Straling

Het grote gevaar van 5G. Wat de MSM je niet vertellen

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 5G-revolutie heeft ook een duistere kant. Veel mensen vragen zich af of we worden beschermd tegen de mogelijke gevaren van deze nieuwe technologie.

Er zijn vele duizenden wetenschappelijke studies en analyses gepubliceerd waaruit blijkt dat de stralingsniveaus waar we op dit moment aan worden blootgesteld al een enorme invloed op ons lichaam hebben, stelt emeritus hoogleraar Martin Pall.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

5G is volgens hem vele malen gevaarlijker dan de technologieën waar we tot op heden aan zijn blootgesteld.

Geldkraan dichtgedraaid

“Ik heb geen mobiele telefoon en ik heb geen wifi in mijn huis,” zei Pall, toevoegende dat hij waar mogelijk kabels gebruikt.

Hij merkte op dat de Amerikaanse overheid de geldkraan voor onderzoek naar de gevaren van straling heeft dichtgedraaid.

Tegelijkertijd ondersteunt de overheid wel de ontwikkeling van nieuwe draadloze technologieën.

Stelt niets voor

In de Verenigde Staten stelt het onderzoek naar de gezondheidseffecten van straling niets voor, simpelweg omdat de overheid het niet wil financieren, benadrukte Pall.

Uit studies is onder meer gebleken dat straling oxidatieve stress veroorzaakt.

Gecorrumpeerd

“Oxidatieve stress speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van vrijwel alle chronische ziektes,” zei Pall.

Volgens hem horen en lezen we hier zo weinig over in de media omdat zij zijn gecorrumpeerd door het geld van de telecomindustrie.

Bekijk de video hieronder:

[RT America]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
4 jaren geleden

De mens heeft nu eenmaal een link met Straling, de mobilofoon,de laptop ,de tabblad, de tv, enzv. bijna iedereen maakt er gebruik van, en de 5G straling komt eraan en daar word ook gewoonweg gebruik van gemaakt of het nu schadelijk of niet, het gebruik ervan blijft gewoon doorgaan of men nu ziek of eraan dood gaan, is niet leuk ,zolang men er niet door word aangetast blijft men deze belangen gretig gebruik van maken, straling wel of niet de mens gaat gewoon door met gebruik ervan, er is al genoeg schadelijkheid waar we dagelijks gebruik van maken,de uitstoot van het vliegverkeer, het gebruik van de auto, de boten die dagelijks diesel uitstoten ,de wasmachine, plastic,allemaal vervuiling die men veroorzaakt,enzv enzv.. men maakt er allemaal gebruik van, elke dag maar weer,dagelijks vallen er doden in het verkeer, roken is schadelijk toch gaat men er gewoon mee door de roker,vele ziektes heeft de mens aan zichzelf te danken,dus niet zeuren als men erdoor word getroffen, gewoon een goed begrafenis verzekering afsluiten,of de fik erin,en mooi stukje muziek erbij, want er worden weer genoeg mensen geboren die het zelfde lot ondergaan.

Bewust
Bewust
4 jaren geleden

STOP 5G .
Het is een energie-wapen tot uitroeiing van de mensheid . Echt het is een wapen ! En wij ??? we hebben er nix over te zeggen ..Het wordt je door de strot geduwd en de gemeenten moeten verplicht meewerken .
Dat is toch van de absurde ! Je betaalt je eigen ondergang . De wereld één grote magnetron , ja lekker …….
5G weg der mee !

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Onder het mom van het “gemak dient de mens” worden we stapje voor stapje in de val gelokt. Verslaving aan dat zelfde gemak doet de rest en de stappen die de cabal hier durft te maken worden steeds groter en groter, en de mens hij wordt suffer en suffer. Het werkt hetzelfde als de metaforische kikker in de pan met water die heel langzaam verhit wordt. Wij verschillen klaarblijkelijk in niets van die domme kikker.

Christgalactic
Christgalactic
4 jaren geleden

Als ik de mens in mijn leefomgeving zo aanschouw, zie ik dat de mens zelf kiest voor 5G al dan niet bewust! Hoeveel stemmen er op de Eu bijvoorbeeld, lopen dagdagelijks rond met hun smart phone? Op deze retorisch vraag is het antwoord duidelijk.
Ooit had ik iemand die bij haar thuis een “spiritueel center” vertegenwoordigd!?? Zij nodigde bij regelmaat sprekers uit. Een van die sprekers was iemand die gans de oplichterij van het bankwezen liet zien.
De “spiritueel” persoon was dus op de hoogte van dit zogenaamd bankwezen! Toen ik met mijn persoonlijk verhaal kwam aandraven ( leef in armoede) zij ze simpelweg dat ik maar harder moest gaan werken! Zeer spiritueel als je het mij vraagt!??? Ook vraagt deze persoon grote inkom voor dergelijke evenementen. Haar ogen gaan wagenwijd open als je je geldbeugel bovenhaald … de persoon beweert zelfs dat ze de brieven van Christus ontvangt via channeling, lol. Wat een spiritualiteit zeg. Ik zie meer en meer dat met deze schepping weinig aan te vangen valt. Ik kan de mens zijn ingesteldheid niet veranderen. Als je weet dat gans dat smart gedoe niet goed, waarom doe je dan je smartphone niet weg?

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x