Buitenland

‘Antifa infiltreerde Trump-betogers die Capitool bestormden’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Trump-aanhangers zeggen dat leden van Antifa zijn geïnfiltreerd in de groep betogers die woensdag het Amerikaanse Capitool bestormde. Een gepensioneerde legerofficier zei tegen The Washington Times dat de firma XRVision, die software voor gezichtsherkenning ontwikkelt, twee leden van Antifa uit Philadelphia in de Senaat heeft gespot. De bron heeft de beelden naar de krant gestuurd.

Eén van de leden heeft een tattoo die erop wijst dat hij een Stalin-sympathisant is. De beweging streeft anarchie na door middel van geweld en wil het hedendaagse Amerika veranderen in een Stalinistische staat.

Black Lives Matter

XRVision heeft ook een andere man geïdentificeerd die eerder in het westen van het land deelnam aan klimaat- en Black Lives Matter-betogingen. Het is niet bekend of deze man ook connecties heeft met Antifa.

De beweging is ontstaan in Portland in de staat Oregon. De burgemeester zei deze week dat ‘Antifa de stad probeert te vernietigen’ en riep op tot hardere politiemaatregelen. De groep is losjes georganiseerd en stuurt strijders geregeld naar andere steden.

[Washington Times]

4.6 35 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
freddy
freddy
2 jaren geleden

Rusland krijgt, zoals meestal, weer schuld!

Mars
Mars
2 jaren geleden

Dat is 100% opgezet om de schuld in Trump zijn schoenen te schuiven. Echt misselijk van te worden

TaoTruth
TaoTruth
2 jaren geleden

Klopt, waaronder die ontblootte clown met die vikinghoorns op zijn hoofd: die was al gespot bij eerdere Antifa bijeenkomsten, in exact dezelfde outfit en belangrijker, met dezelfde tatoeages. Soros heeft zijn zaakjes weer goed geregeld: de bakstenen en propaanflessen stonden alweer klaar van tevoren in DC. En de schaapjes sliepen weer lekker door.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

En waar zijn de foto’s?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x