Homepagina » Buitenaards » Reporter Sky News abrupt onderbroken om ‘buitenaards interview’ Medvedev
Reporter Sky News abrupt onderbroken om 'buitenaards interview' Medvedev

Reporter Sky News abrupt onderbroken om ‘buitenaards interview’ Medvedev

In 2010 werd toenmalig president Dmitri Medvedev gevraagd een onderzoek in te stellen naar uitspraken die tijdens een televisie-interview waren gedaan door de president van een Russische autonome republiek.

Kirsan Iljoemzjinov, oud-president van Kalmukkië, beweerde dat hij aan boord van een ruimteschip een ontmoeting had met buitenaardse wezens.

Toen Medvedev, inmiddels premier van Rusland, afgelopen vrijdag na een televisie-uitzending achter de schermen werd geïnterviewd merkte hij op dat iedere Russische president een speciale map krijgt met geheime documenten over buitenaardsen.

Reuters

Het dossier bevat onder meer informatie over buitenaardsen die de aarde hebben bezocht, aldus een bloedserieuze Medvedev. Hij voegde toe dat er buitenaardsen onder ons zijn, maar wilde niet vertellen hoeveel.

Het gesprek achter de schermen werd door geen van de aanwezige televisiestations uitgezonden, maar de beelden zijn wel overhandigd aan persbureau Reuters en vertoond op YouTube.

Volgens Reuters had de Russische premier niet in de gaten dat de microfoons nog aanstonden, hoewel dat nergens uit blijkt. Ook koos het persbureau ervoor om Medvedev belachelijk te maken en bood het alleen ruimte voor negatieve geluiden.

Sky News

In onderstaande video geeft een buitenlandverslaggever van Sky News tekst en uitleg bij de opmerkelijke uitspraken van Medvedev.

Hij wordt echter abrupt onderbroken door de nieuwslezeres. Ze schakelt vervolgens over naar een reporter die verslag doet van de recente ontwikkelingen rondom de Britse prinses Kate.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Philip van der Zee schreef:

  Ja, dat is wel weer heel apart hoe dat bericht ineens afgebroken wordt voor een belachelijk onbelangrijk bericht, ( lijkt mij nou net heel erg belangrijk…)

  0 likes
 • Carpa schreef:

  Plain to see… ze hadden er net zo goed audio van een vloekend persoon van de regiekamer bij kunnen doen, lol!
  En dit terwijl NASA het Darwinistische model blijft volgen om informatie te geven…of toch weer niet…of toch?
  Ik denk dat ze nu vooral centen nodig hebben en de massa nog wat in ‘spanning’ (not!) willen houden zodat het geloofwaardig overkomt dat ruimtegedoe van hen…
  Ben benieuwd hoe snel ‘t nieuws de wereld zal rond gaan en ook de reguliere media niet anders meer zullen kunnen dan daarover verlsag te doen.

  0 likes
 • joop schreef:

  zoveelste afleiding, whatever.
  staat iig gewoon op gluetube:
  http://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  De doofpot wil men in stand houden, om massa hysterie te voorkomen onder de kerkgangers, zodat zij slaafs hun dingen doen, die de 1% van de rijken der aarde graag willen.Zij willen Koning zijn, Wij moeten hun slaven zijn.Tenminste dat denkt de 1% nu nog.MAAR NIET LANG MEER!!!Rusland wil ook graag een ROSWELL gehuld in geheimzinnigheid, zodat op het internet de mensen maf gedraaid worden met complottheorieën,en hen bij de waarheid vandaan houdt.Jammer dat dit geen moer gaat helpen voor die domme 1% die de macht over de aarde wenst.

  0 likes
 • verbijsterd schreef:

  Is dit item nou nog niet genoeg uitgemolken!!!

  0 likes
 • asixblackhill schreef:

  je zou haast denken dat het express word gedaan zodat het onderwerp nog mysterieuzer word………….we worden allemaal klaargestoomd dat is me wel duidelijk er word opvallend veel verteld over ufo`s rond deze tijd

  Het word uitgezonden op tv wat voorheen bijna niet voorkwam ook geven steeds meer landen hun files vrij….maar hoe graag ik ook wil geloven dat het buitenaards is kan het ook zijn dat het aardse objecten zijn maar dat ze ons willen laten geloven dat het aliens zijn

  Maak een nep invasie en we hebben een eeuwige oorlog tegen zogenaamde buitenaardsen……….ooit heb ik zelf een ufo mogen aanschouwen maar wat ik me vaak heb afgevraagd is dat ze gezien willen worden te lang stil hangen …..gassen en dan weer remmen maar landen nee hooo maar en dat vind ik heel vreemd als je zogenaamd van zover komt dan ga je toch niet boven in de lucht een beetje zitten klooien?

  0 likes
 • Marjolein schreef:

  Het lijkt er op dat de verbinding met de reporter verbroken is, waarna de nieuwslezeres dus maar doorgaat naar het volgende nieuwsitem.
  Niks geks aan dus.

  0 likes
 • m&m schreef:

  zo gaat dat.

  0 likes
 • max1 schreef:

  Ik weet niet wat ik er moet van denken. Aan de ene kant is het engelse koningshuis een hot item, vanwege de australische dj’s die zich voordeden als leden van dat koningshuis, en waar naderhand een verpleegster die het nep telefoongesprek doorverbond met de afdeling waar Kate werd verpleegd, toen zelfmoord heeft gepleegd.
  Maar je kan ook denken aan een weloverwogen conspiracy om het vraaggesprek met Medvedev te verhullen. Ik weet het dus niet.

  0 likes
 • Timothy Drake schreef:

  Naja we hebben het internet nog, toch?

  0 likes
 • robbie schreef:

  pas als ik dit op het normale nieuws zie van de tv kan ik er pas blij over zijn.
  zodat echt iedere slapende ziel het voor zich ziet.
  op internet zullen weinig mensen op de wereld het geloven of zien.
  hopelijk komt de openbaring binnenkort wereldwijd!

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]De doofpot wil men in stand houden, om massa hysterie te voorkomen onder de kerkgangers, zodat zij slaafs hun dingen doen, die de 1% van de rijken der aarde graag willen.Zij willen Koning zijn, Wij moeten hun slaven zijn.Tenminste dat denkt de 1% nu nog.MAAR NIET LANG MEER!!!Rusland wil ook graag een ROSWELL gehuld in geheimzinnigheid, zodat op het internet de mensen maf gedraaid worden met complottheorieën,en hen bij de waarheid vandaan houdt.Jammer dat dit geen moer gaat helpen voor die domme 1% die de macht over de aarde wenst.[/quote]
  Hoi Hunting wolf,blij dat ik je hier zie.veel liefs Tineke.

  0 likes
 • jeroen schreef:

  [quote name=”robbie”]pas als ik dit op het normale nieuws zie van de tv kan ik er pas blij over zijn.
  zodat echt iedere slapende ziel het voor zich ziet.
  op internet zullen weinig mensen op de wereld het geloven of zien.
  hopelijk komt de openbaring binnenkort wereldwijd![/quote]

  Hoi Robbie, volgens mij slaap jij ook nog een beetje…waarom ben je nu niet blij?

  0 likes
 • kennis schreef:

  Wanneer de mensen zullen het weten dat politici zijn de grootste leugenaars ,ze zijn getraind om mensen te bedriegen en hen loyaliteit niet aan de bevolking te hebben wel aan de elite die hen aan de macht gebracht hebben.

  Wake up!

  0 likes
 • Redice schreef:

  this world is pretty fucked up..dan begin je te denken: als dit het beste is wat het universum kan voortbrengen, dan mag het er evengoed mee stoppen en opnieuw beginnen 🙂

  0 likes
 • Coeus schreef:

  Bij het originele fragment van Medvedev wil ik overigens niet uitsluiten dat hij wel degelijk een grap maakt.

  0 likes
 • eric schreef:

  ja tuurlijk wordt het onder broken
  de media houdt dit soort berichten tegen maar dat gaat ze dit keer niet lukken nee nee en de reptielen van england koninglijken
  huis zijn bang en terecht

  0 likes
 • Kristal schreef:

  Wie denkt er nu echt, dat dit “per ongeluk” is gezegd tegen journalisten, is de gekte al lang voorbij en niet meer te helpen.
  Die Medvedev lacht zich kapot.
  En een verpleegster, die zelfmoord pleegt na een telefoontje. Iemand met jarenlange ervaring en wel ergere dingen heeft meegemaakt? Ook zo maar geloven en intrappen.

  0 likes
 • chris schreef:

  Dit is echt groots mensen!
  De onthulling is nabij!
  meer updated op alienhoofdkwartier.nl

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  De gebeurtenissen in Engeland (zelfmoord verpleegster) hebben een enorme impact gehad daar (als je het dan toch hebt over een uiterst vreemde gebeurtenis die nog een staartje kan hebben, dan weet ik het wel).

  Het fragment is op een later moment gewoon hervat, dus van een doofpot over het onderwerp Medvedev kan geen sprake zijn.

  0 likes
 • Geelen schreef:

  [quote name=”Coeus”]Bij het originele fragment van Medvedev wil ik overigens niet uitsluiten dat hij wel degelijk een grap maakt.[/quote]
  Volledig akkoord ! Niks aan de hand. Medvedev is gewoon aan het dollen met een vrouwelijke reporter, die trouwens haar lach niet kan onderdrukken! Het interview wordt door Niburu volledig uit de context gerukt. Beste mensen, kijk naar het volledige interview (beeld+ geluid)dan ziet toch een kind dat het hier allemaal geen ernst is ! relax !!

  0 likes
 • draculA schreef:

  [quote name=”chris”]Dit is echt groots mensen!
  De onthulling is nabij!
  meer updated op alienhoofdkwartier.nl[/quote]
  Nee joh, die Medvedev heeft een bepaald soort humor, die niet echt de mijne is. Hij had er gewoon zin in.

  0 likes
 • Geelen schreef:

  [quote name=”joop”]zoveelste afleiding, whatever.
  staat iig gewoon op gluetube:
  http://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo%5B/quote%5D
  Bedankt voor de link, Joop ! Hier kan het volledige (beeld +geluid)interview gezien worden. Medvedev spreekt hier met slechts één journaliste en zijn woorden zijn m.i. alleen ironisch en sarcastisch bedoeld. Wil Niburu deze beelden ook tonen aan haar lezers?

  0 likes
 • robbie schreef:

  [quote name=”jeroen”][quote name=”robbie”]pas als ik dit op het normale nieuws zie van de tv kan ik er pas blij over zijn.
  zodat echt iedere slapende ziel het voor zich ziet.
  op internet zullen weinig mensen op de wereld het geloven of zien.
  hopelijk komt de openbaring binnenkort wereldwijd![/quote]

  Hoi Robbie, volgens mij slaap jij ook nog een beetje…waarom ben je nu niet blij?[/quote]

  ik ben wel blij dat het word gezegd hier maar ja als ik naar de mensen om me heen kijk.. niemand weet ervan. Mensen zullen dit als een grapje zien. Als die wereldwijd op het nieuws zou komen gaan mensen het pas echt geloven.
  ik hoop maar dat dit zich verder uitzet.
  ik ben wel blij maar nog niet tevreden.
  dat gebeurd pas bij mij als de wereld hier zich meer bewust van is.

  0 likes
 • Sellucius schreef:

  Aliens, wel of niet, ik weet het niet en dat maakt ook niet uit. Alles kan. Ik sta er voor open.
  Maar…..heeft iemand uberhaupt even gezocht naar het originele interview van Medvedev en de journaliste? Sorry, maar het is echt overduidelijk dat hij een loopje met haar neemt, haar in de maling neemt en een grapje uithaalt. Ik bedoel hier dus niet mee dat Aliens niet (kunnen) bestaan, maar wil wel aansporen tot zelf onderzoek en niet het zonder zelf na te denken alles maar klakkeloos aannemen omdat het toevallig in je straatje past.
  Hierbij de link:
  http://www.marktplaats.nl/a/huis-en-inrichting/kasten-boekenkasten/m619349272-prachtige-donkerbruine-houten-bibliotheekkast-2x.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr&pageNum=2&pos=17

  0 likes
 • #kefashan schreef:

  [quote name=”Geelen”][quote name=”joop”]zoveelste afleiding, whatever.
  staat iig gewoon op gluetube:
  http://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo%5B/quote%5D
  Bedankt voor de link, Joop ! Hier kan het volledige (beeld +geluid)interview gezien worden. Medvedev spreekt hier met slechts één journaliste en zijn woorden zijn m.i. alleen ironisch en sarcastisch bedoeld. Wil Niburu deze beelden ook tonen aan haar lezers?[/quote]
  De interviewster wordt een beetje hysterisch – logisch natuurlijk – maar ik vind Medvedev toch tamelijk serieus overkomen… als ik naar zijn ogen kijk. En natuurlijk “lacht” hij ook mee met de juf die de vraag stelt: “emotionele resonantie”. Maar op bepaalde momenten kijkt hij bloedserieus.

  0 likes
 • Abel schreef:

  [quote name=”Geelen”]
  Bedankt voor de link, Joop ! Hier kan het volledige (beeld +geluid)interview gezien worden. Medvedev spreekt hier met slechts één journaliste en zijn woorden zijn m.i. alleen ironisch en sarcastisch bedoeld. Wil Niburu deze beelden ook tonen aan haar lezers?[/quote]

  Die beelden heb ik gezien, maar hij oogt heel serieus. Ik kan nergens uit opmaken dat hij ironisch of sarcastisch is. Hij lacht er in ieder geval niet bij. De journaliste weet zich gewoon geen houding te geven.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  Ik denk dat wij zeer beperkt zijn in onze geschiedenis. Waarom is dat en waarom zijn er geen Duitse en Nederlandse groepen die erop uit gaan om zaken uit het verleden na te zoeken? Hitler gaf wel die opdrachten en waarom? Wat ik vreemd vind, en een luchtje aan hangt is als je Duizenden tot miljoenen jaren terug gaat, dat mensen in sterren geloofde die in het heelal te zien zijn. Wij hebben in vergelijking met de Miljoenen jaren sterren een Bijbel die gevonden is in een Joodse grot en die door de Joden is geschreven. Ronald Reagan kwam al met zo een verhaal over aliens en nu Dmitri Medvedev. Hebben wij een manipulatie Bijbel om de 99% van de wereld bevolking in bedwang te houden? Wat is er in het Piramide Egypte gebeurd en waarom zijn Zionisten zo onmenselijk? Op youtube kan je veel van de Islam leren als het om verleden gaat. Dit is heel interessant. http://www.youtube.com/watch?v=k2oW63XkBhw Hij heeft meer filmpjes!

  0 likes
 • scalmer schreef:

  [quote name=”Abel”][quote name=”Geelen”]
  Bedankt voor de link, Joop ! Hier kan het volledige (beeld +geluid)interview gezien worden. Medvedev spreekt hier met slechts één journaliste en zijn woorden zijn m.i. alleen ironisch en sarcastisch bedoeld. Wil Niburu deze beelden ook tonen aan haar lezers?[/quote]

  Die beelden heb ik gezien, maar hij oogt heel serieus. Ik kan nergens uit opmaken dat hij ironisch of sarcastisch is. Hij lacht er in ieder geval niet bij. De journaliste weet zich gewoon geen houding te geven.[/quote]

  Dat is nu juist de humor…op de achtergrond hoor je een aantal die zich bescheuren.

  0 likes
 • Milan schreef:

  Er is iets gaande, volgens mij om wat voor reden dan ook, gaat hij beetje bij beetje informatie vrijgeven over de realiteit van het buitenaards leven.
  Nouja hij heeft eigenlijk in 1 keer heel veel info vrijgegeven..

  Of het is sarcastische grap, waarbij hij heel serieus doet.
  Dat zou fantastische zijn.

  0 likes
 • Milan schreef:

  Ik bedoel het zou fantastische zijn als hij de waarheid spreekt!

  0 likes
 • Robbie schreef:

  als ik hier naar kijk krijg ik ineens een beetje het idee dat ze aan het teste zijn hoe hier op gereageerd word en wat ermee gedaan word.
  krijg nog niet echt het idee van een bekend making meer een test.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”Robbie”]als ik hier naar kijk krijg ik ineens een beetje het idee dat ze aan het teste zijn hoe hier op gereageerd word en wat ermee gedaan word.
  krijg nog niet echt het idee van een bekend making meer een test.[/quote] Misschien is het de langzame werking om de Zionisten de zwarte vlag te geven zodat de totale wereld bevolking zich tegen hen keert.

  0 likes
 • Emile schreef:

  Hij geeft gewoon een interview, waar komt de claim weg dat ie niet wist dat microfoons aanstonden ??? , hij geeft gewoon een interview, dus microfoons staan dan aan, hij neemt de reporter in de maling, ze zal wel degelijk de vraag hebben gesteld, zijn er ook aliens maar dat houd niet in dat je dan een straight antwoord krijgt, doe toch normaal, denk je nou werkelijk dat de premier van Rusland een spuit-elf uitleg geeft over geheime documenten en vage overheidsdiensten etc.. , ik dacht het niet, als ie al iets weet dan houd ie het voor zich, ze hebben hun eigen men in black wel, wat een scherts dit, je moet niet alle rommel plaatsen wat op het internet word gegooid, laten we deze nou maar snel vergeten, dat houd niet in dat ik niet geloof dat buitenaards leven bestaat, oh nee, van al die miljarden planeetjes zullen er wel een paar leven bevatten 😉 , logics !!

  0 likes
 • Carpa schreef:

  [quote name=”Marjolein”]Het lijkt er op dat de verbinding met de reporter verbroken is, waarna de nieuwslezeres dus maar doorgaat naar het volgende nieuwsitem.
  Niks geks aan dus.[/quote]

  Dat maakt diversiteit nu zo boeiend! Zo kan je ‘t ook bekijken!
  Niets bijzonders aan, gewoon een technisch defectje en dan carry-on folks! Ge-wel-dig! 😉

  0 likes
 • Carpa schreef:

  [quote name=”asixblackhill”]je zou haast denken…we worden allemaal klaargestoomd dat is me wel duidelijk er word opvallend veel verteld over ufo`s rond deze tijd

  Het word uitgezonden op tv wat voorheen bijna niet voorkwam ook geven steeds meer landen hun files vrij….maar hoe graag ik ook wil geloven dat het buitenaards is kan het ook zijn dat het aardse objecten zijn maar dat ze ons willen laten geloven dat het aliens zijn

  Maak een nep invasie en we hebben een eeuwige oorlog tegen zogenaamde buitenaardsen……….ooit heb ik zelf een ufo mogen aanschouwen maar wat ik me vaak heb afgevraagd is dat ze gezien willen worden te lang stil hangen …..gassen en dan weer remmen maar landen nee hooo maar en dat vind ik heel vreemd als je zogenaamd van zover komt dan ga je toch niet boven in de lucht een beetje zitten klooien?[/quote]

  Zeer alerte en goede opmerking. Niet ondenkbaar…

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  biochemicus

  Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

  In de periode van 22 juni tot ...

  janet ossebaard

  Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

  De documentaires van Janet Ossebaard over de ...

  >