Homepagina » Buitenland » Ik denk dat ik weet wie er achter de aanslagen zaten. President Trump doet opmerkelijke uitspraken over 9/11
Ik denk dat ik weet wie er achter de aanslagen zaten. President Trump doet opmerkelijke uitspraken over 9/11

Ik denk dat ik weet wie er achter de aanslagen zaten. President Trump doet opmerkelijke uitspraken over 9/11

Donald Trump heeft gezegd dat hij weet wie er achter de aanslagen op 11 september 2001 in New York zaten. Hij zei ook dat ‘Irak het World Trade Center niet heeft neergehaald’.

“Het was niet Irak,” zei de president tegen ABC News. “Het waren anderen. En ik denk dat ik weet wie dat waren. Jij weet het mogelijk ook.”

Tijdens de aanslagen op 11 september 2001 kwamen bijna 3000 mensen om het leven.

Slechtste beslissing ooit

In het interview met George Stephanopoulos van ABC bekritiseerde Trump de Amerikaanse militaire interventie in het Midden-Oosten.

Hij zei dat het de ‘slechtste beslissing ooit was in de geschiedenis van ons land’.

Hij vergeleek de regio met ‘drijfzand’ en voegde toe: “Het was een verschrikkelijke beslissing om naar het Midden-Oosten te gaan. Verschrikkelijk.”

Juichten

“En trouwens, Irak heeft het World Trade Center niet neergehaald. Het was niet Irak. Het waren anderen. En ik denk dat ik weet wie dat waren. Jij weet dat mogelijk ook,” zei hij.

Na 9/11 vielen de Verenigde Staten en hun bondgenoten Afghanistan en Irak binnen, wat resulteerde in de dood van honderdduizenden burgers en de opkomst van terreurgroep IS.

Na de aanslagen claimde Trump dat ‘duizenden en duizenden mensen juichten’ op de dag dat de torens vielen.

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Bas van Stapelberg

  Iedereen met een beetje verstand weet dat het militair industrieelcomplex van USA en Europa erachter zat. Na de val van het communisme Werder direct besloten dat de islam de nieuwe vijand zou worden.
  Je moet een vijand hebben anders creëren wij een vijand. Zelfde gebeurt nu met Iran.
  We staan erbij en pikken het.

  37 likes
  • kan hij meteen even doorgaan met daders benoemen.
   vandaag krijgen we weer het mh 17 drama probleem zonder doorslaggevend bewijs.
   en het waren niet de Russen.

   11 likes
 2. Na de vele bewustzijnsvernauwingen en zoals oa. de klimaatontkenning en het terug trekken uit een belangrijk klimaatverdrag/accoord door Trump, heeft hij HIER toch nog een helder momentje, of die daadwerkelijk man en paard gaat benoemen valt echter te betwijfelen? Een ander pluspuntje van Trump, als de grootste wereldleider zijnde, was wel weer dat hij laatst een uitspraak van derden over een Ufo-melding niet perse wilde ontkennen. Is er dan toch nog een beetje hoop voor de mensheid?

  4 likes
  • klimaatontkenning. Laat u zich wel regelmatig updaten? Volgens de laatste van o.a. IPCC en NASA is niet langer uit te sluiten dat er sprake is van een niet op feiten berustende marxistisch georiënteerde geloofsdoctrine. Ook hier heeft de niet politiek correcte Trump een punt.

   18 likes
 3. Binnenkort…

  Trump: “landgenoten, wbt 9/11….alle vingers wijzen in de richting van Iran.”

  10 likes
 4. Beste Rob,

  Dankjewel voor jouw reactie op dit topic.

  Ik zou je willen adviseren om beter gebruik te maken van leestekens, spaties en alinea’s.
  Zoals het er nu staat is het niet makkelijk leesbaar omdat het ‘n voortdurende doorlopende tekst is.
  Ik ben geen taal Nazi en val niet over ‘n komma of vergeten hoofdletter.

  Nu gaat de aandacht meer naar het zoeken van ‘n nieuwe beginregel dan naar de inhoud van wat je duidelijk wil maken en dat is best jammer.

  Met vriendelijke groet,

  Tigron

  9 likes
 5. Wat wil hij zeggen? “Het was niet Irak, het was Iran. Dus moeten wij daar nu binnen vallen.” Zou ik me kunnen voorstellen volgens Trump’s logica.

  8 likes
 6. Wat een geschiedenis vervalsing weer. Irak is nooit in beeld geweest als aanvaller op het WTC, maar Afghanistan, daar zou Bin Laden zich verstoppen en is/was ook de reden van de huidige bezetting door Amerikaanse troepen, ook al is Bin Laden al lang dood, Al Quaida is streng tegen opium en de Amerikanen doen er alles aan om die velden te beschermen.
  Irak werd platgebombardeerd omdat er zogenaamd massavernietigings wapens zouden zijn. Later bleek dit dus een grove leugen te zijn.
  Zo zie je maar weer dat het opleidingsniveau in Amerika bedroevend laag is.
  En nu komen ze met nog gekkere kolderverhalen aanzetten om, op last van aartsvijand Isisrahel, Iran plat te gooien. Irak kon amper weerstand bieden maar met Iran is dat andere koek, die schieten terug en gegarandeerd ook richting hun aartsvijand, diegene die alles uitlokt.
  En dan de rol van Rusland en China niet vergeten, China heeft al duidelijk stelling getrokken:
  https://www.rt.com/news/462112-china-pandora-box-iran-us/

  8 likes
 7. Dit is al heel oud nieuws als je dat nieuws kunt noemen. Daarbij heeft Trump zich ook al laten misleiden in de tijd dat hij zelf President is.
  En dat gel*l dat USA/EU achter 9/11 zat wat zo voor de hand moet zijn volgens de zogenaamd “slimme” Bas. ISRAEL/SAUDIE-ARABIË zat achter 9/11 in samenwerking met de USA. Maargoed ik zie al dat weinig hier hun eigen research doen aan de comments te zien, laat staan werkelijk in de gaten hebben wat zich afspeelt. Challas.

  7 likes
 8. Het is bijna zover!

  Zet U schrap, het word een hete zomer!
  Er zal een hele korte, maar heftige Crisis komen en vele banken (staatsbanken en wereldbanken)
  zullen hierdoor omvallen!
  Daarna komt er vrede voor de mensheid wereldwijd!
  Het nieuwe geldsysteem komt eraan…
  Het QFS = Quantum Financial System ondersteund door alle goudreserves wereldwijd!

  Alles wat wij geloven, of wat ons is wijsgemaakt om erin te geloven, zal ook omvallen!
  De mensheid zal uiteindelijk vrij zijn van de controlerende slechte machten en zich verder kunnen ontwikkelen!

  in het land van blinden is eenoog koning!
  Gelukkig kunnen we weer allemaal langzaam zien…!!!

  Nog heel even, het is nu een kwestie van maanden!
  Succes iedereen…
  Mr.X

  5 likes
  • Mr.X,

   RTL Z nieuws sprak twee week geleden van een mogelijke volgende bankencrisis die volgens experts/handelaren ongeveer over een jaar zou kunnen uitbarsten als ze doorgaan met de huidige koers. Een belangrijke katalysator zou de voortdurende handelsoorlog tussen Amerika en China zijn, aldus RTL Z.

   1 likes
   • waarschijnlijk zal de deutche bank als eerste vallen .
    en het zal eerder gebeuren , paar weken geleden had ik hier al verteld dat de goederen transport naar duitsland zeer laag is en het is nog steeds rustig met de ladingen richting duitsland . als binnenvaart schipper kunnen we zien of het goed gaat met de economie of slecht .

    0 likes
 9. Lekker duidelijk weer. Speculaties over speculaties het lijkt wel politiek.

  4 likes
 10. Er is al jaren een bankencrisis gaande de banken houden al jaren tientallen regeringen in de wurggreep, de kleine man ontvangt al jaren geen rente over zijn eventuele banktegoeden etc.
  De banken samen met de overheden zijn al decennia lang bezig de burgers aan de schulden te krijgen met leningen en nu zelfs vrijwel renteloze leningen, daar staat tegenover dat alles duurder wordt en de lagere inkomens zijn al decennia lang opzettelijk bevroren, nu zou zelfs de liegende Rutte om clementie vragen bij de werkgevers opdat de minimum lonen ietwat omhoog zouden mogen, kennelijk begint deze nu pas in te zien dat er een burgerlijke revolte kan/is ontstaan.
  Een deel van de werkenden is al afhankelijk van de voedselbanken, en een groot deel kan de hypotheek of huur al niet meer opbrengen ook niet met de al decennia lang gaande subsidie regelingen.
  Komt nog bij dat de medische faciliteiten gemeden worden omreden financieen terwijl men verplicht verzekert moet zijn.
  Duizenden authisten staan in de kou omdat de overheden niet ingrijpen bij de werkelijke oorzaak van hun beperkingen, ingrijpen (bij de pharmaceutische industrie en de daaraan verwante instellingen) betekend schuld erkennen en gigantische schade claims)

  Blijkbaar weet Trump nu ineens wie er verantwoordelijk is voor dit terreur tijdperk, en gaat gericht een wereldoorlog ontketenen, dan is het eindelijk exit met bv Nederland en kunnen de verantwoordelijken van het Nederlands politiek bestel onder een nieuwe vlag hun deelname aan deze misdadige kliek ontkennen en worden in alle luxe oud en worden net als de nazi’s heden op stokoude leeftijd gerechtelijk veroordeeld en mogen hun zogenaamde straf wegens medische redenen thuis in hun luie stoel in alle luxe uitzitten.

  2 likes
 11. Opmerkelijk als een president zo,n uitspraak doet, om destijds het te gebruiken voor een militaire interventie in Irak destijds, waar nu steeds meer word over gesproken dat de waarheid zeker niet Waar en de waarschijnlijkheden van de waarheden verkracht en misbruikt is, omtrent het gebeuren, ja zeker er zit meer achter die leugen, [waar het veel op gaat lijken] dan alleen dit, de mensen zijn opgeofferd voor economische politiek en een psychologische spel, en eigen volk was er ten dupe van,opgeoffert door een stel waanzinnige leiders,die een leven helemaal niet nauw nemen, voor het smerige spel dat ze spelen.Maar Trump is nog president, het kan zo maar zijn dat onder zijn president schap hetzelfde gaat gebeuren.hij denkt het te weten wie achter deze aanslagen verantwoordelijk voor is ,, dat is niet Een iemand, er zijn vele meerderen mensen die erachter zit om een gebeuren te laten exploderen, om het belang te dienen van hun Macht spel,men kan gewoon eigenlijk zeggen men word gereageerd door een stel waanzinnige leiders die het niet nauw nemen met mensenlevens op spel te zetten voor hun dwazen ideeën, om te Heersen met hun idioten gedrag,
  Ik denk wie erachter deze aanslagen zit ,maar het denken kan zoveel kanten op,dat het denken niet echt als een waarheid de waarheid kan achterhalen,men heeft altijd wel excuses ervoor om het als een speculatie dat doet het denken ook om wat recht is gewoon krom te maken, zodat het altijd omgeven word door het denkelijke kromheid van de speculaties die men erop los laat, dus de waarheid zal wel omgeven blijven met veel mysterieuse gedenk..voortkomend eigenlijk uit Angst, zodat een werkelijk schuldige eigenlijk gewoon weg de Angst van een veroorzaker zelf of de persoon of een leider altijd de drijfveer is die uit Angst is ontstaan.. en altijd kan zeggen, IK BEN ONSCHULDIG, en in werkelijkheid heeft het misschien ook gelijk ,omdat angst eigenlijk de heerser is van vele leiders waardoor idioten dwazen waanzinnige dingen doen..Het is de angst die vele misleiden en vele tot dwaasheid verleid, zolang deze psychologische angsthaas de leider en in werkelijkheid de dader is..en die is niet zomaar te verdrijven want alles is op angst gebaseerd de hele samenleving word er door beheerst en is Bezeten.. er is wel een psychologische oplossing, maar dat word omzeilt door oog om oog tand om tand,waarin de economie verkeert oftewel het economische belang waarin veelal het als een reactie van angst op angst is, voor machtsverlies of een gevaar voor de economie,en ja dan doen ze dwazen dingen of uitspraken..en is het dode van mensen toegestaan. en als een psychologische economische strijd voor het bestaan..

  1 likes
 12. Trump liegt. 911 was een inside job. Bush ligt ondergrond. Usa, rusland china en nep-land-israel wil alleen maar oorlogen/genocides. En dat weten jullie donders goed! Raar hoe zon vies leugenachtig land alles bepaald voor de samenleving waar dan ook. Ziekmakend al die nepleiders

  1 likes
 13. Goed gezegd
  Challas , chazaar joden , nep gasten

  0 likes
 14. Voordat hij president werd heb ik in een interview met CBS gezien dat hij uit dat vechtende gekkenhuis bij die Arabieren weg wilde en dat hij de Vietnam oorlog en al die andere oorlogen maar onzin vond ! Hij zei ze hadden beter op het strand kunnen gaan liggen dan hadden we beter af geweest. Maar ja eenmaal president voelt hij de hete adem van de wapenlobby en de ijzervreters van het leger in zijn nek. Hij weet maar al te goed wat er met Kennedy is gebeurd.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...

bill gates

Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates ...