CoronaBuitenland

Hartverscheurend: dit 17-jarige meisje krijgt na Pfizer-vaccin tot 3 keer toe een hartstilstand en sterft

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De 17-jarige Aubrynn Grundy uit de Amerikaanse staat Michigan kreeg enkele weken na haar tweede Pfizer-vaccin corona, gevolgd door een hartstilstand. Ze belandde in het ziekenhuis, waar haar organen uitvielen en waar ze tragisch genoeg is overleden.

Aubrynn was een kerngezond 17-jarig meisje, maar nadat ze ‘volledig gevaccineerd’ was tegen corona, kreeg ze tot drie keer toe een hartstilstand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het meisje kreeg haar eerste dosis op 7 juni 2022 en haar tweede dosis op 28 juni 2022. Een maand later voelde ze zich niet lekker. Haar moeder ging op 20 juli met haar naar het ziekenhuis, waar ze in de wachtkamer een hartstilstand kreeg.


(Video verwijderd? Klik hier...)

Nog twee keer

Ze werd aan de beademing gelegd en kreeg allerlei medicijnen toegediend. Uit haar medisch dossier blijkt dat ze zulke hoge doses kreeg dat het verplegend personeel haar naloxon moest geven, een antidotum tegen overdoses.

Er werd een ambulance gebeld om Aubrynn naar een kinderziekenhuis te brengen. De ambulance werd afgebeld omdat er te weinig bedden beschikbaar waren. Een ander kinderziekenhuis stuurde een helikopter om haar op te halen.

Tegen de tijd dat ze bij het kinderziekenhuis aankwam, had ze nog twee keer een hartstilstand gekregen. Ze lag daar 17 dagen op de ic, waar ze steeds verder achteruit ging.

Dit was Aubrynn vlak voordat ze stierf:

Myocarditis

Ze leed aan myocarditis en haar vingers, handen, tenen, voeten, benen en armen begonnen zwart te worden en zouden geamputeerd moeten worden. Ook begonnen haar organen het te begeven omdat ze remdesivir kreeg.

Op 6 augustus 2022 werd haar lichaam resistent tegen pijnmedicatie en werd de verkleuring in haar ledematen steeds erger. Uiteindelijk werd besloten om Aubrynn van de beademing te halen, waarna ze overleed.

Haar moeder Shanna en stiefvader Adam namen een advocaat in de arm om het ziekenhuis aan te klagen, maar kregen een jaar later een brief van het advocatenkantoor waarin stond dat ze de zaak lieten vallen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 maand geleden

Wanneer gaan ze de daders levenslang geven ???

Rose
Rose
1 maand geleden

Je kind laten vaccineren omdat Bill en alle omgekochte regeringen, ziekenhuizenpersoneel mensen vermoorden???

Riakanmeer
Riakanmeer
1 maand geleden

Ik voel nu alleen verdriet. Boos

charlie
charlie
1 maand geleden

moord met voorbedachte rade remdesivir met mrna shot

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x