Buitenland

Sleepy Hollow in Kazachstan: Inwoners Kalachi slapen dagen achter elkaar

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is erg mysterieus: inwoners van het dorpje Kalachi in Kazachstan zijn ten prooi gevallen aan een onbekende slaapziekte. Sommigen slapen drie tot vier dagen achter elkaar. “Ik kon me niet meer bewegen,” zei één van hen.

Artsen staan al jaren voor een raadsel. Naar schatting 14 procent van de 600 inwoners heeft de aandoening. Sommige mensen zijn bang dat ze niet meer wakker zullen worden. Afgelopen zomer werden 60 dorpsbewoners die aan de ziekte lijden opgenomen in het ziekenhuis. Ze voelden zich duizelig, konden moeilijk rechtop staan en hallucineerden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Doktoren hebben al wel uitgesloten dat virussen of bacteriën verantwoordelijk zijn voor de aandoening. Wetenschappers hebben tot dusver geen chemicaliën in de bodem of het water gevonden die de slaapziekte zouden kunnen veroorzaken.

Veel lokale bewoners menen dat de oorzaak kan worden gevonden in de nabijgelegen uranniummijnen uit de Sovjettijd. Er zijn echter ook mijnwerkers die niet zijn getroffen door de ziekte. Een filmploeg van Russia Today stelde vast dat de stralingsdoses in het gebied 16 keer hoger zijn dan normaal. Anderen beweren dat in de omgeving van het dorp chemisch afval ligt opgeslagen.

De mensen die aan de ziekte lijden, zijn gediagnosticeerd met encefalopathie, een ziekte van de hersenen zonder dat daar een specifieke oorzaak mee bedoeld wordt. Bij velen van hen hoopt zich vocht op in de hersenen.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
9 jaren geleden

O Mens! O mens! Geef acht!
Een diepe droom had me in zijn macht;
Ik sliep, ik sliep zo diep.
Wat dacht die diepe middernacht?
De wereld – diep – smacht.
Want dieper dan de dag ooit dacht,
Is haar pijn –
Pijn die smeekt: Verdwijn!
Maar levensvreugd –
Dieper dan de diepste zielepijn –
Wil eeuwigheid,
Wil diepe, diep eeuwigheid.

Wim
Wim
9 jaren geleden

Ik denk, als de aarde naar het westen begint te draaien, dan begint het dichts bij de Noordpool. Het is omschakkeling.

gijs
gijs
9 jaren geleden

ik kan ook wel een paar dagen slapen,ben al moe als ik er aan denk

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Ik denk ook dat het met verandering van de kosmos te maken heeft. Trillingen/golven die slaap veroorzaken. bv. De toon/trilling van een slaapliedje. Maar het kan ook door de mens zelf gecreëerd zijn. Haarp/satellieten/wifi enz. Komen we weer uit bij de doos van Pandora. Kennis over natuur is macht. Zullen we over een tijdje bewust allemaal in slaap gebracht worden en waarom? Slaapziekte komt ook hier al voor. Stel het is waar dat men men de zon blokt.(chemtrails) Dan worden we ziek(verkouden door vitamine d gebrek, dat verklaart de vocht) en slaperigheid. In mij omgeving zijn er steeds meer mensen, die een chronische verkoudheid hebben.(tieners) Vitamine d gebrek hebben, waaruit weer allerlei ziekte ontstaan. Reuma, dementie op vroege leeftijd, kanker, chronische vermoeidheid enz. Zo ruim je mensen wel onzichtbaar op.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x