Gezondheid

Actrice Jessica Biel spreekt zich uit tegen strenge vaccinatiewet. Dit is haar motivatie

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Actrice Jessica Biel sprak onlangs samen met Robert F. Kennedy jr. in het parlement van de staat Californië om te pleiten tegen een wetsvoorstel dat het voor gezinnen moeilijker maakt om vrijgesteld te worden van vaccinaties.

Foto’s van de gebeurtenis gingen rond op social media en Kennedy noemde Jessica ‘moedig’.

De actrice schreef op Instagram dat haar bezwaar tegen het wetsvoorstel alleen gaat over medische uitzonderingen.

Ziekte

“Mijn beste vrienden hebben een kind met een ziekte die het weigeren van vaccinaties rechtvaardigt,” zei ze.

“Als dit wetsvoorstel wordt aangenomen, zal dit grote gevolgen hebben voor het gezin,” vervolgde ze.

Complicaties

Ze zei zich te hebben uitgesproken tegen het wetsvoorstel omdat ze ‘gelooft in de vrijheid voor families en artsen om zelf te beslissen wat de beste medische behandeling is’.

In 2015 zei een ingewijde tegen het blad In Touch Weekly dat Jessica gelooft dat vaccinaties complicaties kunnen veroorzaken.


Dit bericht bekijken op Instagram

Please say thank you to the courageous @jessicabiel for a busy and productive day at the California State House.

Een bericht gedeeld door Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) op


Dit bericht bekijken op Instagram

This week I went to Sacramento to talk to legislators in California about a proposed bill. I am not against vaccinations — I support children getting vaccinations and I also support families having the right to make educated medical decisions for their children alongside their physicians. My concern with #SB276 is solely regarding medical exemptions. My dearest friends have a child with a medical condition that warrants an exemption from vaccinations, and should this bill pass, it would greatly affect their family’s ability to care for their child in this state. That’s why I spoke to legislators and argued against this bill. Not because I don’t believe in vaccinations, but because I believe in giving doctors and the families they treat the ability to decide what’s best for their patients and the ability to provide that treatment. I encourage everyone to read more on this issue and to learn about the intricacies of #SB276. Thank you to everyone who met with me this week to engage in this important discussion!

Een bericht gedeeld door Jessica Biel (@jessicabiel) op

[Daily Beast]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
3 jaren geleden

Ja, en ze heeft gelijk, wat betreft vaccinaties, moet de mens zijn eigen verantwoording kunnen nemen omtrent dit verschijnsel ,vaccinatie, daar is het zelf voor verantwoordelijk als het dan misgaat met een vaccinatie, het opleggen van een vaccinatie is dat het bedoelt is dat er geen epidemie gaat voordoen ten koste van het economische belang ,daarom en daarmee kan het motief erachter zijn dat men het gaat verplichten, ten bate van de economische werkkracht van de bevolking kan de economie geen epidemie of zieken mensen gebruiken, en verplicht men dit, er zijn mensen die door vaccinaties verschijnsels er door kan krijgen of nog erger, als het systeem van een gezond mens, aangetast word erdoor, maar dat zijn natuurlijk maar een klein gros van de mensen massa, die dan erdoor word geveld , altijd nog beter dat een epidemie of vele zieken die misschien voor vaccinatie word geremd,die slecht zijn voor het economische belang, als men het verplicht zit er altijd een bedoeling erachter, en EEN Ervan kan zo maar zijn van WAT hier word benoemd, economische gezien gaat het belang ervan boven een mensenleven of men nu ingeënt word of niet, er zijn de voordelen en de nadelen ervan, verplichten nee, ingeënt ja of nee, kan men niet verplichten die vrijheid van het persoonlijke en mag eigenlijk niet aangetast worden, door het te verplichten.als er een motief erachter zit,in en voor een bepaald belang.die is voor ieder en zijn eigen verantwoording als drager van het leven..

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

om vrijgesteld te worden van vaccinaties

dus hier staat dat vaccinaties verplicht zijn ?
erg toch..

dna
dna
3 jaren geleden

Een actrice.

Silbereye
Silbereye
3 jaren geleden

Vind dat hier in Nederland alle volksmanagers net als onze runderen in beide oren van die gele platen geniet moeten krijgen, zodra de inentingen hier verpicht worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x