CoronaBinnenland

Kartel weigert debat over ‘schokkend vaccinatienieuws’ uit Duitsland

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Eén op de 500 gevaccineerden blijkt last te hebben van significante bijwerkingen en één op de 3500 zelfs van levensgevaarlijke of dodelijke bijwerkingen. Dat blijkt uit een rapport van het Paul-Ehrlich-Institut in Duitsland.

De Duitse minister van Volksgezondheid heeft op het journaal toegegeven dat hij van het begin af aan op de hoogte was van deze risico’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Echt schokkend nieuws

“Ik vind dat het van het grootste belang is dat wij in Nederland een debat hebben hierover en dat wij ook te horen krijgen wat het ministerie op welk moment wist, zodat wij kunnen beoordelen of wij het verantwoord vinden: enerzijds op welke wijze de vaccinaties zijn gepusht en anderzijds op welke wijze de ongevaccineerden zijn gediscrimineerd en maatschappelijk zijn uitgesloten,” zei FVD-voorman Thierry Baudet dinsdag in de Kamer.

“Ik vind het echt schokkend nieuws uit Duitsland. Het is zeer aannemelijk dat dit in Nederland ook bekend was. Daar moeten we het absoluut over hebben,” voegde hij toe.

Kartel weigert debat

Baudet kreeg steun van BVNL, PVV en JA21. GroenLinks stemde tegen. “Hier worden weer allerlei dingen beweerd die niet kloppen,” zei Kamerlid Lisa Westerveld. Ook PvdA, D66, CDA, VVD en ChristenUnie wilden geen debat.

VVD-Kamerlid Judith Tielen sneerde nog: “Bij de evaluatie van het hele coronabeleid komen er nog voldoende gelegenheden voor meneer Baudet om zijn nepnieuws te verspreiden.”

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

212 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mell
Mell
1 jaar geleden

Dus de duitse minister verspreid nepnieuws? De instituten die de rapporten naar buiten brengen ook? Hoe lang willen ze dat hier volhouden terwijl de landen om ons heen door de knieën gaan.

John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Standaard feiten als “nep-nieuws” te bestempelen is niet alleen een ultra-zwaktebod … het moedigt meer mensen aan om deze arrogante WEF Kartel Partijen weg te stemmen!

autist
autist
1 jaar geleden

haha

autist
autist
1 jaar geleden

tegen dat de grote meute mee is, zetten ze allemaal goed weg in hun ondergrondse resorts en zal op het oppervlak wss een andere ramp zich voordoen

Back to top button
212
0
We lezen graag je reactie!x