Buitenland

‘Compleet genegeerd’ door de media: ‘1 miljoen betogers’ overspoelen Londen voor vrijheidsmars

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Londen was gisteren een gigantische menigte op de been om te protesteren tegen het coronabeleid. Honderdduizenden mensen liepen door de straten van de Britse hoofdstad. Sommige schattingen gaan uit van een miljoen betogers.

In de media was er nauwelijks aandacht voor de massabetoging. Bij de BBC en Sky bleef het stil en ITV had het over ‘honderden’ betogers die deelnamen aan ‘een anti-coronavaccindemonstratie’. “Dat de media het nieuws over de massademonstraties van de afgelopen weken in Londen compleet negeren, zegt echt alles. De media zijn het virus,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


Politicus David Kurten, voorheen verbonden aan de UK Independence Party, schatte dat de demonstratie nog groter was dan de vorige. “We zijn allemaal buiten, gewone mensen, we dragen geen mondkapjes, nemen geen vaccins en eisen dat de overheid ons onze burgerlijke vrijheden teruggeeft die zij nooit had mogen afnemen,” zei hij.

Steeds meer landen

In steeds meer landen worden regelmatig coronademonstraties georganiseerd. Mensen hekelen het zwabberende overheidsbeleid: we moesten korte tijd in lockdown om ‘de curve af te vlakken’ zodat de zorg niet overbelast zou raken, maar vervolgens werden er steeds weer nieuwe redenen bedacht om de lockdown te kunnen verlengen.

Zo waarschuwde de Britse premier Boris Johnson onlangs dat de beloofde versoepelingen mogelijk uitgesteld worden als gevolg van de ‘Indiase variant’.


[RT, Daily Expose]

4.6 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Genoeg.
Genoeg.
2 jaren geleden

De media? Wie en wat is de media? Een corrupte bende met alleen maar nieuws dat in eigen straatje past. Compleet negeren en alle abonnementen opzeggen.
Eens zien hoe snel ze weer met beide benen op de grond staan. Ook strafrechterlijk mogen ze niet gespaard blijven.

Eric
Eric
2 jaren geleden

Natuurlijk,dit moet genegeerd worden. De schapen mogen niet wakker gemaakt worden. Dit is al ruim een jaar aan de gang. Net de gele hesjes in Frankrijk ging het ook zo.

Frans
Frans
2 jaren geleden

Fan-fuckin-tastisch!!!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Geweldig. Er staan steeds meer mensen op. En zo moet het ook. Het geeft zoveel moed, als je kijkt naar die mensenmenigte. Dit gaat voor dat zootje criminelen helemaal verkeerd uitpakken. En dat is maar goed ook! Er is altijd al gezegd, dat het onmogelijk is om tienduizenden, miljoenen mensen zomaar even alle vrijheid af te pakken. Daar komt dat geteisem niet mee weg. Jammer voor diegenen die al braaf hun prikje hebben gehaald, maar er gloort licht aan het eind van de donkere tunnel. En de MSM kan dit natuurlijk bagatelliseren en negeren zoveel zij willen…. gelukkig weten steeds meer mensen de alternatieve sites te vinden.
Gistermiddag was er ook een prachtige happening in de binnenstad van Hoorn: Danser Encore met een Flashmob. Muziek, zang en dans. De sfeer was geweldig. En a.s. woensdagavond weer een fakkeltocht, waarbij ook Hart voor Vrijheid en andere groepen aanwezig zullen zijn. Het wordt groter en groter.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x