Mens en Dier

De pedonetwerken van mijn man reikten tot de ‘grootste hoogten’. Weduwe van gerespecteerde politicus plaatst schokkende video

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vooraanstaande politicus hield orgies, ronselde jonge meisjes en leidde pedonetwerken. Dat heeft de vrouw van de politicus verklaard in een schokkende video.

Awanui Black uit het Nieuw-Zeelandse Tauranga stierf in 2016 op 48-jarige leeftijd nadat hij zichzelf letterlijk dood had gedronken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zijn vrouw Anihera claimt nu in een emotionele video op Facebook dat hij en diverse andere mannen jonge meisjes seksueel misbruikten en uitdeelden als kratten bier.

Shockeren

“Ik wil namens mijn kinderen en mezelf iets zeggen wat waarschijnlijk velen van jullie zal shockeren,” zei ze.

Black legde uit dat haar man heel anders was dan hij zich voordeed. Zo hield hij orgies en misbruikte hij jonge meisjes met andere pedofielen.

“Hij werd een jager, een recruiter, een pooier, een leider van één van de vele pedonetwerken hier,” zei ze.

Zielloos, koud en gebroken

“Ze rekruteerden onschuldige meisjes die werden uitgedeeld als bierkratten, om ze vervolgens zielloos, koud en gebroken in de goot achter te laten,” vervolgde ze.

Black zei dat haar man zich zo gedroeg omdat hij op jonge leeftijd door zijn eigen vader was misbruikt.

“Ik begon me af te vragen waarom Awa door de jaren heen zoveel jonge mensen uitnodigde bij ons thuis,” zei ze. “Nu weet ik waarom.”

Aan de macht

Ze riep zijn slachtoffers op zich uit te spreken. “Ik heb zoveel spijt en ben er kapot van. Ik zal doen wat ik kan om te helpen bij jullie genezingsproces.”

Na publicatie van de video sprak Black met de New Zealand Herald over het gedrag van haar man. “Hij was nooit trouw,” zei ze. “Prostituees, orgies, groepsseks, alles.”

“Dit is wijdverbreid,” sprak ze over het pedonetwerk. “Het gaat tot de grootste hoogten. Het zijn niet alleen mensen die in fastfoodrestaurants werken. Het zijn mensen die aan de macht zijn.”

Bekijk Anihera’s video hieronder:

[NZ Herald]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Shockley
Shockley
5 jaren geleden

Tja kan ook gewoon rancune zijn zo’n verhaal. Daarom wil ik altijd echte bewijzen zien. Vinden mensen vervelend waarschijnlijk, maar met de komst van internet en het daaruit voortvloeiende sociale media, is karaktermoord plegen net zo gemakkelijk als totale controle door de elite.

liesa
liesa
5 jaren geleden

triest dit … echt heel erg om dit mee te maken… pijn zit heel diep,, we weten al dat de machten hier achter zitten… ik hoop dat deze vrouw nu rust krijgt…wat dapper van haar…

Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

“De pedonetwerken van mijn man reikten tot in de “grootste hoogten””,

Mooi verhaal, en daar ken ik er velen van, inclusief de zogenaamde “insiders” zoals recent ook de clown Ronald Bernard………

Echter, wederom GEEN NAMEN van die zgnd “hooggeplaatsten” dus, wederom NIETS aan de hand!!

Geloof me maar gerust, de eerste de beste die ECHT klokkeluider is cq wordt en dus ook daadwerkelijk NAMEN van HOOGGEPLAATSTEN noemt die….nou ja, wat denken jullie zelf????

Of hij/zij zit in een diep gat in de grond en verdwijnt daarna voorgoed of hij noemt NET GEEN namen en wordt afgeschoten!!

En alvorens de politie, of wat daar voor door wil gaan, want voor mij zijn het niets meer dan hulpjes van de overheid om verkapte belastingen te innen in de vorm van verkeersboetes welke laatste absoluut NIETS meer met verkeersveiligheid te maken hebben, hier iets aan doet zal zo’n zaak net als bij mijnheer Dutroux net zo lang gerekt worden voor ze bij een rechter komt dat veel kroongetuigen netjes uit de weg geruimd zijn geworden en de “zaak” dus wegens onvoldoende bewijs een sepo krijgt of er is een jojo die de schuld krijgt (Dutroux) en die in principe niets met het echte pedonetwerk te maken heeft!!!
Tja, koningen keizers en admiraals die krijg je nu eenmaal niet zo snel veroordeeld voor zoiets!!
En dit zullen we nog veel meer gaan horen, huilie huilie verhaaltjes en verder niets!!

Gegroet,

Gladiator

Cas
Cas
5 jaren geleden

Gelukkig dronk hij zich dood. Uiteindelijk worden ze daar bovenin de top besmet met deze luciferische gedachten, tot het geweten gaat toe slaan en dan is het te laat en of verdwijnen ze plotseling of ze doen zichzelf wat aan.

De hel is nog te mooi voor deze gasten..

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x