CoronaMens en Dier

Prominent OMT-lid wekt woede met uitspraken over vorige lockdown: ‘Ga wat anders doen’

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

De vorige lockdown had voorkomen kunnen worden als we ons in oktober en november beter aan de regels hadden gehouden. Dat zei OMT-lid Marc Bonten vrijdag in het radioprogramma ‘Dit is de Dag’. “Het lukte gewoon niet om de besmettingen onder controle te houden,” zei Bonten.

Dat we massaal de teugels lieten vieren, heeft daarbij een rol gespeeld, denkt het OMT-lid. “Misschien waren onze adviezen niet dwingend genoeg?” vroeg hij. Bonten sluit niet uit dat er in het najaar weer een lockdown komt.

Pandemische kwakzalvers

Hij krijgt op social media een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Heer Bonten. Ga wat anders doen? Mijn devies,” zegt auteur en spreker Hans van Tellingen, die ervoor pleit om het OMT te ontbinden.

“Dit begint serieus gênant te worden,” voegt Maarten van den Berg toe. Neuroloog Jan Bonte twittert: “Ik denk dat het de hoogste tijd wordt dat Marc Bonten terugkeert naar zijn academische hok, waar hij niet zo heel veel kwaad kon. Het is wel mooi geweest met deze pandemische kwakzalvers.”

Bonten verzweeg connectie met Pfizer en AstraZeneca

“En de NPO en Tijs van den Brink horen dit met droge ogen aan? Hebben we nog niet genoeg dwang van staatswege gehad?” vraagt huisarts Els van Veen. “Ik denk dat we toe zijn aan een herdefiniëring van het begrip gezondheid en pandemie.”

Hoogleraar Bonten verzweeg zijn connectie met Pfizer en AstraZeneca. Drie experts op het gebied van wetenschappelijke integriteit hebben gezegd dat het prominente OMT-lid zijn banden met de farmaceutische industrie beter kenbaar moet maken.

4.7 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Natasja
Natasja
3 maanden geleden

Hij anticipeert al op een lockdown ! Handig hè zo’n idioot

René
René
3 maanden geleden

Opsluiten, het complete OMT. Wat n corruptie.

Icksy Nixx
Icksy Nixx
3 maanden geleden

De “media” wereldwijd zijn volledig schuldig aan de covid-paniekzaaierij en -volksverlakkerij !!!
De mensen die het allemaal voor zoete koek slikken natuurlijk ook.

Mar
Mar
3 maanden geleden

meneertje bonten ga lekker in een magazijn staan , paardeorgaan

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x