Binnenland

Briljante pitch over toekomstbeeld 2035: politbureau NPO afgeschaft en Gates in de cel

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Denkend aan Holland zie ik brede uiterwaarden met betrouwbare kerncentrales staan, zie ik vogels zonder windmolens die vrij hun weg kunnen gaan, zie ik onbezorgde energiegebruikers met ’s winters gewoon weer de kachel aan.

Zo begint Gert Reedijk, psycholoog en dichter, zijn pitch van 3 minuten voor het PitchTalks-project, een initiatief van Max von Kreyfelt (voorheen Café Weltschmerz). Het doel van de pitches is om in 3 minuten met de rest van Nederland visies of dromen te delen over de toekomst, met als referentiepunt 2035.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Denkend aan Holland hoor ik weermannen niet over klimaatrampen vertellen, maar gewoon weer het weer van morgen voorspellen, hoeft CO2-vrees ons niet te kwellen en zijn snelwegen zonder blokkades of rellen, gaat Reedijk verder.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Politbureau NPO lang en breed afgeschaft

“Denkend aan Holland verloren de klimaattop-profeten hun jubelklank, staan hun privéjets aan de grond met een lege kerosinetank en zijzelf deemoedig in rij bij de voedselbank.”

“Denkend aan Holland kunnen androgyne demigirls en neutrals op GGZ-hulp wachten, hebben wij niet meer 32 soorten geslachten en kunnen vrouwelijke atleten weer een podiumplaats verwachten.”

“Denkend aan Holland zijn gekochte journalisten naar het gevang gebracht, is politbureau NPO lang en breed afgeschaft en is de pers weer de luis in de pels van de macht.”

Niet van BlackRock, maar gewoon weer van ons

“Denkend aan Holland is die fabel van die vleermuis in Wuhan doorgeprikt, zijn biowapens een nummer 1-delict en hebben Bill Gates en Fauci zich in hun celstraf geschikt, en weten we dat de WHO ons nooit meer kunstjes flikt.”

“Denkend aan Holland betaal je bij de bakker en slager met crypto coins, kregen central bank digital currency-bankiers allen de bons en is het land niet van BlackRock, maar gewoon weer van ons.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 176 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arno
Arno
3 maanden geleden

Chapeau!!

Bijou
Bijou
3 maanden geleden

Heerlijk! Zo moet t zijn!

johan den haag
johan den haag
3 maanden geleden

ÉÉN WOORD :

Fantastisch!!!!

de leugen regeert
de leugen regeert
3 maanden geleden

Een droom over een goed leven zonder Bill Gates ,Faucie en Black Rock en Weer mannen die iedere dag het weer voorspellen en niet mensen bang maken met allerlij rampen

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x