Homepagina » Buitenland » Brits parlementslid: ‘Geen coronavaccin? Dan mag je mogelijk niet werken’
parlementslid
Foto: NIAID CC BY 2.0

Brits parlementslid: ‘Geen coronavaccin? Dan mag je mogelijk niet werken’

Een Brits parlementslid is onder vuur komen te liggen nadat hij had gezegd dat mensen die geen coronavaccin nemen mogelijk niet mogen werken. “Als het vaccin werkt en als we er zeker van zijn dat het veilig is – en daar heeft het nu alle schijn van – dan kan ik me goed voorstellen dat bedrijven op den duur zeggen: ‘Je moet weer naar kantoor komen en als je niet gevaccineerd bent, dan kom je er niet in’,” zei Tom Tugendhat. Hij zei ook te verwachten dat er bij openbare bijeenkomsten zal worden gevraagd om een vaccinatiecertificaat.

Het parlementslid vindt daarnaast dat reizigers pas weer mogen vliegen als ze zijn gevaccineerd. “Toen ik nog vaker reisde, moest je in sommige landen een certificaat van gelekoortsvaccinatie laten zien en als je niet zo’n certificaat bij je had, kwam je er niet in,” zei Tugendhat. “Natuurlijk mag je ervoor kiezen om het vaccin niet te nemen, maar er zijn wel consequenties.”

Openbaar vervoer

Hij speelde zelfs met de gedachte om een vaccinatiecertificaat te verplichten in het openbaar vervoer. “Als ze veilig blijken te zijn dan zal het consequenties hebben als mensen ze weigeren,” zei het parlementslid.

Eerder bleek al dat mensen waarschijnlijk een ‘gezondheidspaspoort’ inclusief een digitaal vaccinatiecertificaat moeten hebben om weer te mogen vliegen. Ook het Amerikaanse kaartverkoopbedrijf Ticketmaster zei vanaf volgend jaar een bewijs van vaccinatie of een negatieve coronatest te zullen eisen. Er stond ophef, waarna het bedrijf bijdraaide en aankondigde het vaccin niet te verplichten.

Niet ondenkbaar

De bereidheid om te vaccineren neemt af, blijkt uit onderzoek van I&O-research. In juni zou bijna driekwart van de mensen er positief over zijn, nu is dat 60 procent. Minister De Jonge zei gisteren op de persconferentie dat er geen vaccinatieplicht komt, maar dat het niet ondenkbaar is dat mensen die zich hebben laten inenten eerder weer bepaalde dingen kunnen doen.

Maar liefst 84 procent is het oneens met deze stelling van de NPO dat ‘alleen mensen die zich laten vaccineren het gewone leven weer mogen oppakken’.

[Zero Hedge via Summit News]
5 25 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
10 maanden geleden

Dan kunnen we dus vaststellen dat bij die 16% de indoctrinatie goed heeft gewerkt of dommer zijn dan …nou ja, vul maar in.

Voor de AIVD: Don Roemer
Voor de AIVD: Don Roemer
10 maanden geleden

Waarom maken mensen die zich wél laten vaccineren zich eigenlijk zo druk om mensen die zich niet laten vaccineren? Zij zijn toch ‘veilig’? Wat kan het hen dan schelen dat anderen ‘risico’ lopen?
Ik ben zelf in principe niet tegen vaccins, maar in dit geval is het toch wel héél erg duidelijk dat het hier om iets héél anders gaat dan ‘virusbestrijding’; als je dat nú nog niet ziet dan is zelfs het stempel ‘schaap’ een te respectvolle titel.

Klaasen, G. G.
Klaasen, G. G.
10 maanden geleden

Dit lijkt te gaan naar het teken van het beest, zie in Openbaringen.

William
William
10 maanden geleden

Dus als ik het goed begrijp wil deze psychopaat dat wij eerst ons DNA verplicht moeten laten veranderen waardoor we waarschijnlijk een Zombie worden en dan als een soort hersenloze robot aan t werk? Dan heeft reizen ook geen zin meer… je wordt een slaaf die met een afstandsbediening (G5) niets meer uit eigen vrije wil kan en mag doen..

x

Check Also

advocaat

Topadvocaat start procedure om coronapas van tafel te vegen – ‘Ons doel: de staat op haar knieën dwingen’

Vrijheidsjurist en topadvocaat Bart Maes gaat een ...

ic-verpleegkundige

Nederlandse IC-verpleegkundigen zien mensen na inenting op IC belanden: ‘Men lijkt het maar normaal te vinden’

Minister Hugo de Jonge heeft geregeld gezegd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

65
0
We lezen graag je reactie!x