Homepagina » Buitenland » Brits parlementslid: ‘Geen coronavaccin? Dan mag je mogelijk niet werken’
parlementslid
Foto: NIAID CC BY 2.0

Brits parlementslid: ‘Geen coronavaccin? Dan mag je mogelijk niet werken’

Een Brits parlementslid is onder vuur komen te liggen nadat hij had gezegd dat mensen die geen coronavaccin nemen mogelijk niet mogen werken. “Als het vaccin werkt en als we er zeker van zijn dat het veilig is – en daar heeft het nu alle schijn van – dan kan ik me goed voorstellen dat bedrijven op den duur zeggen: ‘Je moet weer naar kantoor komen en als je niet gevaccineerd bent, dan kom je er niet in’,” zei Tom Tugendhat. Hij zei ook te verwachten dat er bij openbare bijeenkomsten zal worden gevraagd om een vaccinatiecertificaat.

Het parlementslid vindt daarnaast dat reizigers pas weer mogen vliegen als ze zijn gevaccineerd. “Toen ik nog vaker reisde, moest je in sommige landen een certificaat van gelekoortsvaccinatie laten zien en als je niet zo’n certificaat bij je had, kwam je er niet in,” zei Tugendhat. “Natuurlijk mag je ervoor kiezen om het vaccin niet te nemen, maar er zijn wel consequenties.”

Openbaar vervoer

Hij speelde zelfs met de gedachte om een vaccinatiecertificaat te verplichten in het openbaar vervoer. “Als ze veilig blijken te zijn dan zal het consequenties hebben als mensen ze weigeren,” zei het parlementslid.

Eerder bleek al dat mensen waarschijnlijk een ‘gezondheidspaspoort’ inclusief een digitaal vaccinatiecertificaat moeten hebben om weer te mogen vliegen. Ook het Amerikaanse kaartverkoopbedrijf Ticketmaster zei vanaf volgend jaar een bewijs van vaccinatie of een negatieve coronatest te zullen eisen. Er stond ophef, waarna het bedrijf bijdraaide en aankondigde het vaccin niet te verplichten.

Niet ondenkbaar

De bereidheid om te vaccineren neemt af, blijkt uit onderzoek van I&O-research. In juni zou bijna driekwart van de mensen er positief over zijn, nu is dat 60 procent. Minister De Jonge zei gisteren op de persconferentie dat er geen vaccinatieplicht komt, maar dat het niet ondenkbaar is dat mensen die zich hebben laten inenten eerder weer bepaalde dingen kunnen doen.

Maar liefst 84 procent is het oneens met deze stelling van de NPO dat ‘alleen mensen die zich laten vaccineren het gewone leven weer mogen oppakken’.

[Zero Hedge via Summit News]
5 25 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
5 maanden geleden

Dan kunnen we dus vaststellen dat bij die 16% de indoctrinatie goed heeft gewerkt of dommer zijn dan …nou ja, vul maar in.

Veterans_
Veterans_
Reactie op  Marcel
5 maanden geleden

Op dit moment (18-11, 17.45u.) is de stand op stand.nl: 6827 stemmen.
11% eens tegen 89% oneens.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Veterans_
5 maanden geleden

Nieuwe update voor de geïnteresseerden:

Datum: 19-10-2020
Tijd: 10.00u.
Aantal stemmen: 10665
Eens: 9%
Oneens: 91%

Ikke
Ikke
Reactie op  Marcel
5 maanden geleden

Je kunt het mensen niet kwalijk nemen als ze het niet snappen. De mensen die volgens jou dommer zijn dan, verdienen je bescherming. En als je daar te groot voor bent ben je net zo erg als de facisten in ons kabinet.

Voor de AIVD: Don Roemer
Voor de AIVD: Don Roemer
5 maanden geleden

Waarom maken mensen die zich wél laten vaccineren zich eigenlijk zo druk om mensen die zich niet laten vaccineren? Zij zijn toch ‘veilig’? Wat kan het hen dan schelen dat anderen ‘risico’ lopen?
Ik ben zelf in principe niet tegen vaccins, maar in dit geval is het toch wel héél erg duidelijk dat het hier om iets héél anders gaat dan ‘virusbestrijding’; als je dat nú nog niet ziet dan is zelfs het stempel ‘schaap’ een te respectvolle titel.

Frans
Frans
Reactie op  Voor de AIVD: Don Roemer
5 maanden geleden

Het is ook geen Vaccine, het is een DNA omvormer !!!

Just me
Just me
Reactie op  Voor de AIVD: Don Roemer
5 maanden geleden

Ja het gaat om het veranderen van je d.n.a , zodat wanneer de Med Beds komen mensen er geen voordeel /baat van hebben dwz genezing zonder pillen chemo operatie;s etc dus draait het weer om de pharmacie/ geld verdienen, en tegelijkertijd depopulatie,bedenk je heel goed mocht je een vaccin overwegen..

Daan
Daan
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Bier/sigaretten veranderen ook je DNA, maak je daar maar geen zorgen om, gaat meer om dat ze het willen verplichten, dat vertrouw ik al niet.

mee 2
mee 2
Reactie op  Voor de AIVD: Don Roemer
5 maanden geleden

dat moet je maar tegen mijn ex-werkgever zeggen. Hij gelooft alles wat op TV en MNM word gezegd

Klaasen, G. G.
Klaasen, G. G.
5 maanden geleden

Dit lijkt te gaan naar het teken van het beest, zie in Openbaringen.

exegese
exegese
Reactie op  Klaasen, G. G.
5 maanden geleden

Dit gaat nog veel verder @Klaasen, G.G.

Dit gaat het eerste vaccin in de geschiedenis worden dat het menselijk DNA onherstelbaar zal gaan veranderen.

Hetzelfde is al door Monsanto gedaan met mais en andere voedingsgewassen waarna er patent op aangevraagd kan worden. Natuurlijke gewassen en zaden zijn nu officieel eigendom geworden van een privé bedrijf inclusief alle rechten die daar uit voortvloeien.

Mensen zullen dus in de toekomst eigendom gaan worden van privé ondernemingen, dit in combinatie met mogelijke nano-chips die ze vroeg of laat zonder twijfel toe gaan voegen in combinatie met 5/6/7 G onze geest en ziel totaal over zullen nemen, zijn we volledig, maar dan ook VOLLEDIG overgeleverd aan het schuim der aarde.

Over my dead body !

https://www.youtube.com/watch?v=Vb4VRp8KznE&feature=emb_logo

salvar
salvar
Reactie op  Klaasen, G. G.
5 maanden geleden

inderdaad als we niet ingrijpen.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

dat is nu juist het punt..niemand wil het, maar toch blijft iedereen op zijn handen zitten.

salvar
salvar
Reactie op  BertRoermond
5 maanden geleden

het probleem is dat we elkaar niet kunnen bereiken.

William
William
5 maanden geleden

Dus als ik het goed begrijp wil deze psychopaat dat wij eerst ons DNA verplicht moeten laten veranderen waardoor we waarschijnlijk een Zombie worden en dan als een soort hersenloze robot aan t werk? Dan heeft reizen ook geen zin meer… je wordt een slaaf die met een afstandsbediening (G5) niets meer uit eigen vrije wil kan en mag doen..

Theo Kainos
Theo Kainos
Reactie op  William
5 maanden geleden

De klokkenluider Mark Steele legt hier het verband uit tussen 5G en het coronavaccin.

De push voor het 5G-kill-grid. De spectrumfrequenties 3,5 GHz 26 en 36 activeren de slapende ziekteverwekkers in de besmette vaccins die ook metaalverontreiniging hebben, zodat het lichaam als een resonator fungeert die de cellen opent voor de ziekteverwekkers en hun dodelijkheid verhoogt. De 60 GHz zal de bevolking vergassen en zuurstofgebrek veroorzaken.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://stopthecrime.net/wp/category/5g-info/

Steven
Steven
Reactie op  William
5 maanden geleden

Dat ‘reizen’ wordt alleen aangeprezen om juist de mensen die twijfelen die gifspuit te laten accepteren en lekker te maken dat ze daarna weer op vakantie mogen.
Vraag me af of die klanten in de tweede kamer, en dan bedoel ik de ‘wetende elite’ die er vanaf weten waar die vaccinaties toe dienen ook hun familie niks zeggen over de gevolgen van die genocide-spuitjes…. vast niet.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Steven
5 maanden geleden

Dan hebben ze die spuit gezet, dan komen ze weer met een andere voorwaarde. Een psychopaat stop je niet zomaar. Mijn eigen moeder kwam ook steeds met nieuwe eisen, maar aan het einde van het liedje mocht ik nog steeds niet naar mijn tante. Ze zag haar als haar bezit. Ik kwam er niet tussen.

Rob
Rob
Reactie op  William
5 maanden geleden

Als straks het gros uitgeroeid is wordt het overgebleven deel opgesloten in S.M.A.R.T. cities waar ze zelf een onderdeel van het technologische systeem zullen zijn. Dan is er helemaal geen zelfbesef meer. Alles wat ze nu zeggen om mensen zogenaamd weer van alles toe te staan is niets anders dan een lokmiddel.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Dit is allemaal “The GREAT Reset” agenda !
Covid-19 is hun political wapen om hun doel te bereiken !! President Trump is voor ze een GROTE blokkade!!

Eelco
Eelco
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Zijn zinloze rechtszaken dienen juist ter afleiding van de agenda. Hou de mensen koest met een zinloze rechtszaak.

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Het is niet Trump persoonlijk die hun blokkeerd, ze moeten de macht over Amerika hebben. Zonder Amerika zijn ze een groot deel van hun geld, organisatie en macht kwijt. Dit heeft te maken met hoe op dit moment de wereld financieel en politiek is verdeeld.
Trump wil (gelukkig) Amerika niet overdragen aan de communisten en is daarom nog de enige die de transitie kan tegenhouden. Daarom is er op zo’n grote schaal gefraudeerd met de verkiezingen en zelfs in twee staten tijdens de hertellingen.

William
William
5 maanden geleden

Laten we beginnen om deze Tom Tugendhat de eerste coronavaccin toedienen, eens kijke hoe hij na een maand eroverdenkt….

Marcel
Marcel
5 maanden geleden

Het is bij de beesten af een blinde kan nog zien wat er aan de hand is er is niets anders dan anders elk jaar hebben de ziekenhuizen sterf gevallen maar deze draconische maatregelen doen maar kwaad dan de Cojona dus waarom vaccineren geen enkel vaccin werkt zelfs niet voor griep dus laten we ophouden met die onzin ook namens mijn kinderendie willen graag opgroeien zoals we dat allemaal hebben gedaan.

MarcelJ
MarcelJ
5 maanden geleden

Dan gaan we een crowdfunding starten en met het geld starten we een bedrijf en nemen mensen in dienst die niet gevaccineerd zijn. Dan beginnen we een eigen vliegmaatschappij, parallel met alle andere, en wij laten dan iedereen vliegen die niet gevaccineerd zijn. We moeten gewoon een parallelle samenleving creëren met mensen die wel hun gezond verstand hebben. Misschien verzamelen we ons allemaal in het zuiden des Lands en eisen autonomie en geven aan ons te willen afsplitsen van onderdrukt Nederland. Ja, ik weet het, het is een utopie, maar men moet dromen en hoop hebben en houden.

Bibi
Bibi
Reactie op  MarcelJ
5 maanden geleden

Briljant idee! Ik doe mee!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  MarcelJ
5 maanden geleden

Het is goedkoper om alle mensen die ingeënt willen worden naar Groenland te sturen. Dan kunnen zij ter afkoeling en bezinning een eigen staat stichten en kunnen de niet ingeënte mensen gebruik blijven maken van de faciliteiten waar zij recht op hebben. Dat lijkt mij de goedkoopste oplossing. Al deze mensen gewoon met oude boten daar onder begeleiding door tegenstanders van inentingen naar toe sturen. Per boot 1 mes, 1 bijl, 1 zeil, 1 doosje lucifers en 1 stuk touw. Lang leve de lol.

salvar
salvar
Reactie op  MarcelJ
5 maanden geleden

vasthouden dit ,waarschijnlijk kom ik eraan.

Hen
Hen
Reactie op  MarcelJ
5 maanden geleden

Super idee ik zou ook zeker mee doen!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  MarcelJ
5 maanden geleden

Er zal inderdaad een soort parallelle samenleving ontstaan. Bovendien is het nog maar de vraag of die mensen nog wel voor zichzelf na kunnen denken die gevaccineerd zijn. Dat idee van veilig zijn met een vaccin wil maar niet uit hun kop te krijgen. De lange termijn is nog helemaal niet onderzocht, dan zitten we onszelf te vernietigen met dat vaccin op den duur.

Wow
Wow
Reactie op  MarcelJ
5 maanden geleden

Marcel precies daar moeten we aan gaan werken en dan naar een nieuwe ideaal waar kinderen niet worden opgesloten in indoctrinatie kampen wat wij noemen basisschool. Daar ligt de wortel van al het verdriet, dwang, pedofilie,psychopatie, hoogmoedwaanzin, geloofwaanzin, egoïsme, en depressiviteit. Dus idd Marcel, zelf een wereld creëren die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en individuele vrijheid en individualisme wat een wereld van verschil is met egoïsme. Het ware individu de soevereine mens. wat een uitdaging!!

Wappie
Wappie
5 maanden geleden

Ik bepaal wat er in mijn lijf wordt gespoten en niet de overheid!!!
Het mag geen chantage middel gaan worden!!
Geen vaccin dan ook geen vrijheid,dit is in strijd met de grondwet en onze mensenrechten!!!

Pieter
Pieter
Reactie op  Wappie
5 maanden geleden

Die mensenrechten heeft Hugo de Jonge met de noodwet afgeschaft.

Tiny
Tiny
Reactie op  Pieter
5 maanden geleden

Die gek moet van deze wereld verdwijnen

Jan
Jan
Reactie op  Wappie
5 maanden geleden

Ze gaan het wellicht indirect verplichten.

salvar
salvar
Reactie op  Wappie
5 maanden geleden

als je normaal wil blijven leven dan ben je het haasje
1). verplicht testen
2). verplichte muilkorf
3). verplichte vaccinatie
4). 1,5 meter
5). bij elkaar komen een enkele persoon.

jij niet hoor maar als de schapen of koeien het nu nog niet begrijpen dan geef mijn worst maar aan fikkie.

die 2 lamstralen blijven volhouden om je kapot te maken.
1 raad als het kan maak dat je wegkomt uit de grote steden die worden heel snel afgesloten en zit je in een gevangenis en dit is geen illusie maar zal werkelijkheid worden.
6). je rechten smelten als sneeuw voor de zon.

Hen
Hen
5 maanden geleden

Daar heb je het gedonder al!mondkapjes zouden ook niet verplicht worden er werd zelfs gezegd dat ze niet zouden helpen en alleen maar schijnveiligheid zouden geven!ze zeggen nu wel dat het vaccin niet verplicht gaat worden maar dat komt echt nog wel tenzij de beerput op tijd open gaat zodat er eindelijk gerechtigheid komt.want hoe lang zijn mensen nog bereid om zo te leven terwijl het steeds gekker wordt!

salvar
salvar
Reactie op  Hen
5 maanden geleden

bereid om zo te leven?
gisteren iemand tien maanden geen muilkorf en nu een smoellap.
ik denk dat er een heleboel al zover heen zijn dat ze niet meer te helpen zijn.

ik heb al tien maanden geen muilkorf op en waarom ben ik nog niet bevangen door covid19?
mijn lichaam is ook niet meer wat het wezen moet maar oke niet ziek geweest dus….

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

65
0
We lezen graag je reactie!x