Binnenland

In dit Amersfoortse verzorgingstehuis zijn al 10 mensen overleden

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op zaterdag 30 januari werd de eerste bewoner van het Amersfoortse Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis, waar mensen met dementie wonen, geprikt. Een aantal dagen later deed zich in het verzorgingstehuis een grote uitbraak voor. Van de 106 bewoners waren er 70 positief getest. Sommige bewoners waren ernstig ziek.

De uitbraak begon vorige week en heeft zich inmiddels in rap tempo verspreid. “De eerste besmettingen werden enkele dagen na de eerste ronde van de vaccinaties geconstateerd. Vorige week liep het aantal besmettingen snel op,” zei een woordvoerder, die toevoegde dat ‘de bron van de besmetting niet te achterhalen is’.

Binnenkort de tweede dosis

De bewoners van het Amersfoortse tehuis kregen het vaccin van Pfizer en BioNTech. Binnenkort krijgen ze hun tweede dosis. Woensdag meldde RTV Utrecht dat sinds de corona-uitbraak in het verzorgingstehuis al 10 bewoners zijn overleden. Volgens de overkoepelende zorgorganisatie Beweging 3.0 ‘is het lastig te zeggen of mensen door corona zijn komen te overlijden’.

De zorginstelling zegt ‘geen mededelingen te doen over individuele gevallen’, maar geeft wel aan dat bewoners vaak ook ‘met andere medische problemen te maken hebben’.

Advocaat Aldert Nijhuis schrijft:

4.8 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

Moord met voorbedachte rade. PUNT!
Sterkte aan alle nabestaanden.

Maria
Maria
1 jaar geleden

En iedereen houdt zijn kaken stijf op elkaar!!
Lafaards!!! ???

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Schokkend rapport van de Britse regering: experimentele MRNA-injecties veroorzaakten 1716 gevallen van oogaandoeningen en lieten 22 mensen blind !!

Andre
Andre
1 jaar geleden

Tijd om het corona tribunaal op te zetten. Hugo de Jonge als eerste.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x