Great ResetBuitenland

De Grote Hongersnood Reset: je zult niets bezitten en verhongeren

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Corona heeft ons laten zien dat veel overheden niet voor het volk werken, maar het script van de Great Reset van het World Economic Forum volgen. Dat zegt klimaatjournalist Marc Morano.

Die reset is gelinkt aan klimaatverandering, de Green New Deal, die in onder meer de Verenigde Staten en Europa wordt gepusht, en ‘net-zero’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nederlandse boeren hangt onteigening boven het hoofd. Xin Du schrijft voor The Spectator Australia dat het Nederlandse beleid onbegrijpelijk is. Nederlandse boeren behoren tot de efficiëntste ter wereld. Het is om die reden verbijsterend dat de Nederlandse overheid en de EU deze industrie bestrijden in een wereld waarin voedsel steeds schaarser wordt.

Verontrustend rapport

Ook in andere landen – waaronder Canada, Duitsland en Sri Lanka – ondermijnt de overheid de landbouwsector door bijvoorbeeld de uitstoot van stikstof terug te dringen.

Onderzoeksjournalist Joshua Philipp zegt dat het terugdringen van de stikstofuitstoot en kunstmest zal leiden tot voedseltekorten, zoals we pas geleden in Sri Lanka hebben gezien.

In de Verenigde Staten komen boeren al kunstmest tekort om hun gewassen te laten groeien. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw publiceerde recentelijk een verontrustend rapport waarin het volk in feite wordt gewaarschuwd voor onvermijdelijke voedseltekorten.

500 miljoen mensen

Overheden implementeren dergelijk krankzinnig beleid omdat het WEF meent dat er sprake is van overbevolking en milieuschade. Hoe kunnen we de wereldwijde vraag naar hulpbronnen laten afnemen en milieuschade beperken? Door de aarde te ontvolken.

We krijgen constant te horen dat er te veel mensen zijn op deze planeet. En dus wil het WEF de bevolking verminderen.

Primatoloog Jane Goodall zei in 2020 op het WEF dat ‘al die milieudingen waar we over praten’ geen probleem zouden zijn als er zoveel mensen op aarde zouden leven als 500 jaar geleden. Dat waren er ongeveer 500 miljoen.

Voedselzekerheid op losse schroeven

In het verleden bracht men de bevolking terug door middel van oorlogen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog stierven zo’n 21,5 miljoen mensen, in de Tweede Wereldoorlog 40 miljoen tot 50 miljoen.

De bolsjewieken van Stalin doodden tussen de 40 miljoen en 60 miljoen in de voormalige Sovjet-Unie en het communistische regime van Mao Zedong maakte 65 miljoen tot 78 miljoen slachtoffers in China.

De oorlog in Oekraïne en westerse economische sancties zetten de voedselzekerheid op losse schroeven. In het worstcasescenario zullen tientallen miljoenen mensen plotseling geconfronteerd worden met hongersnood, zegt landbouweconoom Chris Barrett van de Cornell-universiteit.

Je zult niets bezitten en verhongeren

De hyperinflatie zal de hongersnood alleen maar verergeren.

We moeten een einde maken aan de goddeloze, neofascistische agenda van het WEF voordat het te laat is. Om het WEF te parafraseren: anders zul je niets bezitten en verhongeren!

[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.9 196 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Adriana
Adriana
9 maanden geleden

Correctie: er is eten genoeg, de schaarste wordt gemaakt. Anders zou er bij overschot geen voedsel worden weggegooid, verbrand e.d.

Mikkel
Mikkel
9 maanden geleden

Daarom ook kopen de globalisten heel Oekraïne op, de graanschuur van Europa.

Herman
Herman
9 maanden geleden

Ik vraag me steeds af, hoe ze aan die getallen voor de wereldbevolking komen, van zoveel eeuwen geleden… Ach, ja! Natuurlijk! Computermodellen!
Dat die helemaal niet bewezen correct functioneren, zal de “wetenschappers” worst wezen, natuurlijk.

Rinus
Rinus
9 maanden geleden

Daarom moeten we de boeren steunen tegen deze criminelen en andere landverraders, denken de mensen nu echt dat voedsel invliegen beter is voor het milieu, tuurlijk niet maar dan hebben ze macht over jou en je gezin, wakker worden domme Hollanders anders word je straks wakker van de honger als het te laat is

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x