Gezondheid

De waarheid over MSG, formaldehyde en kwik in vaccins (video)

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geeft openlijk toe dat de volgende chemicaliën bewust worden toegevoegd aan vaccins: formaldehyde, aluminium, mononatriumglutamaat (MSG) en kwik.

Bij mensen kunnen deze stoffen neurologische schade veroorzaken en leiden tot beroertes, autisme, hoofdpijn, miskramen of onvruchtbaarheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Britse koninklijke familie krijgt bijvoorbeeld speciale ‘schone’ vaccins die vrij zijn van giftige stoffen. De chemicaliën zijn bedoeld voor de massa.

Het doel is tweeledig. Enerzijds is het de bedoeling om zo veel mogelijk mensen ziek te houden zodat de farmaceutische bedrijven zich kunnen blijven verrijken. Anderzijds moeten vaccins door miskramen en onvruchtbaarheid de bevolkingsgroei terugdringen.

De vaccinmakers beweren dat vaccins veilig zijn, maar toch moesten ze volledige immuniteit voor schadeclaims afdwingen bij het Congres. Er stierven zo veel Amerikanen aan hun vaccins dat ze als gevolg van eventuele rechtszaken gemakkelijk failliet zouden kunnen zijn gegaan.

Waarom zijn de vaccinmakers immuun voor schadeclaims als vaccins zo veilig zijn en geen bijwerkingen hebben? En waarom hebben slachtoffers van vaccins inmiddels al vele miljoenen aan schadevergoedingen gekregen?

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Man from future Mars
Man from future Mars
11 jaren geleden

Ik ben zelf werkzaam in de zorg (thuiszorg) en krijg regelmatig de vraag van cliënten of ze een griep vaccinatie moeten halen of niet. Omdat ik professioneel moet blijven en niet mijn eigen invloed mag inbrengen, verwijs ik ze door voor advies aan hun huisarts. Al zou ik het liefst de waarheid willen vertellen. Alleen dat kan mijn baan kosten als ze erachter komen dat ik mijn cliënten beïnvloed. Dit is vaak een dilemma waar ik voor kom te staan.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Waar kan ik controleren dat de koninklijke familie een andere samenstelling van vaccins krijgt dan wij? Er wordt weer iets beweerd zonder onderbouwing….

Dat vaccins bedoeld zijn om de bevolking terug te dringen kan door een basisschoolkind al worden ontkracht. Iedereen die de wereldbevolkingsgroei onder de loep neemt ziet dat sinds we zijn begonnen met vaccineren (ca 1840 meen ik) de wereldbevolking is verzevenvoudigd.

Derfdrums
Derfdrums
11 jaren geleden

Is je baan het waard om mensen niet de juiste info door te spelen. Je kan ook aangevenbij mensen dat ze ermeer info over moeten zoeken. Op internet je verwijst ze naar een specialist die gespecialeerd is in het voorschrijven van… Je hoeft niet uit eigen naam tegen mensen te spreken. Je kan ook zeggen dat er geruchten gaan over de vaccins. En een sitemet i formatie mag je altijd doorspelen en als je er dan bij verteld dat jezelf geen mening er over hebt… Dan heb jejezelf veilig gesteld en laat je de mensen Zichzelf bewust worden en inzien dat ze zichzelf moeten gaan informeren ipv alles laten voorkauwen door verkopers.

Conen
Conen
11 jaren geleden

zulke bedrijven kun je wel aangeven voor internationale terroristen. Ik bedoel hoe gestoord ben je dan als dat je zulke giftige stoffen er in gaat doen.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x