Homepagina » Buitenland » ‘Compleet genegeerd’ door de media: ‘1 miljoen betogers’ overspoelen Londen voor vrijheidsmars
media
Foto: Coronademonstratie in Londen (Callum Darragh CC0)

‘Compleet genegeerd’ door de media: ‘1 miljoen betogers’ overspoelen Londen voor vrijheidsmars

In Londen was gisteren een gigantische menigte op de been om te protesteren tegen het coronabeleid. Honderdduizenden mensen liepen door de straten van de Britse hoofdstad. Sommige schattingen gaan uit van een miljoen betogers.

In de media was er nauwelijks aandacht voor de massabetoging. Bij de BBC en Sky bleef het stil en ITV had het over ‘honderden’ betogers die deelnamen aan ‘een anti-coronavaccindemonstratie’. “Dat de media het nieuws over de massademonstraties van de afgelopen weken in Londen compleet negeren, zegt echt alles. De media zijn het virus,” schrijft journalist Annelies Strikkers.


Politicus David Kurten, voorheen verbonden aan de UK Independence Party, schatte dat de demonstratie nog groter was dan de vorige. “We zijn allemaal buiten, gewone mensen, we dragen geen mondkapjes, nemen geen vaccins en eisen dat de overheid ons onze burgerlijke vrijheden teruggeeft die zij nooit had mogen afnemen,” zei hij.

Steeds meer landen

In steeds meer landen worden regelmatig coronademonstraties georganiseerd. Mensen hekelen het zwabberende overheidsbeleid: we moesten korte tijd in lockdown om ‘de curve af te vlakken’ zodat de zorg niet overbelast zou raken, maar vervolgens werden er steeds weer nieuwe redenen bedacht om de lockdown te kunnen verlengen.

Zo waarschuwde de Britse premier Boris Johnson onlangs dat de beloofde versoepelingen mogelijk uitgesteld worden als gevolg van de ‘Indiase variant’.


[RT, Daily Expose]

4.6 79 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Genoeg.
Genoeg.
5 maanden geleden

De media? Wie en wat is de media? Een corrupte bende met alleen maar nieuws dat in eigen straatje past. Compleet negeren en alle abonnementen opzeggen.
Eens zien hoe snel ze weer met beide benen op de grond staan. Ook strafrechterlijk mogen ze niet gespaard blijven.

Eric
Eric
5 maanden geleden

Natuurlijk,dit moet genegeerd worden. De schapen mogen niet wakker gemaakt worden. Dit is al ruim een jaar aan de gang. Net de gele hesjes in Frankrijk ging het ook zo.

Frans
Frans
5 maanden geleden

Fan-fuckin-tastisch!!!

Annette
Annette
5 maanden geleden

Geweldig. Er staan steeds meer mensen op. En zo moet het ook. Het geeft zoveel moed, als je kijkt naar die mensenmenigte. Dit gaat voor dat zootje criminelen helemaal verkeerd uitpakken. En dat is maar goed ook! Er is altijd al gezegd, dat het onmogelijk is om tienduizenden, miljoenen mensen zomaar even alle vrijheid af te pakken. Daar komt dat geteisem niet mee weg. Jammer voor diegenen die al braaf hun prikje hebben gehaald, maar er gloort licht aan het eind van de donkere tunnel. En de MSM kan dit natuurlijk bagatelliseren en negeren zoveel zij willen…. gelukkig weten steeds meer mensen de alternatieve sites te vinden.
Gistermiddag was er ook een prachtige happening in de binnenstad van Hoorn: Danser Encore met een Flashmob. Muziek, zang en dans. De sfeer was geweldig. En a.s. woensdagavond weer een fakkeltocht, waarbij ook Hart voor Vrijheid en andere groepen aanwezig zullen zijn. Het wordt groter en groter.

x

Check Also

verpleeghuizen

Sterftecijfer in verpleeghuizen weer net zo hoog als vóór vaccinaties: ‘Stop met die injecties!’

In de verpleeghuizen is het percentage coronadoden ...

grond

PVV-senator somt grondwetschendingen op: ‘De constitutie is onder dit kabinet een vod geworden’

Minister Hugo de Jonge is bij de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x