BuitenlandCorona

Gentherapie-experts ontdekken onzuiverheden in coronavaccin AstraZeneca

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verrassend en angstaanjagend tegelijk: onderzoekers van de Universiteit van Ulm in Duitsland hebben in het vaccin van AstraZeneca onzuiverheden ontdekt. Ze kunnen nog geen antwoord geven op de vraag of de werkzaamheid van het vaccin hierdoor beïnvloed wordt en of er een verband is met de bijwerkingen.

Twee derde van de inhoud van het AstraZeneca-vaccin bleek te bestaan uit stoffen die er niet in horen te zitten. Het gaat daarbij om menselijke en virale eiwitten, stoffen die nodig zijn voor de productie, maar die uit het eindproduct verwijderd hadden moeten worden. Het eiwitgehalte per vaccindosis lag duidelijk boven de theoretisch te verwachten hoeveelheid.

Geen enkele feedback

Wat deze stoffen bij mensen aanrichten, is niet bekend. Onderzoeker Stefan Kochanek, die aan het hoofd staat van de afdeling gentherapie van het universitair medisch centrum Ulm, zei tegen omroep SWR dat hij niets kon zeggen over een eventuele link met trombose. Maar, zo voegde hij eraan toe, een link met trombose kan ook niet worden uitgesloten.

Kochanek stuurde zijn onderzoeksresultaten naar de autoriteiten, het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit. Hij kreeg geen enkele feedback.

Fabriek stilgelegd

Afgelopen maand werd een fabriek stilgelegd waar coronavaccins worden gemaakt. In de fabriek werden ingrediënten van AstraZeneca en Janssen met elkaar vermengd en ook was de hygiëne ver onder de maat, waardoor vaccins mogelijk zijn vervuild.

4.6 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

HET bewijs dat het vanaf het begin een grote rotzooi is geweest. In plaats van eerst op een gedegen en verantwoorde wijze een “vaccin” te produceren, iets in elkaar rommelen om op korte of langere termijn de grootst mogelijke schade aan te richten. Alsof het zo afgesproken is. Ik denk zelf dat de beleidsmakers veel liever hadden gehad, dat er niet zoveel bijwerkingen in eerste instantie waren opgetreden. Dit was vast niet “part of the plan”. Dat hier in Europa het EMA zo razendsnel toestemming heeft gegeven is natuurlijk een grote schande. Dat heeft niets te maken met verantwoordelijk onderzoek of een “vaccin” een goede optie is. Het was sowieso niet nodig geweest, aangezien er genoeg prima alternatieven waren.
Die fabriek die tijdelijk moest stoppen met het maken van die “vaccins” ligt trouwens in de Verenigde Staten, waar ze dan schijnbaar toch nog iets meer de vinger aan de pols houden. Het heeft er in ieder geval wel voor gezorgd, dat de snelheid om iedereen in te spuiten vertraging heeft opgelopen.
In ieder geval chanteert Hugo de Jonge ons nu met zijn mededeling, dat wij ons ALLEMAAL, inclusief de jongeren, moeten laten prikken… anders begint dat hele slechte circus van voren af aan.
Het is zaak dat alle volhouders niet zullen zwichten voor deze chantagetechnieken.

Eric
Eric
1 jaar geleden

Bij de eerste charge in het productieproces heb je verontreiniging in het begin. Ze willen niks “weggooien”. Er wordt wat afgetapt totdat het product schoon is.Het afgetapte wordt hergebruikt in de volgende charge enz enz. Die fabrieken draaien 24-7 dus na een paar charges met herverwerking is het product helemaal schoon. Het kan natuurlijk zijn dat het product niet goed gemengd is. Dan zou je ook zoiets kunnen krijgen wat dat onderzoek heeft uitgewezen.
Blijft natuurlijk toch te vraag over dubieuze ingrediënten.

Tungsten
Tungsten
1 jaar geleden

De onzuiverheid is het BastaZeneca Vaccin
Inleveren bij het chemisch afval die zooi pleur toch op man!
Sprak deze trotse antivaxxer van het zuiverste bloed. ?

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Dat is nog al wat, is dit niet gewoon een vorm van moord met voorbedachte raden.?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x