Straling

De ontdekking van de Schumann-resonantie (video)

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo’n twee miljard jaar geleden ontstond er leven op onze planeet. Een planeet met een natuurlijke frequentie. Terwijl het leven evolueerde, stemde het zich af op deze frequentie.

Tegen de tijd dat de mens op aarde verscheen werd een buitengewone relatie verbroken. Een relatie die de wetenschap nog maar net leert begrijpen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Uit onderzoek blijkt dat blootstelling aan deze frequentie voor ons van essentieel belang is. De frequentie beheerst onze mentale en fysieke gezondheid, synchroniseert onze circadiaanse ritmes, helpt ons immuunsysteem en versterkt ons gevoel van welbehagen.

We worden niet alleen omringd door natuurlijke frequenties, ons lichaam zit er ook vol mee. Onze cellen communiceren met behulp van elektromagnetische frequenties, ons brein zendt een constante stroom van frequenties uit en ons DNA geeft instructies door middel van frequentiegolven.

Het kostte miljarden jaren om dit kwetsbare evenwicht te perfectioneren. In slechts 25 jaar tijd is de harmonie echter drastisch verstoord. Overal om ons heen zijn draadloze apparaten.

Voor het blote oog is er niets met de aarde aan de hand, maar op celniveau vindt een grote verandering plaats, die we nog maar net beginnen te zien en te voelen.

Bron: Earthbreathing.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yes
Yes
11 jaren geleden

Any fact based evidence? Of is het weer een dikke duimverhaal?

John
John
11 jaren geleden

[quote name=”Yes”]Any fact based evidence? Of is het weer een dikke duimverhaal?[/quote]

Tekst op youtube:

(Full Film) RESONANCE ➜ This James Russell film is a Sensational Eye Opening Documentary that examines 60 years of scientific research!

Laat me even weten wat je er van vind.

Trix
Trix
11 jaren geleden

Ik heb de docu bekeken en het geeft wel wat licht aan alles waar wij nu in leven. Als het aan mij licht gooien we wifi, UMTS en de magnetron de deur uit. Kijken of dat het verschil maakt. Ik moet wel zeggen ik ben 3 weken in oostenrijk geweest waar geen bereik was. En bijna geen mensen. Ik voelde me daar anders dan hier. Meer open, meer 1 met de natuur. geen stress en minder hoofdpijn. Zou het kunnen dat dit ermee te maken heeft?

Eden
Eden
11 jaren geleden

Mooie documentaire 🙂 Zeker aan te raden om aan “Smart Phone Junkies” door te sturen 🙂

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x