Homepagina » Buitenland » Amerikaanse Democraten en hun bondgenoten in Kiev waren verwikkeld in duister complot. Oekraïense functionarissen komen met onthullend bewijs
Amerikaanse Democraten en hun bondgenoten in Kiev waren verwikkeld in duister complot. Oekraïense functionarissen komen met onthullend bewijs
Foto: Gage Wikimedia Commons

Amerikaanse Democraten en hun bondgenoten in Kiev waren verwikkeld in duister complot. Oekraïense functionarissen komen met onthullend bewijs

Oekraïense functionarissen zeggen bewijs te hebben dat Amerikaanse Democraten en hun bondgenoten in Kiev de presidentsverkiezingen van 2016 hebben beïnvloed en strafrechtelijke onderzoeken hebben gedwarsboomd.

Er is alleen één probleem: ze kunnen het niet overdragen aan het Amerikaanse ministerie van Justitie, schrijft The Hill.

De Oekraïense functionarissen kunnen geen visum krijgen van de Amerikaanse ambassade in Kiev om hun bewijs naar Washington te brengen.

Witwasgeld

“De Amerikaanse ambassadeur heeft dit tegengehouden,” zei Kostiantin Koelik, één van de functionarissen.

De Oekraïense onderzoekers hebben onder meer ontdekt dat Oekraïense zakenlieden witwasgeld hebben gebruikt om te lobbyen in Washington.

“Wij hebben informatie waaruit blijkt dat een Amerikaans bedrijf betrokken was bij deze betalingen,” zei Koelik.

“Dat bedrijf is weer gelinkt aan één of meerdere prominente Democraten,” klonk het.

Hillary Clinton

De betalingen die aan een Amerikaanse Democraat werden gedaan, zouden zijn verborgen door het Oekraïense anticorruptiebureau (NABU).

“Tijdens het onderzoek ontdekten we dat er invloed was uitgeoefend op de NABU zodat de naam van de Amerikaan niet zou worden genoemd,” zei Koelik.

Twee Oekraïense functionarissen geven in een beëdigde verklaring toe dat hun agentschap in 2016 de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft proberen te beïnvloeden in het voordeel van Hillary Clinton.

Er is contact geweest tussen Democratische figuren in Washington en Oekraïense functionarissen over het opdiepen van vuil over Trump.

Biden

Financiële stukken laten zien dat een Oekraïens gasbedrijf meer dan drie miljoen dollar heeft overgeheveld naar Amerikaanse rekeningen die gelinkt zijn aan Hunter Biden, de zoon van toenmalig vicepresident Joe Biden.

De zoon van Biden zat in de bestuursraad van het gasbedrijf, Burisma Holdings geheten.

Vicepresident Biden zette Oekraïense functionarissen in maart 2016 onder druk om de officier van justitie te ontslaan die onderzoek deed naar Burisma Holdings en die Hunter wilde ondervragen over de betalingen, blijkt uit stukken.

De Oekraïense functionarissen zeggen dat ze het bewijs niet willen overdragen aan FBI-agenten die in Oekraïne werken, omdat die nauw betrokken zouden zijn bij NABU en de Amerikaanse ambassade.

Voor het eerst

“Het is in Oekraïense politieke kringen geen geheim dat de NABU is opgezet met Amerikaanse hulp en geprobeerd heeft invloed uit te oefenen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen,” zei Koelik.

De baas van Koelik, procureur-generaal Joerij Loetsenko, zei dat er genoeg bewijs is, met name tegen Biden, om eens met de Amerikaanse minister van Justitie William Barr te gaan praten.

Als het bewijs blijkt te kloppen, is voor het eerst aangetoond dat de Democraten tijdens de presidentsverkiezingen hulp kregen van een ander land in een poging Clinton in het zadel te hijsen.

[The Hill]


Vond je dit leuk? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Alles wat Links liberaal is is tot op het bot corrupt.
  Integriteit is een woord wat niet in hun vocabulaire voorkomt, je ziet het steeds weer en steeds meer.
  Schelden op alles wat een andere mening heeft, demoniseren en fulmineren op alles wat rechts is maar zelf zijn ze zo verdorven als de pest.
  Graaien is echter een van hun grote talenten en dat doen ze dan ook met veel genoegen.
  Trump heeft zijn vermogen zelf verdiend maar Obama heeft alles te danken aan gemeeschapsgelden…

  19 likes
  • Links is eigenlijk ook rechts. Dat is het spel schatje. Lekker belangrijk dit trouwens. Hoezo kan het bewijs niet worden geleverd..

   “De Oekraïense functionarissen zeggen dat ze het bewijs niet willen overdragen aan FBI-agenten die in Oekraïne werken, omdat die nauw betrokken zouden zijn bij NABU en de Amerikaanse ambassade.”

   Yeah right.. lekker goedgelovig zijn we hier weer. Lekker zwart wit. In werkelijkheid zitten er veelal 50 tinten grijs tussen de leugen en de waarheid.

   5 likes
 2. We came, we saw, he died….

  https://www.youtube.com/watch?v=FmIRYvJQeHM

  En dat terwijl Gadaffi héél anders was dan dat wij door de media kregen voorgeschoteld!

  https://www.youtube.com/watch?v=_gdSABpgnJk

  Gadaffi wilde niet langer meedoen met de petro-dollar, maar zijn olie verkopen onder de goud-reaal (Een munt die is gedekt door goud). Daarom moest hij worden vermoord en is Libië verworden tot wat het nu is.

  14 likes
  • De petro-dollar is niet voor ons interessant, wel voor de landen die olie produceren.

   Deze landen hebben namelijk maar 1 product, als de petro-dollar afgeschaft zou worden wil je niet weten wat dat gaat doen in die landen.
   En wij zullen velen velen vluchtelingen ontvangen.

   De petro-dollar is er om die landen te beschermen.

   1 likes
   • De (petro)dollar wordt zo erg door de VS beschermd, tot moord en oorlogen aan toe, omdat de VS anders failliet gaat. De dollar is op sterven na dood en wordt in leven gehouden door het internationale betalingsverkeer van olie in dollars.

    zo zie ik het althans.

    1 likes
  • @joepiedepoepie

   Gadaffi is door zijn even bevolking vermoord, daar is een filmpje van zelfs.

   Dacht je nu werkelijk dat hij zo goed was voor zijn bevolking?

   @Andre

   Lees mijn reactie nog eens.
   Dit is waarom de petro-dollar namelijk zo goed beschermd wordt, het wordt juist nog veel meer oorlog e.d. in die landen als je de petro-dollar afschaft.
   Lees eens wat over de geschiedenis van de petro-dollar, dit was namelijk de enigste welkom voor die landen om het goed te houden… puur omdat ze maar 1 product hebben.
   Niet alleen Amerika had zonder de petro-dollar ellende kunnen veroorzaken, ook andere landen hadden dat kunnen doen als de petro-dollar er niet was… er zijn altijd meer kapers op de kust.

   0 likes
 3. Zou een mooie grap zijn als dit lukt om aan te tonen en in het grote nieuws te krijgen.
  Trump zal alles aangelegen zijn om weer President te worden, dan kan hij dit goed gebruiken.
  Wie weet dat nu hij zijn handen meer vrij heeft een deal met Poetin weet te sluiten over Oekraïne.

  Ik weet het is wishful thinking, maar wie weet

  4 likes
  • Aaah ja, de grote blanke twee Trump. Hij zou de oorlogen stoppen en ons naar een betere wereld brengen. Toch apart dat hij zojuist de islamitische republikeinse garde van Iran op de terreur lijst heeft gezet. Iran pissig, roept op om Amerikanen te vermoorden en laat de nieuwe oorlog maar beginnen… Alleen nu wel met een super macht die zijn raketten allang gericht heeft staan. Jullie held Trump heeft de beer wakker gemaakt. En weer is iedereen erin getrapt.

   2 likes
  • Trump moet zelf is de aanval ingaan, maar dat zie ik nog steeds niet gebeuren, vreemd niet?

   0 likes
 4. Oekraïense Functionarissen lijken mij wel betrouwbaar in hun berichtgeving.
  Hoe ging dat ook al weer met MH17? 🙂

  3 likes
 5. Zo duister was het complot niet, de Europese burger is te geindoctrineerd om zelfstandig met zijn ogen te zien en met zijn oren te horen Frans Timmermans heeft zich openlijk uit naam van onze samenleving voorgedaan als parlementslid gemengd in het conflict van een soevereine staat notabene, hij heeft daarbij zich een plaats verworven in het europese parlement als dank voor zijn optreden toendertijd
  Hij heeft ons NEDERLANDSE BURGERS daarbij misbruikt om zichzelf op te werken naar een machtspositie, hij zou uitgeleverd moeten worden aan de zogeheten Oekrainse seperatisten.

  3 likes
 6. Vergist je niet. Trump is niet de alles beslissend. Hij moet constant negocieren met de power that be het goed dat hij wil doen voor zijn volk. Volgens mij is hij niet eens de ene die in Venezuela wilde bemoeienis maar dat is de wisselgeld voor zijn muur. Ik vind trouwens deze foto zo sprekend. Een wit blond trump vs een zwart Obama. Wat mij opkomt als ik er nakijk, ‘Angels & Demons’; Light vs Darkness; Duality, the representatives of both side in plain sight; The Ultimate fight for the 2000 golden years. Trouwens deze belofde 2000 gouden jaren komen precies in synchroniciteit met het feit dat de aarde sinds 2012 is zijn reis begonnen door de photonbelt waarin de energies zijn veel compacter en dus vibreren sneller en hoger. Daarom ook voelen we de tijd sneller en sneller gaan. Het zal zich stabiliseren op een bepaald moment. Deze hogere vibraties van energies zorgen dat wat functioneert nog steeds op lagere, donkere energies naar de oppervlak komt voor iedereen te zien. Niets, en zeker niet de kleine mensch kan verandering brengen in de natuurlijk Universelle Wetten. Of je adapteert of sterft je af.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

soros

Soros schepte in januari op: ‘Ontwrichting economie betekent einde van Trump’

De Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros kondigde in ...

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...