Natuur en Milieu

VIDEO: Mysterieuze smiley verschijnt in uitbarstende vulkaan op Hawaï

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de krater van de Kilauea-vulkaan op Hawaï verscheen tijdens een uitbarsting een smiley. Het opmerkelijke tafereel werd vastgelegd door Mick Kalber van Paradise Helicopters.

Het is voor het eerst in drie jaar dat de lava van de vulkaan in het Hawaï Volcanoes National Park het water van de Stille Oceaan in stroomt. Volgens de autoriteiten is er geen gevaar voor dorpen in de buurt. Wel waarschuwen ze toeristen om niet te dicht in de buurt van de lava te komen.

Sommige toeristen sloegen die raad in de wind en bekeken het spektakel op enkele meters afstand. Ze zagen hoe de lava over de steile klippen van het Amerikaanse eiland stroomde, waarna het roodgloeiende vloeibare gesteente in zee stroomde.

De Kilauea-vulkaan barst sinds 1983 vrijwel continu uit, wat het één van de meest actieve vulkanen ter wereld maakt, zo laat de Amerikaanse geologische dienst USGS weten.

[ABC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
5 jaren geleden

en dat, terwijl de vorige op een uitgerekte anus met spuitpoep leek

Wim
Wim
5 jaren geleden

Volgens mij, heeft ie wel zin in. Even exploderen.

GertJ
GertJ
5 jaren geleden

Ik vraag me af wat het complotgehalte is van een vulkaan met smiley. Vind moeder aarde misschien dat we het met z’n allen nog niet eens zo gek doen op deze aardkloot? What a mistake!

Heidi
Heidi
5 jaren geleden

Lava lacht niet…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x