunt gedaald, want de vaccinatie betreft geen vaccinatie, maar een gentherapie die tot op heden nog niet is goedgekeurd en het immuunsysteem systematisch afbreekt en in versnelde vorm AIDS/HIV veroorzaakt.

Tijdens de testen legden alle proefdieren het loodje en nu wordt dit experiment door bijna elke regering in de wereld gepromoot.

Ondanks alle ellende, gaat het prikken gewoon door en dat is niet te geloven.

Wat zijn er toch steeds veel onwetende en niet wakkere mensen.

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
2 jaren geleden

Verbijsterend, steeds weer, dat de weffers keer op keer wegkomen met toegeven dat men bedrog pleegt.
Deze persoon hoort ook thuis in de gevangenis.
Niet de collega van Reiner Fuellmich in Parijs!

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x