Homepagina » Gezondheid » BMR-vaccin doodt meer mensen dan mazelen. De cijfers liegen niet
BMR-vaccin doodt meer mensen dan mazelen. De cijfers liegen niet

BMR-vaccin doodt meer mensen dan mazelen. De cijfers liegen niet

Op 18 maart 2017 getuigde arts en professor Alvin H. Moss van de West Virginia University voor een Senaatscommissie over kindervaccinaties.

Tijdens de hoorzitting merkte dr. Moss op dat er tussen 2003 en 2017 in de Verenigde Staten twee mensen zijn overleden aan de mazelen.

Wat daarbij niet wordt vermeld is dat er in dezelfde periode 127 mensen zijn gestorven door het vaccin tegen mazelen, aldus de arts.

Griepvaccin

Moss baseerde zich op cijfers die zijn gepubliceerd door het Vaccine Adverse Event Reporting System, een programma dat gericht is op het verzamelen van informatie over bijwerkingen na vaccinatie.

“Ik heb het nog niet gezegd, maar zoals u weet leidt ook het griepvaccin tot sterfgevallen,” zei hij.

In steeds meer landen gaan stemmen op om kinderen verplicht te laten vaccineren.

Bangmakerij

Volgens de professor moeten mensen zelf kunnen beslissen en moeten ze niet worden gedwongen om vaccins te halen die mogelijk schadelijk of zelfs dodelijk zijn.

Ondertussen gaat de bangmakerij rond mazelen in de media gewoon door.

Wie zoekt op nieuws over de mazelen komt artikelen tegen met koppen als ‘Wacht niet tot mazelen slachtoffers maakt’, ‘Minder vaccinaties, veel meer mazelen in Europa’ en ‘Langdurige schade bij kind na mazelen’.

Bekijk ook de video hieronder:

[CE]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
1 jaar geleden

Nou even deze voor het slapen gaan,. In onze egoïstische , materialistische, hebzuchtige maatschappij, krijgt staatssecretaris Blokzijl het voor elkaar, een lezing te houden over vaccinatie in Gelderland ( bible belt), vaccineren is een vorm van naaste liefde (?)…… Nou merken we daar dagelijks niks van, van die naastenliefde , maar ja als het zo uitkomt, vaccineren of je organen plunderen , dan is er ineens behoefte aan naasten liefde.Ik zou zeggen men Blokzijl heb eens een beetje respect voor uw burger, wie weet wat u er voor terug krijgt….

arthur
arthur
1 jaar geleden

Vroeger (jaren 60) werden we, als een kind mazelen had, door de moeders bij elkaar gezet. Hadden we allemaal mazelen. Hadden we het maar gehad en daarna was je immuun. Er is er niet een van ons minder van geworden. Ik snap de ophef niet.

Louise
Louise
Reactie op  arthur
1 jaar geleden

Arthur, de ophef wordt bewust gecreëerd, het is makkelijker om verschillende virussen bij elkaar te zetten voor vaccinatie en goedkoper waarschijnlijk”.. je kunt even Googlen om te kijken wat de eventuele ernstige complicaties zijn van alle kinderziekten…..
Nou heb ik als kind Roodvonk gehad, en twee keer, moest naar het kinderziekenhuis ( Den Haag)…alleen in een kamertje geen bezoek, al wat ik nog weet behalve dat kamertje en ernstig ,,Roodvonk hoort bij de streptokokken fam, bacteriën dus.Gevaarlijk, acute reuma met hartafwijking , acute nierfilter ontsteking …. bij een tweede keer kan het levensbedreigend zijn ,acute reuma plus 5 jaar lang penicilline …. dat laaatste kan ik me niks van herinneren ……Er werdt in die tijd ook niet overgesproken…verder een gezond opgroeiend kind….Waarom vertel ik dit….Om mensen wakker te schudden om eerst eens goed te kijken en alles is op het net te vinden, wat zijn eigenlijk de werkelijke complicaties bij kinderziekten…En is dit het risico om te vaccineren waard……..En omdat het nog steeds moeilijk is te vaccineren op bacteriën , kan een kind nog steeds Roodvonk krijgen, met soms ernstige gevolgen, …De moraal van het verhaal gaat mij om de hypocriete benadering, virussen en vaccinatie …..aan de andere kant als men nog niet zover is, hebben we het er niet over……overigens denk ik dat kinderen met Roodvonk plat gebombardeerd worden met antibiotica met alle risico’s van dien………De mazelen hysterie moet verdwijnen, er komen ook kinderen te overlijden door kanker…….Helaas soms liggen leven en dood dicht bij elkaar…. Maar zelf gecreëerde hysterie wordt niemand beter van……

Weesje
Weesje
Reactie op  arthur
1 jaar geleden

Kindertjes zijn wel meer verzwakt; pilgebruik van moeders, giffen in het milieu, echografie in moeders buik, tekorten aan voedingsstoffen, andere vaccinaties enz. Dan kan een ziekte meer kwaad. Overigens is een prik dan geen oplossing.

Dolex
Dolex
Reactie op  arthur
1 jaar geleden

Volgens de officiële lezing is de mazelen wel een stuk heftiger dan vroeger.
(Misschien wel door de vaccinaties, waardoor het virus zich heeft geevolueerd om te overleven…)

Delilah
Delilah
1 jaar geleden

Na de BMR lag mijn kind ook stil in bed, gelukkig dankzij intuïtie, was ik snel bij mijn kind en kon het nog wekken.
Wit en stijf lag het in bed, vergeet het nooit meer!
Geen ademhaling meer.
Was net op tijd blijkbaar.
Geen gevolgen gelukkig, na 20 jaar.
Hou je kind goed in de gaten na vaccins! Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik geen vaccins laten geven!

formidabele
formidabele
1 jaar geleden

Medicatieafval wordt een serieus probleem, volle pakken met medicijnen op straat, waaronder de meest bedreigende voor de gezondheid van kinderen, gewoonweg schandalig?

Elles
Elles
Reactie op  formidabele
1 jaar geleden

Vorig jaar brak ik mijn enkel. Kreeg een hele zak pijnstillers mee en bloedverdunners vanwege de kans op trombose. Pijnstillers niet aangeraakt bloedverdunners voor kwart gebruikt. Apotheker gooit het gewoon weg.

Anke
Anke
1 jaar geleden

Hoe komt het toch, dat mensen toch blijven geloven in wat de gezondheid-industrie hen voorkauwt, ondanks de vele verdrietige resultaten van chemo, bestraling, vele operaties, waar hen verteld wordt…dat men weer gezond is, maar wel onder controle moet blijven. Het lichaam maakt tumoren aan omdat er in het lichaam iets niet naar behoren werkt, zoek daar dan naar! Ik spreek uit eigen ervaring……binnenkort ga ik naar een goede homeopaat, om samen met hem uit te zoeken wat er te verbeteren valt ……Wish me luck!

Elles
Elles
Reactie op  Anke
1 jaar geleden

Heel veel sterkte

Louise
Louise
Reactie op  Anke
1 jaar geleden

@Anke , natuurlijk heel veel liefde ,kracht en wijsheid gewenst……
Ik vroeg me af of je op de hoogte bent van het ,,claritasprotocol,, Dr Hamer….( van orgine Duits)
Staat helemaal op de site te lezen, de nieuwe geneeskunst en ook voor jouw goede informatie……..
Het zet je zeker aan t denken, succes…

Rosalie
Rosalie
1 jaar geleden

Vaccinaties zijn een van de middelen om BigPharma te spekken en overbevolking tegen te gaan. De effecten op lange termijn zijn onbekend. Wie garandeert mij dat men er geen kanker van krijgt, of auto immuunziektes of autisme .?
Bovendien wordt het vaccin tegen Rode Hond geënt op geaborteerde foetussen. Afgezien van het feit dat ik tegen afslachting ( kan het helaas niet anders noemen als ik weet hoe dat gebeurt..) ben van de ongeboren kinderen, ben ik ook niet blij met het DNA van iemand anders dat mee komt. Er zijn steeds meer mensen die zich informeren,dat tegen het zere been is van de Elite omdat het hun plannen in de weg staat. Vandaar dat de CU , / volksgezondheid een van de lakeien van de EU, bol.com sommeert om kritische boeken over vaccins van de site te halen. Goed artikel.

x

Check Also

baudet

Baudet: ‘De coupplegers zijn opgestapt. Dat is goed nieuws’

Het is al enige tijd onrustig bij ...

carlson

Tucker Carlson haalt uit: ‘De Amerikaanse verkiezingen zijn vervalst’

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet eerlijk verlopen, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x