BuitenlandCorona

Kijk: Arts-assistent onthult hoe er wordt gesjoemeld met de coronacijfers

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een arts-assistent uit de Amerikaanse staat Texas heeft onthuld hoe het medische establishment de coronacijfers aandikt. Miguel Escobar legde op 27 juli tijdens een bijeenkomst uit dat het aantal besmettingen en sterfgevallen kunstmatig wordt opgehoogd.

De arts-assistent, die al 15 jaar in de gezondheidszorg werkt, zei dat er ‘veel misinformatie’ rondgaat. Hij wees erop dat de coronatest is ontworpen om ervoor te zorgen dat iedereen in de coronacategorie valt, zelfs als iemand na een auto-ongeval op de spoedeisende hulp belandt. “Als ze je testen op corona, ben je gestorven aan corona, niet als gevolg van het auto-ongeluk,” zei hij.

Ze kunnen geen onderscheid maken

Escobar zei ook dat mensen met hart- en vaatziekten die een hartaanval krijgen, in het ziekenhuis worden getest. “Waar zijn ze aan gestorven? Corona.” Hij voegde toe dat het Amerikaanse CDC laboratoria onlangs opdracht heeft gegeven om te stoppen met de PCR-testen die we al anderhalf jaar gebruiken ‘omdat ze geen onderscheid kunnen maken tussen griep en corona’.

De arts-assistent sprak zich ook uit tegen mondkapjes. “Waarom zou je kinderen de hele dag de bacteriën laten inademen die uit hun mond komen? Dat is verkeerd en leidt tot meer besmettingen,” zei hij.

Weet iemand dat? Ik betwijfel het

De media schrijven vaak dat vooral ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden. Dat heeft volgens Escobar te maken met het feit dat het CDC coronagevallen anders telt sinds de uitrol van het vaccin. Als je corona hebt en gevaccineerd bent, val je niet langer in de categorie mensen die gevaccineerd zijn. “Weet iemand dat? Ik betwijfel het,” zei hij.

[Infowars]

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

“Als ze je testen op corona, ben je gestorven aan corona, niet als gevolg van het auto-ongeluk,” zei hij….

Volgens mij roepen de meesten van ons dat al minimaal 1.5 jaar…Het lijkt wel of de Rest van de Wereld continue achter alle feiten aan het aanrennen is…Straks als alle Gevaccineerden Dood zijn komen ze waarschijnlijk ineens tot de conclusie, dat het misschien toch niet zo’n héél erg goed idee was om iedereen in te spuiten met die Experimentele Gen-Therapie-Grafeenoxide-Nood-VacciNazis….

salvar
salvar
1 jaar geleden

ook wakker geworden?
een arts uit amerika waarom?
wat ik wil horen artsen uit nederland , waar zijn ze , ze moeten er zijn toch?

jan
jan
1 jaar geleden

Ja allemaal om het grote geld.
Wir haben es nicht ge wusst. Milliarden en Milliarden. Great reset.

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Tja ze hebben een doos vol leugenpleisters, de ene leugenpleister wordt afgedekt met een andere leugenpleister, nu zijn ze bezig om een nieuwe doos vol leugenpleisters te maken, want ook deze huidige leugenpleisters zijn beperkt houdbaar, want ik merk in eens dat de euforie onder de gevaccineerden om begint te slaan in terleurstelling, want ben je dubbel gevaccineerd, ben je vrij, kun naar de bioscoop en op vacantie, dat laatste gaat zelfs voor gevaccineerden een tegenvaller worden, er zijn landen die zelfs gevaccineerden niet zonder test toe willen laten of überhaupt niemand meer tie willen laten.
Het ijzerenhek zit bijna op slot….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x