Mens en DierCorona

‘De Jonge wil coronamaatregelen vasthouden en zo alle 18-plussers richting vaccinatie pushen’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor 1 september moeten alle 18-plussers die dat willen volledig zijn gevaccineerd, zei zorgminister Hugo de Jonge in het tv-programma WNL op Zondag. Het krijgen van een tweede prik van Pfizer, Moderna of AstraZeneca is volgens hem ‘heel belangrijk’ vanwege de mutaties. De verwachting is dat iedereen halverwege juli de eerste prik heeft gehad.

De Jonge zei dat het een ‘heel reëel perspectief’ is dat Nederland van de meeste maatregelen af kan zijn voordat het nieuwe school- en studiejaar begint. “Dat betekent dat we echt klaar moeten kunnen zijn met de hele vaccinatiecampagne.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Als we dan inderdaad allemaal gevaccineerd zijn, dan lukt het ook echt om die maatregelen los te laten en dan kunnen we er ook echt gerust op zijn dat dat ons geen vierde golf oplevert, aldus de minister. Hij waarschuwde voor ‘onvoorzichtig gedrag’ van mensen die niet volledig gevaccineerd zijn.

Opmerkelijk

Terwijl de maatregelen dus nog tot september van kracht blijven, wordt ondertussen de capaciteit op de IC’s teruggebracht naar 1350 bedden. Dit is opmerkelijk, aangezien maatregelen zoals de anderhalvemeterregel waren gekoppeld aan het aantal IC-opnames. Ook worden steeds meer corona-afdelingen gesloten, terwijl IC-baas Diederik Gommers onlangs nog waarschuwde voor code zwart.

Kamerlid Fleur Agema wijst erop dat het RIVM in augustus nul opnames verwacht. “Toch wil De Jonge de maatregelen vasthouden tot 1 september en zo alle 18-plussers richting vaccinatie pushen. Ook door de testverplichting voor leuke dingen doen,” schrijft ze.

4.3 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
levitas
levitas
2 jaren geleden

afserveren al deze criminelen zoals deze jonge en consorten.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Covid is het middel en fascisme is het doel. Voor het tribunaal met deze oorlogsmisdadiger. En graag ook jury rechtspraak.

R W
R W
2 jaren geleden

De diepste kerker in met die machtswellusteling! En zijn vrouw en kinderen erbij!

Nijntje
Nijntje
2 jaren geleden

Hugo snapt nog steeds niet dat hij meedoet aan genocide. Code van Neurenberg zal ook hem gaan treffen. De waarheid komt steeds sneller en is niet te stoppen.

Back to top button
148
0
We lezen graag je reactie!x