CoronaMens en Dier

Uithaal naar Attje Kuiken: ‘Dit soort ‘volksvertegenwoordigers’ verdienen het dat hun Kamerzetel wordt afgepakt’

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Eind vorig jaar schreven de media dat meerdere Nederlandse huisartsen het ‘omstreden’ medicijn ivermectine ondanks een verbod voorschreven aan mensen die ziek waren door corona.

PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken schreef op Twitter: “Dit soort ‘medici’ verdienen het dat hun BIG-registratie wordt afgepakt.” Ze noemde deze artsen ‘idioten’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons haalt uit naar Kuiken: “Dit soort ‘volksvertegenwoordigers’ verdienen het dat hun Kamerzetel wordt afgepakt.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zegt alles over dit parlement

Er is nu namelijk een studie gepubliceerd waaruit blijkt dat ivermectine het risico op sterfte door corona met maar liefst 92 procent reduceert. De studie, die is onderworpen aan collegiale toetsing, is gepubliceerd in het tijdschrift Cureus.

Huisarts Els van Veen reageert: “Huisarts Rob Elens werd hard aangepakt door de inspectie toen hij middenin de eerste golf patiënten met informed consent genas met onder andere ivermectine. Voor corona mochten artsen medicatie off-label voorschrijven. Vanaf corona moesten we alleen vaccinatie propageren.”

“Dat Attje Kuiken als volksvertegenwoordiger zonder gevolgen artsen kan belasteren, zegt alles over dit parlement,” voegt Van Veen toe.

Daarom verguisd en verboden

“Ik zeg het al twee jaar: ivermectine werkt als een tierelier tegen ‘Covid’-klachten. Als vroegbehandeling onovertroffen. Aan den lijve en in de naaste omgeving 100 procent score. Alleen: het is zó verschrikkelijk goedkoop. Daarom verguisd en verboden,” schrijft theatermaker George van Houts.

Voormalig coronaminister Hugo de Jonge zei eerder in de Tweede Kamer dat ivermectine ‘niet helpt’. “En doen alsof het helpt, schaadt de gezondheid.” Een arts die toch ivermectine voorschrijft, moest volgens De Jonge ‘op zijn vestje worden gespuugd’.

4.9 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Beval Behari
Beval Behari
1 jaar geleden

Dat wijf is zo ontiegelijk lelijk.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Attje kuiken kan beter verder kakelen in het hoenderhok, ze zal er zich ongetwijfeld meer thuis voelen dan in de politiek, die vèr boven haar kleine petje gaat!

Brugje
Brugje
1 jaar geleden

Het zegt mij meer over het intelligentieniveau van Attje Kuiken….

Arnoud
Arnoud
1 jaar geleden

Zullen we de jonge is recht op zijn smoel spugen, in plaats van andersom

Back to top button
159
0
We lezen graag je reactie!x