Het Complot

Magnetiet in het brein en de meditatiekamer van de VN

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het mineraal magnetiet is een oxide van ijzer. Het is een grijszwart sterk natuurlijk magnetisch mineraal.

Het is vernoemd naar Magnes, een Kretenzische schaapherder die het mineraal op de berg Ida vond. Hij merkte dat de spijkers in zijn schoenen en de ijzeren kop van zijn staf door het mineraal werden aangetrokken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Al in de Oudheid ontdekte men dat magnetietkristallen elkaar afhankelijk van de oriëntatie aantrekken of afstoten. Dit natuurkundige verschijnsel wordt magnetisme genoemd.

Marsmeteoriet

Magnetiet komt algemeen voor, voornamelijk in stollings- en metamorfe gesteenten. Ook kan magnetiet door biologische activiteit ontstaan. Zo is gebleken dat de Marsmeteoriet ALH 84001 minuscule magnetietkristallen bevat. Volgens onderzoekers zijn die kristallen zo’n 4,5 miljard jaar geleden gemaakt door bacteriën op Mars.

alh84001239874239487234Wetenschappers van de National Science Foundation stelden in 2000 dat de meteoriet sporen van biologische herkomst bevat. Het onderzoek verscheen indertijd in Geochimica et Cosmochimica Acta. Magnetotactische bacteriën die in wateromgevingen leven produceren deze kristallen en gebruiken ze als een soort kompasnaald om goede leefomstandigheden te vinden. De kristallen in de Marsmeteoriet hebben dezelfde kenmerken.

Door de sterk magnetische werking wordt magnetiet gebruikt om permanente magneten te vervaardigen. Het wordt gebruikt in katalysatoren voor sommige chemische processen, waaronder het Haber-Boschproces voor de productie van ammoniak en het Fischer-Tropschproces voor de productie van koolwaterstoffen uit koolstofmonoxide en waterstof. Magnetiet vormt zich ook in stoomketels waar het gelijk een beschermende functie heeft door de ketelwand te beschermen tegen corrosie.

Sommigen gebruiken magnetiet om te genezen door elektromagnetische balans in het lichaam te brengen. Anderen houden het mineraal bij hun pijnappelklier om andere dimensies te kunnen waarnemen.

Meditatiekamer New York

magnetiet294739478324923487234Op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties staat in de meditatiekamer het grootste stuk magnetiet ter wereld. De meditatiekamer is 33 voet lang en 18 voet breed (6+6+6). Sommigen omschrijven het ook wel als een ‘satanische tempel’.

De beheerder van de kamer is Lucis Trust, voorheen bekend als Lucifer Publishing Company. De kamer is gefinancierd door John D. Rockefeller. De organisatie maakt beslissingen die invloed hebben op zes miljard mensen.

Magnetiet in het brein

Joseph L. Kirschvink toonde met een zeer gevoelige magnetometer aan dat er magnetietkristallen aanwezig zijn in de menselijke hersenen. Magnetiet oriënteert zich sterk naar elektromagnetische velden, zowel natuurlijke velden (met name het aardmagnetisch veld) als kunstmatig opgewekte velden.

Elke gram hersenweefsel bevat ongeveer vier nanogram magnetiet. De concentratie magnetiet in het hersenvlies is opvallend genoeg bijna 20 maal hoger: 70 nanogram per gram. Een natuurlijke kooi van Faraday om ons brein?

Wat zou het effect kunnen zijn van een kunstmatig opgewekt elektromagnetisch veld op dit magnetiet en het omliggende weefsel?

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul
Paul
11 jaren geleden

goed stuk… goede vraag ook aan het eind..

cr
cr
11 jaren geleden

leerzaam , ik dacht dat magnetiet ook tegen pijn was .

Robert
Robert
11 jaren geleden

Magnetiet werkt aardend en harmoniserend door de regulatie van energiestromen. Het vergroot de levenskracht en vitaliteit en trekt liefde en loyaliteit aan. Negatieve emoties zoals angst, verdriet en woede worden afgeremd en het stimuleert objectiviteit en een neutrale houding. Lichamelijk werkt magnetiet ook sterk regulerend en stimuleert hierdoor herstelprocessen. Met name de genezing van sportblessures zoals een tennisarm, kramp en spierpijn wordt bespoedigd. De steen werkt koortsverlagend en heeft een positieve werking op astma, de bloedvaten en bloedcirculatie, haar, nekpijn, rugklachten en spit.

cr
cr
11 jaren geleden

dus is het toch een tegen de pijn /

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x