CoronaBinnenland

Ziekenhuiscijfers over vaccinatiestatus worden nog steeds achtergehouden: ‘Dit is echt krankzinnig, kijk en huiver’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Forum voor Democratie heeft het afgelopen half jaar geprobeerd per ziekenhuis te achterhalen hoeveel mensen gevaccineerd zijn en hoeveel mensen niet gevaccineerd zijn. “Want als het straks weer gaat beginnen, zult u zien: dan krijgen als de ziekenhuizen vol liggen de ongevaccineerden weer de schuld,” zegt Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

“Wij willen die data hebben. We proberen ze al een half jaar te achterhalen en dat lukt maar niet. Elke keer lopen we tegen een betonnen muur op,” verzucht Van Houwelingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doorslapen

Toenmalig beddenbaas Kuipers zei in november vorig jaar: “U heeft er niets aan.” RIVM-baas Van Dissel zei: “Ik kan ze u niet geven.” Zelfs de Tweede Kamer lag dwars. “Deze mensen gaan ons niet helpen, deze mensen willen lekker blijven doorslapen en daarom is het zo belangrijk dat u onze petitie tegen de permanente coronawetgeving gaat tekenen,” aldus Van Houwelingen. Dat kan hier.

Het kabinet bereidt op dit moment wetgeving voor om de coronamaatregelen straks permanent in de wet te kunnen verankeren. “Daar zijn we natuurlijk fel op tegen,” zegt het Kamerlid.

Dit is echt krankzinnig

“We zijn nu een paar maanden verder. Nog steeds worden ziekenhuiscijfers met betrekking tot corona achtergehouden. Wat valt er te verbergen? Is het misschien zo dat de ‘vaccins’ toch niet deden wat ons werd beloofd?” vraagt FVD.

FVD-voorman Thierry Baudet zegt over het filmpje: “Dit is echt krankzinnig. Kijk en huiver. Het partijkartel dat ons land bestuurt in actie.”

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
1 maand geleden

Sorry Pepijn , maar jullie zijn veel te slap bezig. Jullie laten je steeds weer met een kluitje in het riet sturen. Van de week ook met Gideon gezien over die van dissel. Dit gaat hem niet worden met de fvd. Ze moeten er veel feller tegenin gaan.

Jaco
Jaco
1 maand geleden

Maar ze hebben ’n schoon geweten hoor! Brandschoon. Dat ze mogen branden in de hel! Wat hebben ze er ’n tyfuswereld van gemaakt! Wat er ook nog komt “NO COMOLY!”

Antiislam
Antiislam
1 maand geleden

Als de NrMa therapie werkt waarom dan niet deze cijfers vrijgegeven mooie bewijs toch dat dat spul helemaal tof is .

Ron
Ron
1 maand geleden

Volgens mij zijn er geen cijfers,allemaal natte vinger werk.
Als er cijfers waren dan vallen ze door de mand of ze staan te liegen of ze zijn bang dat de waarheid boven water komt.
En volgens mij is het laatste.
Dit zijn duivelse praktijken.
En de 2 slaapkamer slaapt maar verder.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

115
0
We lezen graag je reactie!x