Mens en DierCorona

‘De Jonge wil coronamaatregelen vasthouden en zo alle 18-plussers richting vaccinatie pushen’

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor 1 september moeten alle 18-plussers die dat willen volledig zijn gevaccineerd, zei zorgminister Hugo de Jonge in het tv-programma WNL op Zondag. Het krijgen van een tweede prik van Pfizer, Moderna of AstraZeneca is volgens hem ‘heel belangrijk’ vanwege de mutaties. De verwachting is dat iedereen halverwege juli de eerste prik heeft gehad.

De Jonge zei dat het een ‘heel reëel perspectief’ is dat Nederland van de meeste maatregelen af kan zijn voordat het nieuwe school- en studiejaar begint. “Dat betekent dat we echt klaar moeten kunnen zijn met de hele vaccinatiecampagne.”

Als we dan inderdaad allemaal gevaccineerd zijn, dan lukt het ook echt om die maatregelen los te laten en dan kunnen we er ook echt gerust op zijn dat dat ons geen vierde golf oplevert, aldus de minister. Hij waarschuwde voor ‘onvoorzichtig gedrag’ van mensen die niet volledig gevaccineerd zijn.

Opmerkelijk

Terwijl de maatregelen dus nog tot september van kracht blijven, wordt ondertussen de capaciteit op de IC’s teruggebracht naar 1350 bedden. Dit is opmerkelijk, aangezien maatregelen zoals de anderhalvemeterregel waren gekoppeld aan het aantal IC-opnames. Ook worden steeds meer corona-afdelingen gesloten, terwijl IC-baas Diederik Gommers onlangs nog waarschuwde voor code zwart.

Kamerlid Fleur Agema wijst erop dat het RIVM in augustus nul opnames verwacht. “Toch wil De Jonge de maatregelen vasthouden tot 1 september en zo alle 18-plussers richting vaccinatie pushen. Ook door de testverplichting voor leuke dingen doen,” schrijft ze.

4.3 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
levitas
levitas
1 jaar geleden

afserveren al deze criminelen zoals deze jonge en consorten.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Covid is het middel en fascisme is het doel. Voor het tribunaal met deze oorlogsmisdadiger. En graag ook jury rechtspraak.

R W
R W
1 jaar geleden

De diepste kerker in met die machtswellusteling! En zijn vrouw en kinderen erbij!

Nijntje
Nijntje
1 jaar geleden

Hugo snapt nog steeds niet dat hij meedoet aan genocide. Code van Neurenberg zal ook hem gaan treffen. De waarheid komt steeds sneller en is niet te stoppen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

148
0
We lezen graag je reactie!x