Het Complot

De invloed van Murdoch en vaccins op de mensheid

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2010 publiceerde The Times van Rupert Murdoch vervalste documenten dat Iran van plan zou zijn nucleaire experimenten te gaan doen.

Wat nog niet wordt belicht in het mediacircus rond News Corporation is dat The Times opzettelijk leugens verspreidde over een gerespecteerde Britse arts die het leven van miljarden kinderen kunnen beïnvloeden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Met dezelfde desinformatie wist Murdoch indertijd de mensen te overtuigen dat Saddam Hoessein iets te maken zou hebben met de aanslagen op 11 september waardoor de toenmalige president van de Verenigde Staten George Bush Irak kon binnenvallen, alhoewel dit ‘onbewezen, tegenstrijdig en zelfs fictief’ is gebleken aldus een rapport van een commissie van de Amerikaanse Senaat uit 5 juni 2008 over inlichtingen die voor de oorlog in Irak zijn verzameld.

Andrew Wakefield was een gerespecteerde Britse gastro-enteroloog die onderzoek deed naar aandoeningen aan het spijsverteringsstelsel bij autistische kinderen. Hij startte een samenwerkingsverband met andere doktoren nadat ouders om hulp vroegen. Hij stelde diverse serieuze aandoeningen vast en vroeg om meer onderzoek naar het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rode hond.

Dr. Wakefield werd in de Sunday Times zwart gemaakt door journalist Brian Deer. Sunday Times wordt gecontroleerd door de zoon van Rupert Murdoch, James Murdoch. James is bovendien directeur van GlaxoSmithKline, de farmacie-gigant die het BMR-vaccin maakt. Deer deed zijn onderzoek samen met het bedrijf Medico-Legal Investigations dat enkel wordt gefinancierd door de Vereniging voor de Britse Farmaceutische Industrie.

Elsevier

Ouders van kinderen die werden behandeld door Wakefield mochten niet worden gehoord door de rechtbank. De rechter van het Britse hooggerechtshof die deze uitspraak deed was Sir Nigel Davis. Zijn broer is topman bij Elsevier, de uitgever van Lancet – het blad dat het rapport van Wakefield uit 1998 verwijderde. Daarnaast zit deze rechter in de raad van bestuur van GlaxoSmithKline.

Bovendien zit de directeur van persbureau Reuters in de bestuursraad van farmacie-gigant Merck en is Miriam Stoppars, journaliste van de krant de Daily Mirror, getrouwd met Sir Christopher Hogg, directeur van GlaxoSmithKline in 2004.

Dr. Kumar, voorzitter van het GMC Fitness to Practice Panel, die zich uitsprak tegen Dr. Andrew Wakefield, wilde geen vragen beantwoorden over het feit dat hij aandeelhouder is van GlaxoSmithKline. Hij zei dat aandoeningen als gevolg van vaccins niet bestaan en dat ouders van kinderen die dat beweren met minachting zouden worden behandeld.

Wakefield stelde voor dat het vaccin tegen mazelen als apart vaccin zou moeten worden gegeven, in plaats van in combinatie met de vaccins tegen bof en rode hond. Dit leidde ertoe dat het enkelvoudige vaccin tegen mazelen van de markt verdween.

Het werk van Wakefield, professor Walker-Smith en professor Simon Murch raakte kennelijk een gevoelige snaar. De farmaceutische industrie verdient zes keer meer geld dan Wall Street en is grotendeels afhankelijk van vaccins. In de Verenigde Staten hoeven farmaceutische bedrijven niet te bewijzen dat hun vaccins effectief zijn om goedkeuring te krijgen van de Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit FDA.

Austisme en vaccins

Uit het onderzoek van Dr. Wakefield blijkt dat één van de belangrijkste vaccins voor kinderen leidt tot aandoeningen aan het spijsverteringsstelsel en mitochondriale ziekten. Bovendien worden kinderen mentaal en psychologisch aangetast door vaccins, zie ook onderstaande documentaire.

Om te begrijpen hoe serieus dit probleem is en hoeveel er op het spel staat voor miljoenen zo niet miljarden kinderen is het belangrijk in te zien hoe essentieel mitochondriën zijn voor ons lichaam.

Science Daily legt uit: “Kinderen met autisme kunnen veel minder energie produceren in hun lichaamscellen dan normale kinderen, zo wijst een studie door onderzoekers van de Universiteit van Californië in Davis uit. Als gevolg van cumulatieve schade en oxidatieve stress in de mitochrondriën, de energiecentrales van onze lichaamscellen, kan autisme worden ontwikkeld. Mitochondriën zijn de primaire energiebron in cellen en dragen hun eigen genetische instructies. Het onjuist functioneren van mitochondriën wordt al geassocieerd met een aantal andere neurologische aandoeningen, waaronder de ziekte van Parkinson, Alzheimer en schizofrenie.

Genetische experimenten

Het BMR-vaccin is de derde generatie vaccins. Bij de vaccins wordt genetisch gemodificeerd materiaal in het lichaam gespoten om het DNA te veranderen. Kunnen de nieuwe vaccins derhalve worden gezien als een vorm van experiment op miljoenen kinderen? Gekloonde dieren lijden immers ook aan mitochondriale aandoeningen. Volgens Dr. Joseph Cummins, emeritus professor biologie van de Universiteit van Western Ontario, vinden er in het geheim al genetische experimenten plaats met mensen.

De 23 nieuwe vaccins veroorzaken allen autisme. Veranderen of beschadigen de nieuwe DNA-vaccins het DNA van kinderen? Lloyd Blankfein is samen met mediamagnaat Rupert Murdoch voorzitter van het door David Rockefeller opgerichte Partnerschap voor New York City (PFNYC) dat wordt gesteund door de Britse koninklijke familie. Dit partnerschap is ’s werelds leidende trustfonds op het gebied van biotechnologie en houdt zich bezig met genetische modificatie door middel van griepvaccins.

Leden van deze groep, waaronder George Soros, hebben de genetische industrie in de negentiger jaren vrijwel geheel gemonopoliseerd.

Baxter Healthcare Corporation, aangeklaagd voor het verspreiden van met HIV besmet bloed in de zeventiger en tachtiger jaren en met H5N1 besmette griepvaccins in 2009, werd geleid door Tony L. White. Hij werd door Soros aangewezen om Applera Corporation te gaan leiden waarna ze in de negentiger jaren het menselijk genoomproject (HGP) kaapten. Het project werd plotseling geprivatiseerd en gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Energie en The Wellcome Trust of London.

Baxter Healthcare Corporation is een belangrijke producent van H1N1-vaccins voor Europese landen en wordt zelf verantwoordelijk gehouden voor aan H1N1 gerelateerde aandoeningen. Vele experts concluderen dat H1N1 in een laboratorium is gecreëerd, net zoals het gelijksoortige virus in 1977.

Farmaceutische industrie, internationale bankiers en de media

De moeder van Rupert Murdoch, Elisabeth, en schoondochter Sarah Murdoch zijn respectievelijk werkzaam in het Royal Women’s Hospital en Murdoch Children’s Research Institute in Australië. Zij waren in 2009 samen met CSL, dochteronderneming van farmacie-gigant Merck, verantwoordelijk voor de proeven met H1N1-vaccins op kinderen en zwangere vrouwen.

Rupert Murdoch’s zoon James is directeur van GlaxoSmithKline, een andere grote producent van het H1N1-vaccin. En alsof dat nog niet genoeg is, is vice-voorzitter van het PFNYC, Lloyd Blankfein, een belangrijke aandeelhouder van het Goldman Sachs/AstraZeneca partnerschap. Hij stuurt MedImmune aan, de maker van H1N1 FLUMIST.

Naast dat Rupert’s News Corporation films produceert via Twentieth Century Fox en Warner Brothers, wordt de geestestoestand van de gemiddelde westerling verder beïnvloedt door PFNYC-partner en voorzitter van Reuters News Service Thomas H. Glocer. Glocer is bestuurslid van Merck & Company, wiens H1N1-vaccin en Pneumovax-vaccin voor steeds meer aandoeningen zorgen.

De slecht betaalde en onvoldoende getrainde mensen die vaccins toedienen zijn zonder dat ze het weten onderdeel van de vijandige overname van de medicijnmarkt door Goldman Sachs, PFNYC en Kolberg, Kravitz, Roberts & Company (KKR).

Een overzicht van Murdoch’s connecties met de farmaceutische industrie en internationale bankiers is geen onomstotelijk bewijs dat er een verband is tussen vaccins en genetische experimenten, maar het is wel duidelijk dat de rijke elite reclame maakt voor vaccins en dat deze leiden tot serieuze aandoeningen. Wanneer deze onthullingen leiden tot de nodige arrestaties kan het hele kaartenhuis van de gevestigde orde in elkaar vallen.

Bron: Coto2.wordpress.com

Verwante artikelen:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tamara Vick
Tamara Vick
11 jaren geleden

I should say…give them a pack of vaccinations at an adult dose!!!

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x