UFO

‘Explosieve ontwikkeling’: Amerikaanse congres geeft toe dat UFO’s niet door mens gemaakt zijn

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Al jaren worden er vreemde lichten waargenomen in de lucht. Piloten spreken zich geregeld uit over UFO’s die ze waarnemen. Ook in Oekraïne worden ze waargenomen. De Amerikaanse overheid heeft er al vaak onderzoek naar gedaan.

Het Amerikaanse congres heeft nu een verrassend standpunt ingenomen: het denkt niet dat alle UFO’s door mensen gemaakt zijn. Het congres heeft zojuist twee schokkende uitspraken gedaan, maar ze zijn diep verborgen in een rapport.

Ten eerste zegt het dat bedreigingen voor de nationale veiligheid van de Verenigde Staten ‘exponentieel toenemen’. Ten tweede wil het onderscheid maken tussen UFO’s die door mensen zijn gemaakt en UFO’s die dat niet zijn.

Schokkend

Volgens Vice is dit schokkend, aangezien politici nog nooit openlijk hebben beweerd dat de ongeïdentificeerde objecten buitenaards zijn of uit een andere dimensie komen. Als UFO’s bestaan, zijn het door mensen gemaakte vaartuigen, wordt vaak gezegd.

Obama wilde in The Late Show with James Corden niet zeggen of aliens bestaan, maar zei wel dat mensen de afgelopen tijd veel vreemde dingen in de lucht hebben gezien.

Nu lijkt het congres dus onderscheid te willen maken tussen objecten die door mensen gemaakt zijn en objecten die dat niet zijn.

Bij de bedreigingen voor de nationale veiligheid gaat het om objecten die van het water naar de lucht en de ruimte kunnen bewegen op manieren die we niet begrijpen. In juli kondigde het Pentagon aan dat het onderzoek doet naar deze bedreigingen.

Explosieve ontwikkeling

Vorig jaar kwam er een filmpje naar buiten waarin een UFO is te zien die zich moeiteloos onder het wateroppervlak voortbeweegt. Het Pentagon heeft de echtheid van de beelden bevestigd.

Senator Marco Rubio heeft openlijk gezegd dat hij hoopt dat de UFO’s van buitenaardse makelij zijn en geen buitenlandse wapens.

De grote vraag is natuurlijk waarom het congres dit nu openlijk toegeeft. Als het zulke buitengewone beweringen doet, moet het daar ook bewijs voor hebben, zei Marik von Rennenkampff, die onder Obama op het ministerie van Defensie werkte. “Waarom zou het congres onderzoek doen naar UFO’s die niet door mensen gemaakt zijn als dergelijke objecten niet bestaan?”

“Een onderdeel van de Amerikaanse overheid dat suggereert dat UFO’s een niet-menselijke oorsprong hebben, is een explosieve ontwikkeling,” zei Von Rennenkampff.

[Zero Hedge via TheMindUnleashed.com]

4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hesa
Hesa
6 maanden geleden

Zodadelijk krijgen we een ufolockdown, iets dat door de gewone burger nooit waargenomen is, maar dat gezegd wordt door anderen.
Foto’s van UFO s zijn altijd wazig..hoe kan dat. Ondanks de goede technologie.

Jojo
Jojo
6 maanden geleden

Pfffffff en wat vinden jullie hiervan

Dingerydoo
Dingerydoo
6 maanden geleden

Ja natuurlijk, dit is de nieuwe drieling. Natuurlijk sterven er straks allemaal mensen aan een virus dat de marsmannetjes op aarde hebben gebracht (lees vaccinbijwerkingen).

-Het zal wel-

Sven
Sven
6 maanden geleden

Dus ze zijn wél door de mens gemaakt. Kunnen ze ons straks weer angst aanjagen met een ‘buitenaardse invasie’. Wat al via films en boeken in ons is geprogrammeerd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

159
0
We lezen graag je reactie!x