Homepagina » Straling » Het grote gevaar van 5G. Wat de MSM je niet vertellen
Het grote gevaar van 5G. Wat de MSM je niet vertellen

Het grote gevaar van 5G. Wat de MSM je niet vertellen

De 5G-revolutie heeft ook een duistere kant. Veel mensen vragen zich af of we worden beschermd tegen de mogelijke gevaren van deze nieuwe technologie.

Er zijn vele duizenden wetenschappelijke studies en analyses gepubliceerd waaruit blijkt dat de stralingsniveaus waar we op dit moment aan worden blootgesteld al een enorme invloed op ons lichaam hebben, stelt emeritus hoogleraar Martin Pall.

5G is volgens hem vele malen gevaarlijker dan de technologieën waar we tot op heden aan zijn blootgesteld.

Geldkraan dichtgedraaid

“Ik heb geen mobiele telefoon en ik heb geen wifi in mijn huis,” zei Pall, toevoegende dat hij waar mogelijk kabels gebruikt.

Hij merkte op dat de Amerikaanse overheid de geldkraan voor onderzoek naar de gevaren van straling heeft dichtgedraaid.

Tegelijkertijd ondersteunt de overheid wel de ontwikkeling van nieuwe draadloze technologieën.

Stelt niets voor

In de Verenigde Staten stelt het onderzoek naar de gezondheidseffecten van straling niets voor, simpelweg omdat de overheid het niet wil financieren, benadrukte Pall.

Uit studies is onder meer gebleken dat straling oxidatieve stress veroorzaakt.

Gecorrumpeerd

“Oxidatieve stress speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van vrijwel alle chronische ziektes,” zei Pall.

Volgens hem horen en lezen we hier zo weinig over in de media omdat zij zijn gecorrumpeerd door het geld van de telecomindustrie.

Bekijk de video hieronder:

[RT America]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
1 jaar geleden

De mens heeft nu eenmaal een link met Straling, de mobilofoon,de laptop ,de tabblad, de tv, enzv. bijna iedereen maakt er gebruik van, en de 5G straling komt eraan en daar word ook gewoonweg gebruik van gemaakt of het nu schadelijk of niet, het gebruik ervan blijft gewoon doorgaan of men nu ziek of eraan dood gaan, is niet leuk ,zolang men er niet door word aangetast blijft men deze belangen gretig gebruik van maken, straling wel of niet de mens gaat gewoon door met gebruik ervan, er is al genoeg schadelijkheid waar we dagelijks gebruik van maken,de uitstoot van het vliegverkeer, het gebruik van de auto, de boten die dagelijks diesel uitstoten ,de wasmachine, plastic,allemaal vervuiling die men veroorzaakt,enzv enzv.. men maakt er allemaal gebruik van, elke dag maar weer,dagelijks vallen er doden in het verkeer, roken is schadelijk toch gaat men er gewoon mee door de roker,vele ziektes heeft de mens aan zichzelf te danken,dus niet zeuren als men erdoor word getroffen, gewoon een goed begrafenis verzekering afsluiten,of de fik erin,en mooi stukje muziek erbij, want er worden weer genoeg mensen geboren die het zelfde lot ondergaan.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  rob
1 jaar geleden

@rob

Beste, ik denk dat je het verder goed bedoelt, maar wat is er toch voor een soort van hetze gaande tegen rokers?

Dat mensen worden gewezen op het -eventuele- gevaar van roken daar is niets mis mee, maar de constante anti-rook acties en commentaren is toch werkelijk bijna niet meer te verdragen.

Er zijn zoveel zaken in het leven waarmee men zich in gevaar brengt of de gezondheid mee kan schaden zelfs dat van anderen, maar deze krijgen nimmer zoveel aandacht als het roken. Kijk alleen eens naar de gifstoffen in het drinkwater en voedsel die we dagelijks min of meer verplicht consumeren, maar waar weinig aandacht naar uitgaat. Dan is het toch veel eenvoudiger om met een vinger op de roker te wijzen. Persoonlijk vind ik dit afleiden van veel andere schadelijke zaken..

Mensen zeuren tegenwoordig veel over rokers en de rook van ze, maar is in het geheel wel heel erg doorgeschoten.

Ben overigens geen roker en stoor mij in het geheel niet aan het (mee)roken. Wel heb ik een persoonlijke voorkeur wat tabaksoorten betreft en is bijv. zware tabak(srook) niet mijn favoriet, die mag men wat mij betreft buiten roken, omdat dagen nadien de zware tabak nog binnen te ruiken is.

elisabethje
elisabethje
Reactie op  rob
1 jaar geleden

Je hebt gelijk Rob, de gemiddelde mens doet er gewoon aan mee, ongeacht de gevolgen die eruit voortkomen. Als mensen zouden stoppen die rotzooi te kopen, dan houdt het op. Maar blijkbaar heeft de gemiddelde mens niet het verstand dit in te zien, het is makkelijker de schuld op iets anders te steken en niet naar jezelf te kijken 🙂

weg met ons
weg met ons
Reactie op  elisabethje
1 jaar geleden

@elisabethje

Laat jij je zo de mond snoeren en wil jij dat anderen de mond ook gesnoerd worden? Dan zou ik zeggen: “Stop de linkse indoctrinatie en stop met domweg de emotie de boventoon laten voeren en mainstream papagaaien”…..Jij bent anders en bijzonder, anders reageerde je hier niet, dus denk na!

Het gaat niet om anderen te vertellen wat ze wel of niet zijn, het gaat over het vergroten en kweken van een hogere bewustzijn, zonder betutteling, wel te verstaan.

Bewust
Bewust
1 jaar geleden

STOP 5G .
Het is een energie-wapen tot uitroeiing van de mensheid . Echt het is een wapen ! En wij ??? we hebben er nix over te zeggen ..Het wordt je door de strot geduwd en de gemeenten moeten verplicht meewerken .
Dat is toch van de absurde ! Je betaalt je eigen ondergang . De wereld één grote magnetron , ja lekker …….
5G weg der mee !

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Onder het mom van het “gemak dient de mens” worden we stapje voor stapje in de val gelokt. Verslaving aan dat zelfde gemak doet de rest en de stappen die de cabal hier durft te maken worden steeds groter en groter, en de mens hij wordt suffer en suffer. Het werkt hetzelfde als de metaforische kikker in de pan met water die heel langzaam verhit wordt. Wij verschillen klaarblijkelijk in niets van die domme kikker.

Christgalactic
Christgalactic
1 jaar geleden

Als ik de mens in mijn leefomgeving zo aanschouw, zie ik dat de mens zelf kiest voor 5G al dan niet bewust! Hoeveel stemmen er op de Eu bijvoorbeeld, lopen dagdagelijks rond met hun smart phone? Op deze retorisch vraag is het antwoord duidelijk.
Ooit had ik iemand die bij haar thuis een “spiritueel center” vertegenwoordigd!?? Zij nodigde bij regelmaat sprekers uit. Een van die sprekers was iemand die gans de oplichterij van het bankwezen liet zien.
De “spiritueel” persoon was dus op de hoogte van dit zogenaamd bankwezen! Toen ik met mijn persoonlijk verhaal kwam aandraven ( leef in armoede) zij ze simpelweg dat ik maar harder moest gaan werken! Zeer spiritueel als je het mij vraagt!??? Ook vraagt deze persoon grote inkom voor dergelijke evenementen. Haar ogen gaan wagenwijd open als je je geldbeugel bovenhaald … de persoon beweert zelfs dat ze de brieven van Christus ontvangt via channeling, lol. Wat een spiritualiteit zeg. Ik zie meer en meer dat met deze schepping weinig aan te vangen valt. Ik kan de mens zijn ingesteldheid niet veranderen. Als je weet dat gans dat smart gedoe niet goed, waarom doe je dan je smartphone niet weg?

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

De kans is er dat door deze straling kinderen sneller gaan groeien en de natuurlijke goede bacteriën op hun huid zullen sterven. Wat je dan kunt krijgen zijn dan kneuzen van kinderen.

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

De politici nemen het zekere voor het onzekere?……”Maar netwerken moeten ook niet te streng beknot worden; dan is het lastig dekking te bieden. Dat is bijvoorbeeld in Brussel het geval, waar de normen zo scherp zijn dat 5G-testen volgens de telecomsector niet meer mogelijk zijn”….

x

Check Also

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

arts

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x