Homepagina » Mens en Dier » De pedonetwerken van mijn man reikten tot de ‘grootste hoogten’. Weduwe van gerespecteerde politicus plaatst schokkende video
De pedonetwerken van mijn man reikten tot de 'grootste hoogten'. Weduwe van gerespecteerde politicus plaatst schokkende video

De pedonetwerken van mijn man reikten tot de ‘grootste hoogten’. Weduwe van gerespecteerde politicus plaatst schokkende video

Een vooraanstaande politicus hield orgies, ronselde jonge meisjes en leidde pedonetwerken. Dat heeft de vrouw van de politicus verklaard in een schokkende video.

Awanui Black uit het Nieuw-Zeelandse Tauranga stierf in 2016 op 48-jarige leeftijd nadat hij zichzelf letterlijk dood had gedronken.

Zijn vrouw Anihera claimt nu in een emotionele video op Facebook dat hij en diverse andere mannen jonge meisjes seksueel misbruikten en uitdeelden als kratten bier.

Shockeren

“Ik wil namens mijn kinderen en mezelf iets zeggen wat waarschijnlijk velen van jullie zal shockeren,” zei ze.

Black legde uit dat haar man heel anders was dan hij zich voordeed. Zo hield hij orgies en misbruikte hij jonge meisjes met andere pedofielen.

“Hij werd een jager, een recruiter, een pooier, een leider van één van de vele pedonetwerken hier,” zei ze.

Zielloos, koud en gebroken

“Ze rekruteerden onschuldige meisjes die werden uitgedeeld als bierkratten, om ze vervolgens zielloos, koud en gebroken in de goot achter te laten,” vervolgde ze.

Black zei dat haar man zich zo gedroeg omdat hij op jonge leeftijd door zijn eigen vader was misbruikt.

“Ik begon me af te vragen waarom Awa door de jaren heen zoveel jonge mensen uitnodigde bij ons thuis,” zei ze. “Nu weet ik waarom.”

Aan de macht

Ze riep zijn slachtoffers op zich uit te spreken. “Ik heb zoveel spijt en ben er kapot van. Ik zal doen wat ik kan om te helpen bij jullie genezingsproces.”

Na publicatie van de video sprak Black met de New Zealand Herald over het gedrag van haar man. “Hij was nooit trouw,” zei ze. “Prostituees, orgies, groepsseks, alles.”

“Dit is wijdverbreid,” sprak ze over het pedonetwerk. “Het gaat tot de grootste hoogten. Het zijn niet alleen mensen die in fastfoodrestaurants werken. Het zijn mensen die aan de macht zijn.”

Bekijk Anihera’s video hieronder:

[NZ Herald]


Vind je dit goed? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. “De pedonetwerken van mijn man reikten tot in de “grootste hoogten””,

  Mooi verhaal, en daar ken ik er velen van, inclusief de zogenaamde “insiders” zoals recent ook de clown Ronald Bernard………

  Echter, wederom GEEN NAMEN van die zgnd “hooggeplaatsten” dus, wederom NIETS aan de hand!!

  Geloof me maar gerust, de eerste de beste die ECHT klokkeluider is cq wordt en dus ook daadwerkelijk NAMEN van HOOGGEPLAATSTEN noemt die….nou ja, wat denken jullie zelf????

  Of hij/zij zit in een diep gat in de grond en verdwijnt daarna voorgoed of hij noemt NET GEEN namen en wordt afgeschoten!!

  En alvorens de politie, of wat daar voor door wil gaan, want voor mij zijn het niets meer dan hulpjes van de overheid om verkapte belastingen te innen in de vorm van verkeersboetes welke laatste absoluut NIETS meer met verkeersveiligheid te maken hebben, hier iets aan doet zal zo’n zaak net als bij mijnheer Dutroux net zo lang gerekt worden voor ze bij een rechter komt dat veel kroongetuigen netjes uit de weg geruimd zijn geworden en de “zaak” dus wegens onvoldoende bewijs een sepo krijgt of er is een jojo die de schuld krijgt (Dutroux) en die in principe niets met het echte pedonetwerk te maken heeft!!!
  Tja, koningen keizers en admiraals die krijg je nu eenmaal niet zo snel veroordeeld voor zoiets!!
  En dit zullen we nog veel meer gaan horen, huilie huilie verhaaltjes en verder niets!!

  Gegroet,

  Gladiator

  41 likes
  • Klopt dit weten we lang en dit is dus geen nieuws. Net wat je zegt weer geen namen en dus kan je met deze video ook niks. Doordat ze geen namen noemt kan je zeggen dat ze echt geen spijt heeft maar graag in de belangstelling staat.

   1 likes
 2. Gelukkig dronk hij zich dood. Uiteindelijk worden ze daar bovenin de top besmet met deze luciferische gedachten, tot het geweten gaat toe slaan en dan is het te laat en of verdwijnen ze plotseling of ze doen zichzelf wat aan.

  De hel is nog te mooi voor deze gasten..

  7 likes
  • Cas: Helaas zal het niet aanwezige geweten van deze monsters geen rol gaan spelen.. We zullen zelf moeten leren om narcisten en andere monsters vroegtijdig te herkennen en uit te schakelen.. DAN pas zal de wereld veranderen in een hemels paradijs en niet eerder.

   7 likes
 3. triest dit … echt heel erg om dit mee te maken… pijn zit heel diep,, we weten al dat de machten hier achter zitten… ik hoop dat deze vrouw nu rust krijgt…wat dapper van haar…

  12 likes
 4. Tja kan ook gewoon rancune zijn zo’n verhaal. Daarom wil ik altijd echte bewijzen zien. Vinden mensen vervelend waarschijnlijk, maar met de komst van internet en het daaruit voortvloeiende sociale media, is karaktermoord plegen net zo gemakkelijk als totale controle door de elite.

  8 likes
 5. Dan nog niet te spreken over al die incest gevallen, die zich heimelijk hebben voorgedaan waarvan de vrouwen amper iets van opgemerkt hebben?

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

misbruik

De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

duitse

Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en ...